BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 420d GRAN COUPÉ AUT. PRIVATLEASING FRA 4.895 KR./MD.

Ser ud som den kører og omvendt.

BMW 420d GRAN COUPÉ AUT. PRIVATLEASING FRA 4.895 KR./MD.

Ser ud som den kører og omvendt.

BMW 420d GRAN COUPÉ AUT. PRIVATLEASING FRA 4.895 KR./MD.Ser ud som den kører og omvendt.

Tophastighed i km/t (420d)

240

Motor/hk

1995/190

Acceleration 0–100 km/t i sek.

7,5

Bagagerumsvolumen

480-1.300

Naturlig elegance. BMW 4-serie Gran Coupé forener fascinerende design med BMW's tradition for kraftoverskud og gennemtænkte funktioner. Modellen begejstrer med god plads til både hovedet og benene, en praktisk bagklap og unikke designelementer. Bilens dynamiske køreegenskaber fremhæves med ekstraudstyr som den adaptive M undervogn og de på én gang både stærke og sparsommelige TwinPower Turbo-motorer. Det gør BMW 4-serie Gran Coupé til den perfekte kombination af dynamik, elegance og komfort.

ELEGANCE OVER HELE LINJEN.

Som genstand for al opmærksomhed.

Formfuldendt profil. Den elegante coupélinje med fire rammeløse døre forener æstetisk og dynamisk design med høj funktionalitet.

BMW 4-serie Gran Coupé udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Udvendigt design.

Du lægger mærke til BMW 4-serie Gran Coupés unikke identitet ved første blik. Bilens æstetiske og dynamiske formsprog manifesterer sig med en naturlig elegance i hver eneste linje – ikke mindst, når du betragter bilen fra siden. Bilens imponerende profil fremstår endnu slankere, mere luksuriøs og sportslig takket være den lange taglinje. Sammen med de fire rammeløse døre og den store bagklap er der lagt op til perfekt samspil mellem funktionel formgivning og dynamisk design.

Indvendigt design.

BMW 4-serie Gran Coupé forener også elegance og funktionalitet i kabinens design. Det viser sig både ved udvalget af eksklusive materialer og farvesammensætninger og ved det klassiske førerorienterede cockpit. Hvert eneste betjeningselement er udformet og anbragt på en sådan måde, at det understøtter din kørsel. Hver eneste overflade og detalje emmer af luksus og livsglæde. De rammeløse døre får kabinen til at virke endnu større, og også ved bagsædet er der masser af plads – takket være konceptet med 2+1 pladser samt godt plads til benene og i højden. Samtidig formidler bagsædets omsluttende design en komfortabel og harmonisk pladsfornemmelse.

Køredynamik.

BMW 4-serie Gran Coupé forener suveræn ydelse med overlegen komfort, også når det gælder køreegenskaber. Klassiske BMW dyder som perfekt vægtfordeling, baghjulstræk eller Driving Experience Control sikrer køreglæde på højeste niveau. Med ekstraudstyret adaptiv M undervogn bliver de køredynamiske kvaliteter endnu skarpere. Og med det variable sportsstyretøj ligger du lunt og dynamisk i svingene.

STANDARD

Her er et udpluk af det standardudstyr, BMW 4-serie Gran Coupé er født med:
 

 • Metallak (ekstraordinært ved kampagne)
 • Automatgear (ekstraordinært ved kampagne)
 • Multifunktionsrat
 • Servotronic
 • Automatisk bagklap
 • Sædevarme, for
 • Armlæn, for (forskydeligt)
 • Kabinelister Mat Satin Silver
 • Tågelygter inkl. opvarmede sidespejle
 • Regnsensor
 • Xenon-lygter
 • Klimaautomatik
 • SOS opkald
 • Bluetooth Hands-free funktion inkl. USB

190 kW.

BMW 430d udmærker sig ved ydelse på topniveau, lynhurtig kraftudvikling og et lavt brændstofforbrug. Motorens moment på 560 Nm er til stede fra helt lave omdrejninger. Ydelsen på 258 hk (190 kW) leveres silkeblødt og med suveræn respons, så du er sikret kraftfuld fremdrift under alle forhold. Det gør BMW 4-serie Gran Coupé i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,6 sek. (xDrive + Steptronic: 5,3 sek.) og videre til tophastigheden på 250 km/t (begrænset), mens forbruget er holdt i stramme tøjler med 18,9 til 19,6 km/liter i snit (xDrive + Steptronic: 18,2 til 18,9 km/liter), mens CO2-udledningen er imponerende lav ved 134 til 139 km/liter (xDrive + Steptronic: 140 til 145 g/km).
BMW 435d xDrive yder 313 hk (230 kW) og udvikler 630 Nm, forbruget er 17,5 til 17,9 i snit og CO2-udledningen mellem 146 og 150 g/km. Accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på blot 4,8 sek., og tophastigheden er 250 km/t (begrænset).

BMW og bæredygtighed - sustainability

VINDER IGEN FOR 11. GANG.

100 års erfaring og alligevel helt grønne. Dow Jones Sustainability Index har kåret BMW som verdens mest bæredygtige bilmærke for 11. gang.
BMW som firmabil

BMW SOM FIRMABIL.

Langt mere fornuftigt på bundlinjen, end du måske tror. Læs om beskatning, udstyrsmuligheder og de forskellige BMW modeller, du kan få som firmabil.
BMW kontantpriser

BMW KONTANTPRISER.

Se samlet oversigt og vejledende priser, forbrug og CO2 på alle BMW'er fra 1-serie til M-modeller.
BMW design og teknologi

BMW DESIGN OG TEKNOLOGI.

BMW går aldrig på kompromis med præstationer og køreglæde. Vores filosofi er at få mere ud af mindre. Læs om BMW design, teknologier og materialer.