MED SEKS HJERTEKAMRE.

M TwinPower Turbo-motoren i BMW M3 Sedan.

Hjertet i BMW M3 Sedan er den nyudviklede 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor. Med stort kraftoverskud og unik motorlyd. Samspillet mellem optimalt afstemte motorsportsteknologier sikrer optimal kraftudfoldelse og et rygstød fra motorens 431 hk (317 kW).

BMW M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTORER.

Biturbo, direkte indsprøjtning og typisk M finjustering sikrer, at motoren reagerer med lynhurtig respons, kraftig fremdrift og suveræn trækkraft på selv den mindste berøring af speederen.
Et motorsportsegnet kølekoncept samt ekstra afskærmning af bundkarret og en ekstra oliepumpe gør denne M motor klar til udfordringer af enhver slags. Talrige innovationer såsom en konstruktion helt uden brug af bøsninger eller en smedet krumtapaksel i letvægtskonstruktion fortsætter det intelligente letvægtskoncept, forbedrer dynamikken og accelerationen, sænker forbruget og gør det muligt at opnå en ideel vægtfordeling i bilen med ca. 50 % af vægten på hver aksel. Som tak for alle disse anstrengelser kan du glæde dig over helt nye og unikke køreoplevelser, der understøttes af lyden fra M motoren.

 • M TwinPower Turbo
  Cylindre/ventiler
  6/4
  Slagvolumen i cm3
  2.979
  Slaglængde/boring i mm
  89,6/84,0
  Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.
  431 (317)/5.500-7.300
  Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min.
  550/1.850-5.500
  Kompression : 1
  10,2