INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 7-SERIE.

Innovationer. Forud for sin tid.

INNOVATIVE FUNKTIONER I BMW 7-SERIE.

Innovationer. Forud for sin tid.

Jagten på skelsættende innovationer er den kraft, der driver BMW ingeniørerne. Med funktioner som BMW Gesture Control, BMW laserlys eller fjernstyret parkering sætter de på ny fremadpegende standarder i BMW 7-serie. Derudover har vi for første gang integreret en tablet i en BMW, som kan anvendes til at styre vigtige funktioner med – BMW Touch Command.

Innovative funktioner i BMW 7-serie.Innovationer. Forud for sin tid.

Jagten på skelsættende innovationer er den kraft, der driver BMW ingeniørerne. Med funktioner som BMW Gesture Control, BMW laserlys eller fjernstyret parkering sætter de på ny fremadpegende standarder i BMW 7-serie. Derudover har vi for første gang integreret en tablet i en BMW, som kan anvendes til at styre vigtige funktioner med – BMW Touch Command.

BMW LASERLYS.

I fjernlystilstand har BMW laserlys en rækkevidde på op til 600 meter eller ca. dobbelt så langt som traditionelle forlygter. Med denne nye forlygteteknologi øger BMW laserlys sikkerheden ved kørsel om natten, da den giver bilens fører et markant bedre udsyn.
Udstyret omfatter diodenærlys og diodefjernlys med lasermodul. Modsat konventionelle lyskilder opnår det meget lysstærke og intense BMW laserlys en markant højere lysintensitet. Rent visuelt kendes forlygter med BMW laserlysteknologien om bord på de blå designelementer i lystuberne og signaturen ”BMW Laserlight”. BMW laserlys omfatter derudover diodeparkeringslys, diodekørelys, diodepositionslys, diodedrejelys, adaptivt kurvelys og BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent).

BMW TOUCH COMMAND.

BMW Touch Command er en tablet med 7-tommer-display, der er integreret i midterarmlænet på bagsædet og forbundet med bilen, så det er muligt at foretage en række indstillinger.
Via denne tablet kan du fx indstille bagsæderne og passagersædet, klimaanlægget, ventilationen og sædevarmen i bagsædet samt kabinelyset med Ambient Light, rullegardinerne ved glastaget samt solafskærmningerne. Derudover giver tabletten adgang til at styre en række underholdningsfunktioner.
Den transportable BMW Touch Command har plads i den komfortable snap-in-adapter med opladefunktion.

BMW GESTURE CONTROL.

Med BMW Gesture Control kan du betjene udvalgte funktioner i bilen med bestemte håndbevægelser. Enkle bevægelser såsom at "swipe" eller "pege" identificeres af et område over midterkonsollen og udløser funktioner såsom at acceptere eller afvise et indgående telefonopkald, fortsætte eller afbryde navigation eller starte og stoppe stemmeoptagelser. Du styrer lydstyrken med en cirkelbevægelse af pegefingeren. Gesture Control supplerer de kendte betjeningsteknologier såsom iDrive Touch-controlleren.
Som hjælp til betjeningen vises de tilgængelige bevægelseskommandoer i kontroldisplayet. Systemet giver desuden en tilbagemelding på bevægelserne i form af lyd og grafik.

Komfort og kabinemiljø.

En ny æra af kørekomfort i BMW 7-serie.

  • Navigationssystem Professional med Touch Display.

    Navigationssystemet Professional overbeviser med sit design og et udvalg af tjenester i absolut særklasse. Det perfekt integrerede navigationssystem omfatter betjeningskonceptet iDrive og en iDrive Touch-controller samt Touch Display. Systemet omfatter stemmestyring, radio BMW Professional med dvd-afspiller samt 20 GB harddiskplads til musikfiler. Derudover er systemet forberedt til Real Time Traffic Information. Et fast, 10,25 tommer stort LCD-farvedisplay med skærmopdelingsfunktion (hoved- og hjælperude) sikrer optimal læsbarhed og overskuelighed.
    Du kan frit skifte mellem de forskellige betjeningsmuligheder – via iDrive Touch-controller med berøringsfølsom overflade, hvor du kan skrive adresser til navigationssystemer med hånden, via displayet med berøringsskærm, via håndbevægelser, via stemmestyring eller via de syv favorittaster.
    I forbindelse med BMW ConnectedDrive sørger systemet selv for at downloade og indlæse kortopdateringer i en periode på tre år og op til fire gange årligt (kun udvalgte europæiske lande).

