SERVICES & APPS I BMW 4-SERIE CABRIOLET.

BMW ConnectedDrive.

Frihed med i bagagen. Verden med ombord. Med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du give frihedstrangen frit løb og stadig holde dig opdateret med, hvad der sker omkring dig. Kommunikere, navigere og holde styr på netværket – sådan er det at være på farten i dag.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services udgør fundamentet for BMW ConnectedDrive-funktionerne, der giver bilens fører adgang til en række oplysnings-, underholdnings- og servicefunktioner under kørslen.
Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by GoogleTM" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen.
Praktisk, sikker og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

  • Forberedelse til Apple CarPlay®

    Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, sikkert og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Det gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelsen til Apple CarPlay kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Alle relevante tjenester kan til enhver tid også anvendes på iPhone og Apple Watch via appen.

 

Destinationer, der er fundet på nettet eller i andre apps såsom Yelp, Apple Maps eller Google Maps, kan nemt importeres i BMW Connected og derefter overføres til bilens navigationssystem med et enkelt klik. Aftaler, inkl. adresser og foretrukne ankomsttider, der er gemt i kalenderen på brugerens iPhone, importeres automatisk til mobilitetsprofilen i BMW Connected. Med udgangspunkt i den aktuelle placering og trafikmængde beregner BMW Connected den forventede ankomsttid, sender en reminder og guider brugeren til fods fra den parkerede bil til den endelige destination. Hvis en forsinkelse er uundgåelig pga. pludselige problemer i trafikken, eller hvis der ikke er en parkeringsplads i nærområdet, kan brugerne via BMW Connected sende en sms med forventet ankomsttid uden at skulle tage fat i telefonen selv. BMW Connected lærer derudover at genkende ofte besøgte destinationer, som automatisk tilføjes til mobilitetsprofilen.

 

Appen BMW Connected kan downloades i Apple App Store.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til mere end 18 mio. musiknumre direkte i bilen og uden omveje såsom fx via en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Med Online Entertainment* kan du åbne en flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.
*Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med BMW ConnectedDrive Services samt navigationssystem Professional.

BLUETOOTH OFFICE MED DIKTERINGSFUNKTION*.

*Funktionen tilbydes ikke i Danmark. På www.bmw.dk/bluetooth kan du se, om Bluetooth-funktionen i din smartphone er kompatibel med dette udstyr.
Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at slutte dine enheder til bilen via Bluetooth eller USB gør det lettere at bevare overblikket i hverdagen. E-mail, aftaler, opgaver og sms vises i bilens kontroldisplay eller læses op via bilens højttalere og den indbyggede tekst til tale-funktion (ikke på dansk).

Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth.

  • Dikteringsfunktion

    Med et navigationssystem Professional, en Bluetooth-forbindelse og BMW ConnectedDrive Services behøver du ikke længere at tage telefonen i hånden. Samtlige tekstbeskeder kan nu også indtales. Dikteringsfunktionen gør talt sprog til tekst, som du efterfølgende kan sende som e-mail eller sms. Dikteringsfunktionen kan også bruges til at forfatte indlæg på Twitter via BMW Apps. Funktionen er gratis de første 60 dage. Herefter kræves der en gebyraftale med Nuance®, hvis du fortsat vil kunne anvende funktionen i bilen. Få mere at vide om Bluetooth-kompatibilitet med smartphones og andre mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop. Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ganske få meters nøjagtighed. RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
RTTI forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services og et BMW navigationssystem.

CONCIERGE SERVICE*.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive har du muligheden. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW callcenteret, som herefter er din ”personlige assistent”. Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Han kan også reservere bord på restauranten eller booke dig ind på et hotel. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.

*Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling.
Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og appen BMW Connected (kan hentes i Apple App Store) kan du fjernbetjene en række bilrelaterede funktioner, fx låse dørene op eller i.

 

Præcis som BMW ConnectedDrive-kundeportalen giver appen også adgang til oplysninger om bilen såsom rækkevidde og status for døre og ruder. På denne måde kan bilens fører altid holde sig ajour med status for bilen, selv på længere afstand, og har adgang til alle oplysninger på ét sted.

 

Informationspakken rundes af med en visning af bilens aktuelle placering. For at anvende funktionen skal du blot aktivere Remote Services på kundeportalen BMW ConnectedDrive, som du finder på adressen www.bmw-connecteddrive.com.