SERVICES OG APPS I BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

BMW ConnectedDrive.

Kør dine egne veje og tag hele verden med. Kommunikation, information og underholdning – med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du opleve en helt ny form for mobilitet.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services udgør fundamentet for BMW ConnectedDrive-funktionerne, der giver bilens fører adgang til en række oplysnings-, underholdnings- og servicefunktioner under kørslen.
Funktionen omfatter BMW Online, som sikrer adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by Googleᵀᴹ" og praktiske kontorfunktioner. Derudover kan du via programmenuen indstille en række brugerdefinerede tjenester såsom brændstofpriser, parkeringsoplysninger samt rejse- og hotelguider. Og du har samtidig nem, sikker og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps. ConnectedDrive Services giver dig også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på tjenester såsom Real Time Traffic Information, Remote Services, Online Entertainment og Concierge Services. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

HURTIG HJÆLP NÅR UHELDET ER UDE.

HURTIG HJÆLP NÅR UHELDET ER UDE.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.

Sådan virker det intelligente nødopkald.

BMW TELESERVICES.

Teleservices etablerer en intelligent forbindelse mellem føreren, bilen og BMW. Funktionen giver BMW besked om bilens servicetilstand og gør føreren opmærksom på, hvornår det er tid til at få serviceret bilen. Det foretrukne autoriserede BMW værksted kan se oplysningerne og på den måde planlægge og forberede dit næste servicebesøg. De kan fx bestille nødvendige reservedele i god tid. Værkstedet kontakter bilens ejer, når det igen er tid til at få serviceret bilen. Takket være Teleservices er det muligt at afhjælpe nogle problemer ved hjælp af fjernadgang, så du ikke behøver at køre forbi værkstedet.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden: Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”.

Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

MUSIKUNDERHOLDNING.

Der venter dig mange oplevelser, når du er på farten i din BMW. Det helt rigtige soundtrack til turen gør rejsen til en oplevelse, og derfor tilbyder vi musikapps, som altid spiller den helt rigtige musik. Du kan sammensætte dit eget radioprogram, som passer til turen på arbejde, til indkøbsturen eller til ferierejsen, eller vælge mellem en lang række lydbøger samt streame din egen musik til bilens anlæg – direkte i din BMW med udstyret ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Highspeed-internetoplevelser.

BMW Car Hotspot LTE giver op til otte brugere suveræne highspeed-internetoplevelser. Det kræver kun et LTE-kompatibelt SIM-kort til selve enheden. Det mobile hotspot er let at installere og kan også anvendes uden for bilen takket være det integrerede genopladelige batteri.