UDFORDR DIG SELV.

Specialmodellen BMW M4 GTS.

UDFORDR DIG SELV.

Specialmodellen BMW M4 GTS.

UDFORDR DIG SELV.Specialmodellen BMW M4 GTS.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

500 (368)/6.250

Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min.

600/4.000-5.500

Acceleration 0-100 km/t i sek.

3,8

Tophastighed i km/t

305

Med BMW M4 GTS præsenterer BMW M GmbH en fascinerende high-performance-bil, som fortsætter traditionen med at konstruere legendariske specialmodeller baseret på BMW M3. Bilen er udviklet med fokus på performanceteknologi og blikket rettet mod racerbanen – hvilket omgangstiden på 7 minutter og 28 sekunder på Nürburgringens berømte Nordschleife beviser. Samtidig er bilen naturligvis typegodkendt til kørsel på almindelig vej. Produktionen er begrænset til kun 700 eksemplarer, så BMW M4 GTS er en usædvanlig bil i enhver henseende.

KØREDYNAMIK.

Motorsportsteknologi til gadebrug. BMW M4 GTS er udviklet med det innovative vandindsprøjtningssystem, som allerede har bevist sit værd og leverer et markant ydelses- og momentboost i BMW M4 MotoGP Safety Car. Vand sprøjtes ind i indsugningsmanifolden i form af en fin tåge. Når vandet fordamper, køler det indsugningsluften effektivt ned. Resultatet er, at den endelige kompressionstemperatur i forbrændingskammeret – og dermed motorens tendens til at "banke" – reduceres, hvilket gør det muligt at anvende et højere turbotryk og tidligere indsprøjtningstiming i den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-rækkemotor. Denne teknologi sikrer højere ydelse og et kraftigere moment, mens den termiske belastning af de ydelsesrelevante komponenter samtidig sænkes.

Chassiset, frontsplitteren og bagvingen kan justeres manuelt for at sikre perfekt aerodynamisk balance og give dig mulighed for at trimme bilen til forskellige racerbaner og til kørsel på almindelig vej.

  • M specifik coil-over-affjedring

    Den M specifikke trevejs coil-over-affjedring med modificerede stabilisatorer og drejede aluminiumlejer gør det muligt at sænke undervognen kontinuerligt op til maks. 20 mm på forakslen og 17 mm på bagakslen, og samtidig kan dæmperne justeres til den aktuelle belastning. Kompressionsforholdet kan justeres separat for at tillade hurtigere eller langsommere kompression.

  • M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic

    M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic er en innovativ 7-trins-dobbeltkoblingsgearkasse, der er specialudviklet til de højtomdrejende motorer i BMW's M modeller. Systemet gør brug af et traktionsoptimeret automatisk gearvalg, Launch Control, Low Speed Assistant samt en automatisk start/stop-funktion. Gearkassen gør det muligt at skifte gear lynhurtigt og helt uden ydelsestab. To delgearkasser, der hver har en egen kobling, overfører permanent kræfterne fra motoren til baghjulene. Gearskiftet kan styres automatisk eller manuelt ved hjælp af gearskiftekontakter på rattet eller via gearvælgeren. Drivelogic kan styres automatisk (D = Drive-program) eller manuelt (S = Sekventielt program), og hvert program har tre individuelle konfigurationer: Ekstremt sportslig, komfortabel eller effektiv.

    Resultatet har samme karakter som Launch Control, der sikrer maksimal acceleration fra stående start, nemlig ekstrem køredynamik. Du kan skifte gear ved høj hastighed uden brug af koblingen og uden afbrydelser i kraftoverførslen. Gearkassestyringen og den integrerede Launch Control-funktion er konfigureret til at matche den høje ydelse og det kraftige moment i M4 GTS.

PURE PERFORMANCE.

BMW M4 GTS in action.

The BMW M4 GTS engine.

500 HK

UDVENDIGT DESIGN.

Eksklusive kulfiberkomponenter giver bilen en perfekt vægtbalance og aerodynamiske egenskaber med indstillelig downforce. Ud over bagdiffusoren har følgende andre komponenter har det karakteristiske CFRP-look: Bagspoileren på en aluminiumbase med justerbar vinge samt den justerbare frontsplitter. Lakeringen af motorhjelmen af CFRP matcher resten af bilen, fx den eksklusive metallakering Frozen Dark Grey fra BMW Individual. Detaljerne i Acid Orange på frontsplitteren er en effektiv kontrast. Smedede og glansdrejede M stjerneegerfælge 666 M i Acid Orange runder det sportslige look effektivt af. 19 tommer på forakslen og 20 tommer på bagakslen, begge med Michelin Pilot Sport Cup 2. Denne bil er designet til maksimal performance.

Shadow Line-udstyret fra BMW Individual er udvidet til også at omfatte dobbeltnyren og kølerlamellerne i sort højglanslak. Baglygter med OLED-teknologi (organic light-emitting diode) er en nyhed på denne model, som blænder op for et helt nyt lysdesign, når natten falder på.

INDVENDIGT DESIGN.

Den vægtoptimerede midterkonsol er betrukket med lækkert Alcantara med kontrastsyninger i Dark Grey – et look, der også pryder håndbremsegrebet. De iøjnefaldende dørsider og sidepaneler er udviklet i et fornybart letvægtsmateriale, som skærer vægten ned til 50 procent af standardkomponenterne. Stropper med M striber erstatter de almindelige dørgreb. Armlænene er betrukket med Alcantara i den bedste kvalitet. De lækre interiørlister i antracitgråt Alcantara med perforeret GTS signatur i Acid Orange runder kabinedesignet af.

M sportsrattet med dobbeltegerdesign og multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er som skabt til livet på racerbanen. Ratkransen af Alcantara med kontrastsyninger og tommelprofiler ligger intet mindre end perfekt i hænderne. En markering klokken 12 fungerer som orienteringshjælp ved dynamiske køremanøvrer, og bilens fører kan også anvende M Drive-knapperne til at vælge de ønskede indstillinger under kørslen.

The optional Clubsport package.

Clubsport-pakke.

Ekstraudstyrspakken Clubsport skruer op for racingsikkerheden og optimerer den sportslige køreoplevelse endnu et nøk. Hovedattraktionen er sikkerhedsburet i Acid Orange, der er fremstillet af højstyrkestål og anbragt bag forsæderne. Buret har også monteringspunkter til 6-punkt-selen, som ligeledes er en del af Clubsport-pakken og yder ekstra stabil støtte til bilens fører og forsædepassageren ved ekstreme sideacceleration. Sædeselerne sikrer, at føreren ikke kan glide ned i sædet og ud under sikkerhedsselen i tilfælde af en kollision. Clubsport-pakken rundes af med en pulverslukker.

Discover all colours and wheels interactively.

360° RUNDT OM BMW M4 GTS.

Se alle farver og fælge.

360° RUNDT OM BMW M4 GTS.

Se alle farver og fælge.