KOMFORTEN I BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

Luksus baner vejen for frihed.

Komfort er meget mere end behagelig transport fra A til B. Præcist afstemt undervogn, generøst pladskoncept, multifunktionsdisplay og underholdningsfunktioner ved bagsædet – hvert eneste komfortelement er gennemtænkt og udviklet til at gøre hver eneste tur i BMW 5-serie Gran Turismo til en enestående oplevelse.

KØREKOMFORT.

Kørekomforten i en Gran Turismo kan blandt andet også måles på kørestøjen. Den patenterede integral-V-bagaksel i aluminium isolerer svingningerne fra vejen og drivlinjen uden at give køb på stabiliteten eller komforten.
BMW 5-serie Gran Turismo er som standard udstyret med luftaffjedret bagaksel, som automatisk holder et forudbestemt niveau. På denne måde kan undervognen arbejde optimalt, selv om bilen er tungt lastet.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang inkl. berøringsfri åbning af bagklappen giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen.
Udstyret omfatter også berøringsfri åbning af bagklappen. Med en målrettet bevægelse af foden under bagkofangeren kan du aktivere en føler, som derefter automatisk åbner eller lukker bagklappen. Der er installeret flere følere forskellige steder under bagkofangeren. Systemet virker imidlertid kun, hvis bilnøglen, som du bærer på dig, kan identificeres. Først herefter låses bagklappen op, hvorefter den åbner helt automatisk.
Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden. Genstande, der ligger under bilen eller direkte under bagkofangeren, samt dyr, der løber under bilen, kan ikke narre systemet.

FUNKTIONALITET.

Forskellige opgaver kræver forskellige løsninger. Derfor kan bagklappen på BMW 5-serie Gran Turismo åbnes i to trin. Jakker, overfrakker, attachetasker og lignende finder hurtigt vej til bagagerummet via den lille bagklap.
På denne måde er der lukket til kabinen, som ved en sedanmodel, så passagererne skånes for kulde, varme eller træk. Større stykker bagage som fx kufferter eller cykler anbringes i bagagerummet ved at åbne den store bagklap – enten fuldautomatisk eller med et tryk på tændingsnøglen.
Ved at flytte bagsædet kan bagagerummets volumen udvides fra 500 liter, der er standardstørrelsen. Passagererne har derefter samme mængde benplads som i en Sedan. Ved at lægge hele splitbagsædet ned (40/20/40), eller blot de enkelte sæder, kan bagagerummet vokse til imponerende 1.700 liter. Spændebånd, kroge og opbevaringsrum sørger for god ro og orden i bagagerummet. Komfort som i en Sedan, plads som i en Touring. Her er der plads til lidt af hvert.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og en skærmstørrelse på 10,25 tommer leverer en imponerende billedside til at ledsage køreoplevelsen. Instrumentgruppen kan vise specifikke detaljer for tre forskellige køreprogrammer med individuel farve og grafik: Comfort, ECO PRO og Sport.

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

REAR SEAT ENTERTAINMENT PROFESSIONAL.

Rear Seat Entertainment Professional med to separate 9,2-tommer farveskærme (med hældningsindstilling) og en dvd-afspiller ved bagsædet giver adgang til bilens navigationssystem, er forberedt til internet under kørslen og kan styres via fjernbetjening. Med tilslutninger for mp3-afspillere, spillekonsoller og hovedtelefoner (også trådløse).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Verdensomspændende service.

Med BMW Service Inclusive tager du første skridt mod grænseløs køreglæde. De vigtigste service- og vedligeholdelsesarbejder er nemlig indeholdt i denne servicepakke. Med BMW Service Inclusive kan du servicere din BMW efter alle kunstens regler, så ofte den måtte have brug for det inden for de aftalte kilometer eller den aftale periode. Vel at mærke over hele verden.
Ordningen omfatter følgende: Motorolieservice inkl. efterfyldning (forudsætter regelmæssig motorolieservice på autoriseret BMW værksted), service af mikrofilter, brændstoffilter, luftfilter og tændrør, bremsevæskeskift, funktionsafprøvning og andre ydelser iht. bilens servicebog.