BMW 5-SERIE GRAN TURISMO: DESIGN.

Frihed på første klasse.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO: DESIGN.

Frihed på første klasse.

BMW 5-serie Gran Turismo: Design.Frihed på første klasse.

UDVENDIGT DESIGN.

Linjeføringen på BMW 5-serie Gran Turismo understreger modellens unikke tiltrækningskraft. Her forenes det stilfulde design fra en Sedan med de sportsligt elegante former fra en Coupé. Sammen giver det BMW 5-serie Gran Turismo en helt unik karakter. Meget mere end en usædvanlig bil – en unik BMW.
Den lange motorhjelm, de korte udhæng og det karakteristiske Hofmeister-knæk ved C-stolpen er stilelementer, som tydeligt identificerer BMW 5-serie Gran Turismo som en ægte BMW. Samtidig fortolker modellens coupélignende taglinje formsproget fra en klassisk Gran Turismo på en helt ny og sportslig måde. De elegante linjer udmunder i det dynamiske bagparti, hvor bagklappen og baglygterne i nyt design skaber et lavere udtryk, der er endnu mere sportsligt. Forlygterne med diodeteknologi (ekstraudstyr) er også med til at understrege BMW 5-serie Gran Turismos suveræne stil.

INTERAKTION.

Vælg farve, fælge og se film om designdetaljer.

INTERAKTION.

Vælg farve, fælge og se film om designdetaljer.

INDVENDIGT DESIGN.

Udefra imponerer BMW 5-serie Gran Turismo ved første blik. Det gør den også, når du ser nærmere på de indre kvaliteter. Elegante rammeløse døre giver dig en første indikation af, hvad der venter dig. Kabinen i BMW 5-serie Gran Turismo forkæler alle passagerer med smagfulde materialer i den bedste kvalitet og med perfekt forarbejdningskvalitet.
Den harmoniske overgang fra førerpladsen til bagsædet er med til at skabe en unik rumfornemmelse. Og med bagsædet i komfortindstilling er mængden af benplads med til at forstærke dette indtryk. I BMW 5-serie Gran Turismo rejser du altid på første klasse. Her er rejsen målet i sig selv. Kabinen i BMW 5-serie Gran Turismo er desuden så fleksibelt indrettet, at du altid finder en løsning på præcis det transportbehov, du står over for.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

Adaptive forlygter med diodeteknologi omfatter funktionerne adaptivt kurvelys med lygteprofiler til hhv. by- og motorvejskørsel, drejelygter samt BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) med automatisk op- og nedblænding. Dette lygtesystem sikrer optimale lysforhold under alle kørselsforhold.
Kurvelyset sender lyskeglen i forvejen ind i svinget, så du kan se, hvad der venter forude, så snart du drejer på rattet. De integrerede drejelygter forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.
Afhængigt af lys- og trafikforholdene sørger lygteteknologien BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) for automatisk at blænde op og ned for det lange lys, så du altid har det bedste udsyn ved kørsel efter mørkets frembrud. Systemet holder øje med både den forankørende og den modkørende trafik og regulerer fjernlysstyrken trinløst, så du ikke blænder dine medtrafikanter.

STIL.

Den unikke stil, der kendetegner BMW 5-serie Gran Turismo, tager afsæt i en konsekvent tilgang til komfort og skaber et kabinemiljø, hvor man føler sig godt tilpas på alle pladser i bilen. Midterkonsollen er vinklet ind mod førerpladsen. Betjeningselementer og displays er anbragt præcis der, hvor man naturligt forventer at finde dem. De vigtigste oplysninger kan du endda få vist direkte på forruden, hvis bilen er udstyret med et BMW Head-Up Display (ekstraudstyr). Du har rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på den unikke totaloplevelse, kabinen i BMW 5-serie Gran Turismo byder på.

  • Lysdesign

    Ekstraudstyret Ambient Light-kabinelys skaber en diskret og meget stilfuld kabinebelysning. Denne unikke lyssætning understreger bilens luksuskarakter og fungerer samtidig som funktionel lyskilde, fx med belysningselementer i midterkonsollen, dørlommerne og på dørsiderne. Funktionen Colour Switch lader dig vælge mellem farverne hvid eller dæmpet orange, så du kan fremhæve den stemning, du foretrækker.

  • Multifunktionsdisplay

    Med multifunktionsdisplayet (ekstraudstyr) får du en visuel dimension knyttet til de forskellige køreprogrammer, du vælger med Driving Experience Control. På denne måde kan du skabe din helt egen farvesammensætning og stemning, som øger sikkerheden, højner effektiviteten og sikrer en unik køreoplevelse. Navigationsanvisninger og meddelelser fra assistentsystemerne kan nu overskues med et enkelt blik. Den nye digitale visning øger dermed både kørekomforten, køreoplevelsen og sikkerheden.

  • Highend-surroundanlæg fra Bang & Olufsen

    Det innovative highend-surroundanlæg fra Bang and Olufsen i BMW 5-serie Gran Turismo får musiknydelse og køreglæde til at gå op i en højere enhed. Anlægget omfatter i alt 16 højttalere med 1.200 watt musikeffekt. Signalbehandlingssoftwaren DIRAC Dimensions skaber et imponerende lydbillede. Udstyret omfatter de to konfigurationer ”Studio” og ”Expanded” samt lyssætning i enkelte af højttalergitrene.

PANORAMAGLASTAG.

Panoramaglastaget er et fascinerende vindue til verden. Mængden af lys, der strømmer ind i kabinen gennem glastaget, forstærker desuden den fornemme rumfornemmelse. Hvis det bliver for meget af det gode, kan du køre det eldrevne solgardin hen over panoramataget. Tagets skyde- og vippefunktion fortil giver dig desuden endnu flere muligheder for at styre ventilationen i kabinen. Indbyggede vindafvisere kører automatisk op og skaber ro i kabinen, så du kan nyde turen med taget åbnet.