KOMFORT OG SIKKERHED I BMW 4-SERIE COUPÉ.

Praktiske hjælpere. Når du er på farten.

Komfortable hjælpesystemer, omfattende sikkerhedsfunktioner. BMW 4-serie Coupé hjælper og beskytter dig, så godt det er muligt.

INTEGRERET NAKKESTØTTE OG SELEARM.

De integrerede nakkestøtter understreger Coupé-modellens sportslige stil og øger samtidig såvel sædekomforten som sikkerheden for passagererne på bagsædet. Bilens fører og forsædepassageren nyder godt af hjælpen fra den automatiske selearm. Armen fører automatisk sikkerhedsselen fra B-stolpen og frem mod forsæderne, så snart tændingsnøglen er sat i, og dørene er lukkede.

GENNEMLÆSNINGSSYSTEM.

GENNEMLÆSNINGSSYSTEM.

Udvidede transportmuligheder.

Gennemlæsningssystemet er en praktisk detalje, som skaber plads til lange stykker bagage i bilen. Splitbagsædet kan som standard lægges ned i to dele (60/40) og fås som ekstraudstyr i tredelt udførelse (40/20/40), så du kan konfigurere fordelingen af siddepladser og bagageplads efter behov.
Du kan fx transportere op til fire par ski og samtidig have plads til fire i bilen. En anden fordel ved gennemlæsningssystemet er, at bagagen er opbevaret sikkert og rent i bilen – i modsætning til en situation, hvor bagagen i stedet transporteres på taget og er udsat for både vind og vejr og eventuelle langfingre. Ved at transportere bagagen i bilen påvirker den heller ikke aerodynamikken eller køredynamikken.
Udstyret omfatter også et midterarmlæn samt to kopholdere. Som originalt BMW tilbehør fås en matchende ski- og snowboardtaske.

INNOVATIV KOMFORTADGANG.

INNOVATIV KOMFORTADGANG.

Berøringsfri åbning af bagagerummet.

Berøringsfri åbning og lukning af bagklappen er en del af komfortadgangssystemet. I situationer hvor du har hænderne fulde, behøver du blot at bevæge foden frem og tilbage under bagkofangeren for at åbne bagklappen. Du skal blot sørge for at have bilnøglen på dig. Når du vender tilbage til bilen efter en indkøbstur, er det ofte med begge hænder fulde af poser og indkøbstasker, og så er det lidt akavet at skulle til at lede i lommer og tasker efter bilnøglen for at åbne bagagerummet. Her hjælper komfortadgangssystemet dig med muligheden for berøringsfri åbning af bagklappen. Et kort, målrettet vip med foden ind under bagkofangeren er alt, der behøves for at aktivere den sensor, der åbner bagklappen. Du skal blot sørge for at have bilnøglen på dig. Herefter aktiveres låsen i bagklappen, som svinger op af sig selv. Der er indbygget sensorer flere forskellige steder i bagkofangeren, som registrerer fodbevægelsen. Denne innovative funktion fra BMW ConnectedDrive gør det lettere at åbne og pakke bagagerummet.

AFLÆGNINGSKONCEPT.

De mange aflægningsmuligheder lader intet tilbage at ønske: Rummelige dørlommer med plads til en vandflaske, et aflægningsrum med låg i midterkonsollen ved forsæderne, et rum under armlænet mellem forsæderne og i midterkonsollen ved bagsædet, to kopholdere for og bag, en aflægningsskål samt et handskerum.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsfunktioner sørger i BMW 4-serie Coupé for at minimere risikoen for ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet.
Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt intelligent anvendelse af multifasestål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede. Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive tager du første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er nemlig indeholdt i denne servicepakke. Med BMW Service Inclusive kan du servicere din BMW efter alle kunstens regler, så ofte den måtte have brug for det inden for de aftalte kilometer eller den aftale periode. Vel at mærke over hele verden.
Ordningen omfatter følgende: Motorolieservice inkl. efterfyldning (forudsætter regelmæssig motorolieservice på autoriseret BMW værksted), service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør, bremsevæskeskift, funktionsafprøvning og andre ydelser iht. bilens servicebog.