DEN FØRSTE BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Nyd friheden med alle sanser.

DEN FØRSTE BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Nyd friheden med alle sanser.

Den første BMW 4-serie Cabriolet.Nyd friheden med alle sanser.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (440i)

5,4

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (440i)

13,9-14,7

Åbningstid for kalechen i sek.

20 sek.

Fleksibelt gennemlæsningssystem

ja

Uanset om taget er oppe eller nede, så tager BMW 4-serie Cabriolet dig med storm. Aerodynamikelementer såsom den innovative Air Breather er vaskeægte blikfang. Bilens lave tyngdepunkt, den optimale akselvægtfordeling og motorernes TwinPower Turbo-teknologi sikrer en både smidig og dynamisk sportslig køreoplevelse. De adaptive forlygter med diodeteknologi (ekstraudstyr) med fjernlysassistent og kurvelys er et unikt blikfang, der sikrer det bedst mulige udsyn og altid optimal synlighed under alle vejrforhold. De aktuelle teknologier fra BMW ConnectedDrive og den skræddersyede kabineindretning opfylder alle krav til komfort og bidrager til den unikke køreoplevelse i BMW 4-serie Cabriolet.

OPLEV BMW 4-SERIE CABRIOLET.

BMW 4-serie Cabriolet udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design.

De mange detaljer i BMW 4-serie Cabriolets design imponerer ved første blik. Den markante dobbeltnyre skaber sammen med de karakteristiske adaptive forlygter med diodeteknologi (ekstraudstyr) et unik forendedesign. Bilens udhæng skaber en medrivende dynamik, som fortsætter hele vejen til bilens bagende via de parallelle lysbrydningslinjer. Cabriolet-modellens muskuløse skulderlinje skaber imponerende spil mellem lys og skygge. Den store akselafstand og den langstrakte motorhjelm er sportslige adelsmærker på linje med BMW 4-serie Cabriolets udpræget kileformede silhuet. Sammen med Air Breather-elementet bag forhjulene giver den bilen en aerodynamisk elegance både ved stilstand og i bevægelse. Det er helt i tråd med filosofien BMW EfficientDynamics. Her er der fokus på både ægte Cabriolet-køreglæde og en reduktion af brændstofforbrug og CO2-udledning.

Komfort.

Côte d’Azur, solskin, ferietid. Eller hvad med en forlænget shoppetur? Uanset om turen tilbagelægges med taget oppe eller nede, så er BMW 4-serie Cabriolet altid den perfekte ledsager til alle gøremål. Innovativ funktionalitet giver dig den nødvendige frihed og plads til at føre dine drømme ud i livet.

Køredynamik.

Oplev køredynamik i sin mest elegante udformning. Med BMW 4-serie Cabriolet kan du give frihedstrangen frit løb, hver gang du sætter dig bag rattet. Det sikrer de avancerede nye teknologier fra BMW, som griber dig under armene og holder et vågent øje med sikkerheden, selv når du er på vej i sportslig og dynamisk stil.

240 kW.

Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med en slagvolumen på 3,0 liter i BMW 440i imponerer i særlig grad med unik performance: 326 hk (240 kW), et maks. drejningsmoment på 450 Nm og en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sek. (xDrive: 5,4 sek.). Tophastigheden er 250 km/t (elektronisk begrænset). Det gennemsnitlige brændstofforbrug udgør flotte 13,9 til 14,7 km/liter (xDrive: 13,2 til 13,7 km/liter), mens CO2-udledningen ligger på lave 159 til 167 g/km (xDrive: 169 til 177 g/km).