BMW 5-SERIE GRAN TURISMO: MODELLER OG UDSTYR.

Plads til individualitet.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO: MODELLER OG UDSTYR.

Plads til individualitet.

BMW 5-serie Gran Turismo: Modeller og udstyr.Plads til individualitet.

MODEL LUXURY LINE.

BMW 5-serie Gran Turismo som Model Luxury Line overbeviser med sit klassiske og elegante design. Diskrete, eksklusive designelementer i højglanskrom forener luksus med sporty smidighed og er karakteristiske for denne models individuelle stil.

 • Udvendigt udstyr

  Dobbeltnyren med forkromede ribber virker både iøjnefaldende og markant. Specielle 19- eller 20-tommer letmetalfælge i multiegerdesign understreger de elegante ambitioner, der kommer til udtryk i BMW 5-serie Gran Turismo som Model Luxury Line. Rammerne om sideruderne er forkromede, og de belyste dørgreb har en kromdetalje.
  Kofangerne for og bag har forkromede pyntelister, som giver Model Luxury Lines klassiske design et ekstra løft. Afgangsrørene er ligeledes udført i krom.

 • Indvendigt udstyr

  I Model Luxury Line-kabinen sætter udsøgte designelementer nye standarder – fx med interiørlister i ægte træ Fineline Anthracite med detaljestribe i perleglanskrom, i ægte træ Fineline Light, i ægte brunt asketræ med åretegninger og indlagt træ eller i matsatineret sølv. De lækre sæder (med læderindtræk Dakota Black, Veneto Beige eller Ivory White, alle med fremhævede syninger, eller læderindtræk Dakota Cinnamon Brown eller Black uden fremhævede syninger, som alternativ eksklusivt nappalæderindtræk Mokka Ivory White og Black med fremhævede syninger) bidrager ligesom de oplyste indstigningslister for og bag til at skabe en indbydende stemning i kabinen. Sportslæderrattet og M læderrattet begejstrer begge med et sportsligt design og perfekt betjeningsergonomi. Et af kendetegnene ved Model Luxury Line er den sorte tændingsnøgle med kromdetalje.

MODEL M SPORT.

En sportslig stjernestund. Med Model M Sport, der fås som ekstraudstyr, præsenterer BMW 5-serie Gran Turismo sig fra sin mest energiske side.

 • Udvendigt udstyr

  De udvendige designkomponenter i M aerodynamikpakken giver BMW 5-serie Gran Turismo en sportslig udstråling. Større luftindtag får det aerodynamiske frontskørt til at virke endnu mere dynamisk. Specielle 19-tommer M letmetal V-eger-fælge eller 20-tommer M letmetalfælge i dobbeltegerdesign understreger de elegante ambitioner, der kommer til udtryk i BMW 5-serie Gran Turismo som Model M Sport. Sideskørter med ekstra lysbrydningskant giver bilen en skarp profil, som afsluttes perfekt med bagskørtet og det integrerede afgangsrør i mørk krom.

 • Indvendigt udstyr

  Så snart du åbner døren, byder M indstigningslisten med kromindlæg og M logo dig velkommen til M Sport-kabinen, hvor der venter dig en lang række spændende features. Sportssæderne er betrukket med smidigt sort Dakota-læder (som ekstraudstyr fås komfortforsæder med Dakota-læder, sort Nappa-læder med fremhævede syninger eller eksklusivt læderindtræk fra BMW Individual). Ved førerpladsen ligger M multifunktionsrattet perfekt i hænderne og byder på perfekt kontrol. Interiørlisten i køligt aluminium Hexagon (andre udførelser kan vælges) og den antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual skruer op for den sportslige køreglæde.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut.

Et udtryk for personlig stil.

