NED MED TAGET. OP MED PULSEN.

BMW M4 Cabriolet: Design.

NED MED TAGET. OP MED PULSEN.

BMW M4 Cabriolet: Design.

Designelementer som den fremadstræbende M dobbeltnyre med dobbeltribber og M4 emblem, den brede bagende og de affasede dobbelte M afgangsrør viser vejen. Denne Cabriolet er ikke som alle andre.
Med sine sportslige linjer og langstrakte profil viser BMW M4 Cabriolet kraftoverskud. Det er en imponerende forsmag på, hvad der venter dig. Ren adrenalin.

NED MED TAGET. OP MED PULSEN.BMW M4 Cabriolet: Design.

Designelementer som den fremadstræbende M dobbeltnyre med dobbeltribber og M4 emblem, den brede bagende og de affasede dobbelte M afgangsrør viser vejen. Denne Cabriolet er ikke som alle andre.
Med sine sportslige linjer og langstrakte profil viser BMW M4 Cabriolet kraftoverskud. Det er en imponerende forsmag på, hvad der venter dig. Ren adrenalin.

UDVENDIGT DESIGN.

Denne high performance Cabriolet er sulten efter fartvind. Frontpartiets imponerende luftindtag vidner om de enorme luftmængder, som kan køle M motoren i BMW M4 Cabriolet effektivt, selv når du presser bilen helt til grænsen. Motorhjelmens Powerdome aftegner turboladernes konturer og vidner om de potente kræfter, som BMW M4 Cabriolet har at byde på.
Luftindtagene i forskærmene, de såkaldte M gæller, samt Air Curtain- og Air Breather-elementerne gør designet perfekt og tegner billedet af en toptrimmet sportsvogn. Bagendens fire skrånende afgangsrør taler deres eget tydelige sprog. Senest når du hører og mærker den umiskendelige lyd med taget foldet ned står ét lysende klart: BMW M4 Cabriolet sætter helt nye standarder for, hvad det vil sige at nyde åben køreglæde.

KURVER MED FULD KONTROL.

Oplev designet og køredynamikken i BMW M4 Cabriolet.

KURVER MED FULD KONTROL.

Oplev designet og køredynamikken i BMW M4 Cabriolet.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen varter op med nyudviklede M skålsæder med oplyst M logo i både fører- og passagersiden. Skålsæderne giver perfekt sidestøtte, og deres intelligente udformning og ergonomi sikrer, at forsædepassagererne bliver ét med bilen. Samtlige betjeningselementer ved førerpladsen er orienteret ind mod bilens fører, hvilket sikrer ultra præcist og lynhurtig betjening. Runde instrumenter i motorsportslook, M læderrattet og M gearvælgeren sætter en sportslig prik over i'et og toner helt rent flag: BMW M4 Cabriolet er skabt til at bryde grænser.

INTENS KØREGLÆDE UNDER ÅBEN HIMMEL.

På de 20 sekunder det tager at sende metalfoldetaget ned i kalecheboksen ved en hastighed på maks. 18 km/t, kan du mærke, hvordan adrenalinspejlet stiger. Herefter er vejen åben for maksimal køreglæde, hvor M modellens unikke kraftoverskud kører perfekt parløb med den intensitet, som kun en Cabriolet kan levere.
Med taget oppe understøtter hardtoppen BMW M4 Cabriolets coupéagtige design. Bilens avancerede design begejstrer ikke kun rent optisk, men byder også på tårnhøj sikkerhed og suveræn akustik ved høje hastigheder.

M SIDESPEJLE MED EKSTRA BLINKLYS MED DIODETEKNOLOGI.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.
Det ekstra blinklys er præcist integreret i en lang, smal fuge mellem spejldelene.

M SÆDER.

M sædet er i Cabrioleten udført med mulighed for at indstille sidestøtten samt en række eldrevne indstillingsfunktioner. Det belyste M logo i den integrerede nakkestøtte er med til at fremhæve den sportslige stil.

 

På sportssædet med fuldlæderindtræk Merino kan ryglænet kan indstilles i bredden ved hjælp af en indbygget elmotor, så du opnår den bedst mulige siddestilling. Sædets længdeposition, sædehøjden og hældingen på ryglæn og sædebund kan indstilles eldrevet, mens lårstøtten skal indstilles manuelt.

HJUL.

De nyudviklede og vægtoptimerede fælge til BMW M4 Cabriolet er både blikfang og sportsligt statement. Standardkonfigurationen med 18-tommer M V-eger-fælge i lakeringen Ferric Grey står knivskarpt. Som ekstraudstyr kan du vælge 19-tommer M dobbeltegerfælge. De fås i sort eller i lakeringen Ferricgrey og giver frit udsyn til de potente M kulfiber-keramiske bremser eller M kompoundbremserne med M logo.
Uanset hvilken konfiguration, du vælger, så er du sikrer perfekt sporing. BMW M4 Cabriolet ruller som standard på forskellige dækstørrelser for og bag, og de bredere baghjul gør mere end blot fremhæver bagendens muskuløse design. De optimerer også både styreegenskaber og vejgreb.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut.

Et udtryk for personlig stil.

 • Karrosserifarver fra BMW Individual

  Begejstring ved første blik. Hos BMW Individual kan du få din BMW M4 Cabriolet lakeret i en lang række fascinerende farver. Én af dem er metallakken BMW Individual Tansanit Blue. På samme måde som det kostbare mineral tansanit, der har lagt navn til denne lakfarve, changerer denne BMW Individual lakering mellem kraftig turkisblå og eksklusiv mørkeblå, når lyset brydes i overfladen.

 • BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino

  Imponerende fra yderst til inderst: Vælg mellem et stort udvalg af eksklusive BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino til kabinen i den nye BMW M4 Cabriolet. Eksempelvis nuancen Opal White inkl. læderbetrukket instrumentbræt. Det kan meget mere end bare at se godt ud. Kun de bedste skind finder vej gennem nåleøjet og den specielle garvningsproces, inden det kan forkæle alle bilens passagerer med fornem komfort.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Et førstehåndsindtryk, der holder hele vejen: Interiørlisterne i sort pianolak med deres unikke, dybe glans står i fornem kontrast til BMW Individual-fuldlæderindtrækket i Opal White. BMW Individual-interiørlisterne i mørkt rødbrunt platantræ eller hvidpigmenteret ask bidrager ligeledes med unikke håndværksmæssige kvaliteter til kabinen.

 • Andet udstyr fra BMW Individual

  En fryd for øjet. Øjet kan også glæde sig over anvendelsen af læder på instrumentbrættet fra BMW Individual, som tilfører kabinen en ny dimension af kvalitet.

  Farverige detaljer du både kan se og mærke: Kontrastsyningerne fra BMW Individual er en luksuriøs detalje, der står i elegant kontrast til det sorte BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino. Der er fire farver at vælge imellem: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow og Blue.