BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

Fascinerende. Udtryksfuld.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

Fascinerende. Udtryksfuld.

BMW 5-serie Gran Turismo.Fascinerende. Udtryksfuld.

Bagagerumsvolumen i liter

500-1.700

Panoramaglastag

Ja

40/20/40/ Tredelt splitbagsæde

Ja

Akselafstand I mm

3070

BMW 5-serie Gran Turismo forener stilfulde linjer fra en Sedan med den sportslige elegance fra en Coupé og opnår på denne måde en individuel karakter. I den rummelige kabine begejstrer luksuriøse materialer, overlegen komfort og en unik forhøjet siddestilling.

ALT OM BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

BMW 5-serie Gran Turismo udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Udvendigt design.

Linjeføringen på BMW 5-serie Gran Turismo understreger modellens unikke tiltrækningskraft. Her forenes det stilfulde design fra en Sedan med de sportsligt elegante former fra en Coupé. Sammen giver det BMW 5-serie Gran Turismo en helt unik karakter. Meget mere end en usædvanlig bil – en unik BMW.

Services & Apps.

Kommunikation, information og underholdning – med Services & Apps fra BMW ConnectedDrive kan du opleve en helt ny form for mobilitet.

Individuel stil.

BMW 5-serie Gran Turismo som Model Luxury Line overbeviser med sit klassiske og elegante design. Diskrete, eksklusive designelementer i højglanskrom forener luksus med sporty smidighed og er karakteristiske for denne models individuelle stil.

225 kW.

Hvordan forbedrer man en motor, som har vundet seks udmærkelser ved Engine of the Year Award? Svaret giver den 6-cylindrede benzinmotor i BMW 535i. BMW TwinPower Turbo-teknologi, Valvetronic og direkte benzinindsprøjtning High Precision Injection har givet ingeniørerne mulighed for igen at hæve barren for ydelse og effektivitet. Hver af de tre teknologier er blevet målrettet videreudviklet. Men det er først, når komponenterne arbejder sammen, at det bliver rigtig tydeligt, hvor meget ekstra dynamik og effektivitet der er at hente.
Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW 535i udvikler således kraftige 400 Nm med en ydelse på 306 hk (225 kW) over et bredt omdrejningsområde – og begejstrer samtidig med harmonisk gangkultur. Med udgangspunkt i disse dynamiske værdier virker de gennemsnitlige forbrugsværdier endnu mere imponerende: Hele 11,8 til 12,2 km/liter (xDrive: 11,6-11,8 km/liter) kan BMW 5-serie Gran Turismo tilbagelægge. CO2-udledningen holder sig også tilbage med 192 til 198 g/km (xDrive: 199-205 g/km) – og så overholder motoren i BMW 535i udledningskravene i Euro 6 som standard.