 • Karrosserifarver fra BMW Individual

  Den imponerende silhuet, det generøse interiør, den dynamiske håndtering. BMW 5-serie Gran Turismo er usædvanlig. Med BMW Individual kan den også blive helt unik. Eksempelvis karosserifarven BMW Individual Champagne Quartz metallak har en særlig karakteristisk elegance. Med sin intensitet af farve og unikke dybdevirkning bevarer denne maling sin glans i alle lysforhold. Hemmeligheden bag den karakterfulde udvendige farve ligger i detaljerne. Mikroskopiske pigmenter med høj reflektionsevne changerer mellem guldbrun og blåviolet under den champagnefarvede overflade, og det er med til at fremhæve bilens konturer. Udover Champagne Quartz metallak er der syv andre nuancer at vælge imellem, alle perfekt matchet til BMW 5-serie Gran Turismo’s design.

 • Læderindtræk BMW Individual Merino

  Kabinen er ligeledes et studie i eksklusive detaljer. Her præsenterer læderindtræk Merino Platinum med naturlig overfladestruktur kabinen fra sin mest luksuriøse side. Det lyse læders velourbløde overflade skaber overlegen komfort på en helt naturlig måde. Kun helt naturligt læder uden ar eller andre overfladefejl finder vej gennem nåleøjet til den omfattende garvning og skånsomme indfarvning, som bevarer læderets unikke smidighed. Den sorte kedersyning på læderindtrækket Merino er endnu en smuk detalje. Den tynde læderstribe er syet i hånden og rammer indtræksfladen elegant ind. Det er detaljer som denne, som gør udtrykket i BMW Individual 5-serie Gran Turismo så elegant. Eksklusiv luksus, der glæder alle sanser.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Med en BMW Individual-interiørliste i udførelsen Platinum sætter du prikken over i’et i den elegante kabine. Den lyse liste passer perfekt til læderindtrækket BMW Individual Merino og er med til at skabe en ramme om køreoplevelsen, der er helt unik. Det er detaljer som denne, der er med til at definere BMW Individual 5-serie Gran Turismo.

UDSTYRSPAKKER.

BMW udstyrspakkerne er den bedste mulighed for at give BMW 5-serie Gran Turismo lidt ekstra krydderi. Hos din BMW forhandler kan du få at vide, hvilke udstyrspakker der tilbydes i dit land.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Med originalt BMW tilbehør fremhæver du sportsligheden og elegancen ved BMW 5-serie Gran Turismo. Her finder du et stort udvalg af praktiske og eksklusive produkter. .

 • Travel & Comfort-system, foldebord

  Foldebordet kan indstilles i både højden og hældningen og er yderst praktisk for passagererne på bagsædet. Bordet har også en udklappelig kopholder med elegant kromring.

 • Travel & Comfort-system, iPad-holder

  Passagererne på bagsædet kan også glæde sig over BMW holderen til iPad (passer til alle modelgenerationer). Holderen klikkes nemt fast i grundmodulet til Travel and Comfort-systemet. Den kan indstilles i højden og vinkles, så den passer til passagerer i alle aldre, og med den medfølgende stander kan den også bruges uden for bilen.

 • Solafskærmning

  Fastgøres hurtigt og nemt på bagruden og sideruderne. Når solskærmen ikke er i brug, kan den opbevares i den medfølgende taske.

 • Trådløse stereohovedtelefoner

  Tilpasset BMW dvd-systemet ved bagsædet. Med individuel volumenkontrol, fremragende lydkvalitet og høj bærekomfort.

 • Snap-in-adapter

  Snap-in-adapteren er et sikkert og stabilt dockingsystem med indbygget opladerfunktion til mobiltelefoner fra Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony samt RIM/BlackBerry. Den trådløse antennefunktion i snap-in-adapteren sikrer bedre sende- og modtagekvalitet og reducerer samtidig strålingsmængden i kabinen. Afhængigt af bilens udstyrsniveau, telefonmodellen og typen af snap-in-adapter er det muligt at anvende smartphoneapps direkte i bilens kontroldisplay.

 • Ski- og snowboardtaske Luxury

  Ski- og snowboardtasken Luxury gør det muligt at transportere op til fire par ski eller tre snowboards på sikker vis. Skitasken er nem at afmontere og kan også anvendes uden for bilen takket være de praktiske rullehjul.

 • Forkromede sidespejlkapper

  Giver BMW 5-serie Gran Turismo et gennemført individuelt udseende. Sæt med sidespejlhuse til højre og venstre.