SKRÆDDERSYET TIL MOTORSPORT.

BMW M3 Sedans design.

SKRÆDDERSYET TIL MOTORSPORT.

BMW M3 Sedans design.

BMW M3 Sedans potente dynamik er umulig at overse. De store luftindtag sikrer optimal køling af M motoren under alle kørselsforhold. Den muskuløse Powerdome i motorhjelmen følger turboladernes konturer. Det ses med det samme, at hver eneste detalje har rod i en funktion, og at summen af detaljer er med til at underbygge modellens status som bilikon.

SKRÆDDERSYET TIL MOTORSPORT.BMW M3 Sedans design.

BMW M3 Sedans potente dynamik er umulig at overse. De store luftindtag sikrer optimal køling af M motoren under alle kørselsforhold. Den muskuløse Powerdome i motorhjelmen følger turboladernes konturer. Det ses med det samme, at hver eneste detalje har rod i en funktion, og at summen af detaljer er med til at underbygge modellens status som bilikon.

UDVENDIGT DESIGN.

De store luftindtag på fronten siger egentlig det hele. BMW M3 Sedan er udviklet af M ingeniørerne til at levere maksimal performance. Det er en kvalitet, der understreges yderligere med diodeforlygternes fokuserede look. Den sortlakerede dobbeltnyre med dobbeltribber og M emblem er et iøjnefaldende blikfang.
Set fra siden er der ikke et øjeblik tvivl om, at BMW M står bag både form og funktion. Den svungne taglinje forener profilen fra en firedørs Sedan med kvaliteterne fra en fuldblods sportsvogn. Det sorte kulfibertag får bilen til at fremstå endnu lavere, samtidig med at det sænker bilens tyngdepunkt, så køreegenskaberne bliver endnu mere sportslige. Teknologierne Air Curtain og Air Breather med M sideluftindtag trimmer bilen til suveræn aerodynamik.
På bagenden taler de fire let skrånende afgangsrør deres eget klare sprog. Denne bil er født til toppræstationer, både hvad angår teknikken, designet og ikke mindst køreegenskaberne.

TILTRÆKNINGSKRAFT BLIVER TIL TRÆKKRAFT.

Oplev designet og køredynamikken i BMW M3 Sedan.

INDVENDIGT DESIGN.

De sportslige kvaliteter fortsætter med uformindsket styrke i kabinen. De nye M skålsæder med oplyste M logoer leverer perfekt ergonomi og sidestøtte. Samtidig sørger de for, at bilens fører føler sig ét med bilen, ikke mindst ved ekstremt dynamisk kørsel, mens M designet skærper kabinens førerorienterede profil. Den flydende overgang mellem instrumentbræt og midterkonsol placerer bilens fører i centrum for begivenhederne. Sammen med de kølige aluminiumoverflader skaber det et sportsligt og teknisk kabinemiljø, som sender din puls i vejret, så snart du tager plads i førersædet. Det bliver hurtigt klart, at der venter dig en usædvanlig køreoplevelse.

M SÆDER.

Perfekt ergonomi og perfekt støtte til hele kroppen ved dynamisk kørsel – det er kendetegnende for M sædernes unikke, funktionelle karakter og understreges desuden af det belyste M symbol i skulderområdet. Sædernes skållignende komfort med integreret nakkestøtte og udprægede vulster på både ryglænet og sædehynden samt mulighed for at indstille ryglænsbredden og rygstøtten giver dig sædekomfort som i motorsportens verden.
M sædernes konsekvente letvægtskonstruktion bidrager desuden til at nedbringe bilens vægt. Det samme gør den mekaniske, manuelle sædeindstilling. Knæpuden på midterkonsollen i førersiden er med til at sikre suveræn sidestøtte ved sportslig kørsel. Den lave sædehøjde sænker bilens tyngdepunkt og sikrer endnu bedre kontakt og respons ved en dynamisk kørestil.

M SIDESPEJLE.

De aerodynamisk optimerede M sidespejle er en væsentlig del af det sportslige M designs dynamik. Sidespejlene er både designsymbol og præcisionskomponenter, der er hæftet til karrosseriet, med hvad der ved første øjekast ligner en dobbeltarm. Det ekstra blinklys er præcist integreret i en lang, smal fuge mellem spejldelene.

FØRERPLADS.

I jagten på de afgørende 1/100 sek. er det altafgørende at have fuld kontrol. Derfor er samtlige funktioner omkring førerpladsen i BMW M3 anbragt med fokus på direkte og intuitiv betjening. M læderrattet er det centrale betjeningselement. Her finder du M Drive-knapperne til at aktivere dine konfigurationer af bilen, og i udstyrsvarianten med M dobbeltkoblingsgearkasse er rattet endvidere udstyret med gearskiftekontakter. De gør det muligt at skifte gear manuelt og nærmest helt uden afbrydelser.
Instrumentbrættet i M design understøtter bilens sportslige stil. Og mens du nyder glæden ved at køre, sørger avancerede hightech-funktioner såsom BMW Head-Up Display med M profil for, at du altid har de vigtigste kørselsoplysninger i dit synsfelt. På denne måde kan du holde fokus rettet mod vejen forude og koncentrere dig om at nyde de sportslige køreoplevelser.

HJUL.

De nyudviklede og vægtoptimerede fælge til BMW M3 Sedan er både blikfang og sportsligt statement. Standardkonfigurationen med 18-tommer M V-eger-fælge i lakeringen Ferricgrey står knivskarpt. Som ekstraudstyr kan du vælge 19-tommer M dobbeltegerfælge. De fås i sort eller i lakeringen Ferric Grey og giver frit udsyn til det potente kulfiber-keramiske M bremseanlæg eller M kompoundbremserne med M logo.
Uanset hvilken konfiguration, du vælger, så er du sikrer perfekt sporing. BMW M3 ruller som standard på forskellige dækstørrelser for og bag, og de bredere baghjul gør mere end blot fremhæver bagendens muskuløse design. De optimerer også både styreegenskaber og vejgreb.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut.

Et udtryk for personlig stil.