FJERNSTYRET PARKERING.

Fjernstyret parkering gør det muligt for bilens fører at stige ud af bilen for derefter at fjernstyre bilen til at køre forlæns ind i en snæver parkeringsbås eller garage og bakke den ud igen. Parkeringsfunktionen aktiveres uden for bilen ved hjælp af BMW tændingsnøglen med indbygget display.
Parkeringsmanøvren overvåges af Park Distance Control (PDC), parkeringsassistenten og sensorerne til Surround View. For at kunne anvende fjernstyret parkering skal bilen placeres lige midt foran en parkeringsplads eller garage. Under selve parkeringsmanøvren har bilens fører mulighed for at standse bilen kontrolleret. Når bilen er parkeret, standses motoren via tændingsnøglen, og når det er tid til at hente bilen igen, startes motoren ligeledes via et tryk på nøglen. Ved fjernstyring af bilen ud fra parkeringspladsen eller garagen, kører bilen automatisk lige bagud.

BMW DISPLAYNØGLE.

BMW tændingsnøglen med indbygget display viser dig relevante statusoplysninger om bilen og giver adgang til at betjene udvalgte funktioner via nøglens berøringsfølsomme display.
Du kan fx se klokken, hvor meget benzin der er tilbage i tanken og den aktuelle rækkevidde, serviceoplysninger samt status for centrallåsen, ruderne og glastaget. Derudover kan funktionerne fjernstyret parkering og bilvarmeren betjenes via BMW tændingsnøglen med indbygget display.
BMW tændingsnøglen med indbygget display kan lades op trådløst (Wireless Charging) eller ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

TELEFONI MED TRÅDLØS OPLADNING.

Telefon med trådløs opladning omfatter en trådløs ladestation og en indbygget advarselsfunktion, der minder dig om at huske telefonen. Derudover indeholder udstyret to fuldt funktionelle USB-indgange, som hver leverer op til to ampere ladestrøm til hurtig opladning af mobile enheder. Med et tilknyttet mobildataabonnement kan du anvende bilens indbyggede Wi-Fi-hotspot.
Tagantennen sikrer, at du har mindst lige så god forbindelseskvalitet ind i bilen som uden for. En ekstra mikrofon med separat lydstyrkeindstilling sikrer den bedst mulige talekvalitet i forbindelse med håndfri telefoni – også for forsædepassageren.
Der kan tilsluttes op til to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Telefonipakken omfatter desuden Bluetooth Office med adgang til kalender-, sms- og e-mailfunktionerne i kompatible smartphones. Derudover har udstyret en trådløs NFC-grænseflade til hurtig og enkel pairing af mobiltelefonen og bilen.

ADAPTIVE MODE.

ADAPTIVE MODE.

Adaptive Mode er en intelligent og interaktiv funktion i Driving Experience Control-systemet. Adaptive Mode påvirker Dynamic Damper Control, styretøjet og Steptronic-gearkassen ved kontinuerligt at tilpasse indstillingerne til de aktuelle kørselsforhold. Når Adaptive Mode er tilkoblet, tager systemet højde for en række parametre såsom kickdown, ratbevægelser og fartpilot samt førerens individuelle kørestil. Systemet trækker desuden på data fra navigationssystemet og kan således i realtid vælge det helt rigtige gear, så bilen er forberedt til næste sving. Ud over Adaptive Mode kan bilens fører også vælge køreprogrammerne SPORT, COMFORT og ECO PRO.