BMW i3. ELECTRIC AND ELECTRIFYING.

Lær BMW i3 at kende.

BMW i3. ELECTRIC AND ELECTRIFYING.

Lær BMW i3 at kende.

BMW i3. ELECTRIC AND ELECTRIFYING.Lær BMW i3 at kende.

PRISEKSEMPEL

Se priseksempler på privatleasing.

BMW i3 inkl. Voltage-pakke

Månedlig ydelse: 3.595 kr./md.

Førstegangsbetaling: 15.000 kr.

Totalomkostninger i perioden: 150.315 kr

Prisen er baseret på 36 måneder med 15.000 km i perioden

Inkl. lev. omk. og service og ekskl. metallak, forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995 kr. Adm. gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Priserne er gældende indtil andet kommunikeres. Bilen er vist med ekstraudstyr.

BMW i3’s rækkevidde er op til 160 km. BMW i3 uden hjælpemotor er CO2-neutral under kørsel. Dit endelige CO2-udslip afhænger af den strøm, du har anvendt på bilen, samt bilens energiforbrug. CO2-udledning 0 g/km, 170 hk.

Udstyr i en Voltage-pakke

Komfort pakke:

  • Multifunktionsrat
  • El-indfoldelige sidespejle (m. antiblænd funktion på førerside)
  • Armlæn, for
  • Opbevaringspakke
  • Regnsensor
  • Klimaautomatik
  • Fartpilot med bremsefunktion

AC/DC hurtig opladning

Velourmåtter

Acceleration 0-100 km/t i sek.

7,2

Lokal CO2-udledning i g/km

0

BMW eDrive strømforbrug i kWh pr. 100 km

12,9

Eldrevet rækkevidde i km

op til 160

At finde nye løsninger til den urbane mobilitet betyder, at man må tænke langt videre end blot miljø og køreglæde. Resultatet? BMW i3, hvis visionære design definerer standarden for fremtidens biler. Det innovative BMW eDrive-motorkoncept er udviklet med afsæt i BMW EfficientDynamics-teknologien og leverer ikke kun lokalt udledningsfri kørsel, men byder på helt unikke og nærmest helt lydløse køreoplevelser. Køreoplevelser, som sender dig nemt og komfortabelt frem takket være de intelligente BMW ConnectedDrive Services.

BMW i3. CHANGING PERSPECTIVES.

BMW i3 med eDrive.

Tid til at tænke i nye baner. Tid til bæredygtig og udledningsfri mobilitet. BMW i3 med eDrive kan også give din mobile hverdag en helt ny form.

BMW i3 udstyr

Udstyr.

Download oversigt over standardudstyr til BMW i3.

Design.

Med BMW i3 tager BMW hul på et helt nyt kapitel med et visionært designsprog, som er skræddersyet til elbiler. Takket være den manglende kardantunnel giver det innovative LifeDrive-koncept med en kabinekonstruktion af kulfiber en fascinerende rumoplevelse i kabinen, som er spækket med eksklusive, bæredygtige materialer. Det aerodynamiske udvendige design med modsathængslede døre, det karakteristiske Black Belt og de store hjul skaber en dynamisk fremtoning, der giver et hint om BMW i3’s køreegenskaber, selv når bilen står stille.

Fremdrift.

BMW i3 giver mulighed for fuldelektrisk kørsel i hverdagen. Højvoltbatteriet med litium-ion-teknologi sikrer sammen med en dynamisk elmotor og et intelligent energistyringssystem, at du kan nyde den imponerende rækkevidde og de dynamiske køreegenskaber.

Opladning.

Et innovativt ladekoncept sikrer en helt ny dimension for eldrevet mobilitet. BMW i3 oplades enkelt, hurtigt og komfortabelt med Wallboxen eller med ladekablet derhjemme, og når du er undervejs, sikrer et støt stigende antal offentlige ladestandere uindskrænket mobilitet. Dem finder BMW i3 let ved hjælp af innovative BMW ConnectedDrive-tjenester såsom den netværksopkoblede BMW i Navigation med dynamisk rækkevidde- og ladestanderdisplay.