MENNESKE. MASKINE. MAKSIMAL YDELSE.

BMW M3 Sedan.

MENNESKE. MASKINE. MAKSIMAL YDELSE.

BMW M3 Sedan.

MENNESKE. MASKINE. MAKSIMAL YDELSE.BMW M3 Sedan.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

431 (317)/5.500-7.300

Acceleration 0-100 km/t i sek.

4,3 [4,1]

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

204 [194]

Egenvægt EU i kg

1.595 [1.635]

BMW M3 Sedan: Fuldblods sportsvogn med fire praktiske døre. Den helt nyudviklede M TwinPower Turbo-benzinmotor med 6 cylindre på række og 431 hk leverer sin ydelse spontant ved alle omdrejningstal. Innovative teknologier, der har rødder i motorsporten, såsom det aktive M differentiale, den adaptive M undervogn, M Servotronic eller 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic flytter grænserne på ny. Førerpladsen er indrettet med perfekt ergonomi. De nye M skålsæder byder på suveræn sidestøtte og sikrer, at bilens fører bliver ét med bilen. Som altid hos BMW er førerens behov i højsædet.

ET MØDE MED ORIGINALEN.

Tiltrækningskraft bliver til trækkraft.

High performance, fremragende teknologi og ægte motorsportsfeeling kan udtrykkes med et enkelt bogstav: M. M.

Køredynamik.

Blikket fast rettet mod kurvens centrum, fuld kontrol over bilen. BMW M3 Sedan er bygget til at levere ren dynamik, der flytter grænser. Den 431 hk stærke M motor leverer kræfterne til baghjulene smidigt og kraftfuldt via enten en manuel 6-trins-gearkasse eller med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen. Det nye aktive M differentiale sikrer optimalt grip, mens M Servotronic sørger for at trimme styreegenskaberne til perfektion.

Design.

BMW M3 Sedans potente dynamik er umulig at overse. De store luftindtag sikrer optimal køling af M motoren under alle kørselsforhold. Den muskuløse Powerdome i motorhjelmen følger turboladernes konturer. Det ses med det samme, at hver eneste detalje har rod i en funktion, og at summen af detaljer er med til at underbygge modellens status som bilikon.

Effektivitet.

BMW M3 Sedan leverer også toppræstationer, når det drejer sig om effektiviteten. Intelligente EfficientDynamics-tiltag såsom automatisk start/stop-funktion eller genvinding af bremseenergi sørger for, at ressourcerne bliver anvendt optimalt og yder dermed et vigtigt bidrag til kraftudvikling og stamina i BMW M3 Sedan. Resultatet er ikke kun bedre dynamik, men også et lavere forbrug og reduceret udledning.

4,3 sek.

Den 6-cylindrede 3,0-liters M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor forener det bedste fra to verdener. Højomdrejningskoncept med op til 7.300 omdr./min. og effektiv kraftudfoldelse med et maksimalt drejningsmoment på 550 Nm. Den 431 hk (317 kW) stærke M motor accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,3 sek. (Steptronic: 4,1 sek.) (med 7-trins M DKG med Drivelogic).