SERVICES & APPS BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

BMW ConnectedDrive.

Kør dine egne veje og tag hele verden med. Kommunikation, information og underholdning – med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du opleve en helt ny form for mobilitet.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er forudsætningen for de intelligente BMW ConnectedDrive-tjenester, der holder dig forsynet med nyheder, underholdning og servicetilbud.
En af dem er BMW Online, som giver dig adgang til dugfriske, lokalitetsbaserede oplysninger såsom vejrudsigter, nyheder, onlinesøgninger eller Office-funktioner. Derudover kan du sammensætte individuelle tjenester og funktioner som fx webcams, parkeringsoplysninger samt rejse- og hotelguider.
Den komfortable, sikre og tidsubegrænsede anvendelse af smartphoneapps såsom BMW Connected er også en del af pakken.

CONCIERGE SERVICE.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden! Oplev en ganske særlig form for service – Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW callcenteret, som herefter er din ”personlige assistent”.
Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Han kan også guide dig til nærmeste kontantautomat eller booke dig ind på et hotel. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer samt assistance fra specialuddannede medarbejdere – også på dit eget sprog, når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW callcenteret. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

DIKTERINGSFUNKTION*.

Gør bilen til din private sekretær, som skriver e-mail og tager notater.

DIKTERINGSFUNKTION*.

Gør bilen til din private sekretær, som skriver e-mail og tager notater.

*Funktionen tilbydes ikke i Danmark.

BLUETOOTH OFFICE.

Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at tilslutte Bluetooth- og USB-enheder til bilen giver dig frie hænder til at koordinere din hverdag. E-mail, aftaler, opgaver og sms vises i bilens kontroldisplay eller læses op via bilens højttalere og den indbyggede tekst til tale-funktion (ikke på dansk). Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth

ONLINE ENTERTAINMENT*.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Ubegrænset adgang til mere end 12 mio. musiknumre.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment giver dig ubegrænset adgang til mere end tolv millioner musiknumre i din BMW – uden omveje via eksterne enheder såsom din smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Med Online Entertainment kan du åbne en flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester.
Men tro ikke, at musikken kun spiller, når du sidder i bilen. Du kan også anvende funktionen på din smartphone og på alle andre enheder, der understøttes af udbyderen. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark. Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med BMW ConnectedDrive Services.

REMOTE SERVICES.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app BMW ConnectedDrive (kan downloades i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre forskellige funktioner i bilen, fx bilens centrallås. Du kan også overføre måladresser til bilens navigationssystem via Google™-onlinesøgning, eller få vist bilens placering. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen BMW ConnectedDrive på www.bmw-connecteddrive.com, inden du tager funktionen i brug første gang.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop. Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ned til 500 m nøjagtighed. RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.