SERVICES & APPS I BMW 4-SERIE COUPÉ.

Altid velinformeret og underholdt.

Lad os hjælpe dig på vej. Med BMW ConnectedDrive Services og apps er du sikret rejsekomfort i topklassen. Vores informations- og underholdningsteknologier gør hver eneste kilometer til en nydelse.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services udgør fundamentet for BMW ConnectedDrive-funktionerne, der giver bilens fører adgang til en række oplysnings-, underholdnings- og servicefunktioner under kørslen.

Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by GoogleTM" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen.

Praktisk, sikker og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment giver dig ubegrænset adgang til mere end tolv millioner musiknumre i din BMW – uden omveje via eksterne enheder såsom din smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Med Online Entertainment kan du åbne en flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester.
Men tro ikke, at musikken kun spiller, når du sidder i bilen. Du kan også anvende funktionen på din smartphone og på alle andre enheder, der understøttes af udbyderen. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

BLUETOOTH OFFICE.

BLUETOOTH OFFICE.

Brug tiden i bilen mere effektivt.

Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at tilslutte Bluetooth- og USB-enheder til bilen giver dig frie hænder til at koordinere din hverdag. E-mail, aftaler, opgaver og sms vises i bilens kontroldisplay eller læses op via bilens højttalere og den indbyggede tekst til tale-funktion (ikke på dansk). Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth

INTERNET.

INTERNET.

Ubegrænset adgang til internettet.

Med udstyret Internet kan du få vist hjemmesider i bilens kontroldisplay. Du indtaster hjemmesideadresser via iDrive-controlleren eller ved at vælge de pågældende sider i favoritlisten. Udstyret omfatter en dataflatrate (ingen roaming), så du kan gå på nettet i din BMW. Ved hastigheder op til 7 km/t kan du få vist hjemmesider i bilens kontroldisplay.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.


REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop. Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ned til 500 m nøjagtighed.
RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden! Oplev en ganske særlig form for service – Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW callcenteret, som herefter er din ”personlige assistent”.
Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Han kan også reservere bord på restauranten eller booke dig ind på et hotel. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer samt assistance fra specialuddannede medarbejdere – også på dit eget sprog, når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW callcenteret. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app BMW ConnectedDrive (kan downloades i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre forskellige funktioner i bilen, fx bilens centrallås. Du kan også overføre måladresser til bilens navigationssystem via Google™-onlinesøgning, eller få vist bilens placering. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen BMW ConnectedDrive på www.bmw-connecteddrive.com, inden du tager funktionen i brug første gang.