HELE VERDEN MED ET ENKELT KLIK.

BMW ConnectedDrive Services & Apps i BMW 3-serie Gran Turismo.

Kommunikation, information og underholdning – med Services & Apps fra BMW ConnectedDrive kan du holde fingeren på pulsen, når du er på farten. BMW Online giver adgang til lokationsbaserede internettjenester som fx vejrudsigten, nyheder, onlinesøgning og Office-funktioner. Du kan også nyde smartphoneapps som Spotify m.fl. – komfortabelt, sikkert og uden tidsbegrænsninger.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er forudsætningen for de intelligente BMW ConnectedDrive-tjenester, der holder dig forsynet med nyheder, underholdning og tjenester.


En af dem er BMW Online, som giver dig adgang til dugfriske, lokalitetsbaserede oplysninger såsom vejrudsigter, nyheder, onlinesøgninger med Google™ eller Office-funktioner. Derudover kan du frit sammensætte tjenester og funktioner som fx brændstofpriser, parkeringsoplysninger samt rejse- og hotelguider i menuen ”Programmer”.

 

Den komfortable, sikre og tidsubegrænsede anvendelse af udvalgte smartphoneapps er også en del af pakken. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig også adgang til BMW ConnectedDrive Store*, hvor du kan sammensætte din helt egen portefølje af tjenester og programmer, fx Real Time Traffic Information, Remote Services, Online Entertainment eller Concierge Service, som det passer til dine behov.
* Forventet lancering i Danmark i 2016.

Se filmen, der hører til udstyret.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til mere end 30 mio. musiknumre direkte i bilen og uden omveje via eksterne enheder såsom fx en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Når du afspiller et nummer eller et helt album fra en bestemt kunstner i bilen, bliver det pågældende nummer eller album automatisk downloadet til bilens harddisk. Så kan du nyde musikken helt uden afbrydelser.


Med Online Entertainment* kan du åbne en 12-måneders flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster eller Deezer. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.

Se filmen, der hører til udstyret.

CONCIERGE SERVICE.

Modtag praktiske oplysninger og gode tips, når du har brug for det – Concierge Service fra BMW ConnectedDrive gør det muligt. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”.

Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.

Se filmen, der hører til udstyret.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. Du får præsenteret helt friske data om tid og sted for evt. trafikale problemer og dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne. Intelligente ruteanbefalinger hjælper dig med at finde den hurtigste og mest brændstoføkonomiske vej. Systemet anvender bl.a. anonymiserede bevægelsesprofiler fra GPS-data i andre biler, smartphoneapps og meddelelser fra politiet, men også gentagende trafikale mønstre såsom myldretidstrafik.


Den trafikale situation angives ved hjælp af farvekoderne grøn, gul, orange eller rød.

Se filmen, der hører til udstyret.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Hvis uheldet er ude, etablerer nødopkaldsfunktionen automatisk en forbindelse til alarmcentralen – helt uafhængigt af en evt. medbragt mobiltelefon. Nødopkaldsfunktionen udsender et GPS-signal samt oplysninger om ulykkens karakter og omfang. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

Se filmen, der hører til udstyret.