DEN SIKRESTE MÅDE AT OVERSKRIDE GRÆNSER PÅ.

BMW M4 Coupé: Sikkerhed og komfort.

Når målet er at nedbryde grænser, har man brug for en partner, man kan stole på. BMW M4 Coupé leverer maksimal sikkerhed og ubegrænset og kompromisløs køreglæde i alle situationer takket være sine forudseende teknologier såsom adaptivt kurvelys, det ultra stabile kulfibermateriale og de intelligente komfortløsninger.

FØRERORIENTERET M COCKPIT.

M modellernes ergonomiske koncept omfatter også den eksklusive cockpitindretning med førerorienteret M profil. Samtlige betjeningselementer er konsekvent orienteret mod bilens fører. Fokus er her, som altid inden for motorsporten, på at give bilens fører de absolut bedste betingelser samt fuld og intuitiv kontrol over bilen.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHED.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHED.

Med sikkerheden i højsædet.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i M modellerne for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af multifasestål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede, mens Active Protection leverer præventiv passagerbeskyttelse. Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen eller tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.
Fodgængernes sikkerhed er tilgodeset med et stødoptagende element mellem forkofangerens yderhud og selve forkofangeren, som sænker risikoen for benskader ved en evt. påkørsel. For at nedbringe mængden af kollisionsenergi er motorhjelmen desuden udstyret med stødelementer, som fungerer som deformationszone.
Active Protection advarer mod træthed bag rattet, sikkerhedsselerne strammes i kritiske situationer, elsæder køres i lodret stilling, og ruder og et evt. skydetag lukkes. Efter en ulykke kan bilen automatisk bremse ned til stilstand.

KOMFORTADGANG.

Komfortadgang giver dig adgang til bilen ad førerdøren og passagerdøren og til bagagerummet, uden at du behøver at finde tændingsnøglen frem. Udstyret omfatter derudover også indstigningslys i de udvendige dørgreb samt muligheden for at åbne bagagerummet ved blot at vippe kort med foden under bagkofangeren.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med 100 % diodeteknologi har indbygget positionslys, nærlys, fjernlys samt kørelys. De blænder højt op for sikkerheden og sørger for optimal oplysning af vejen. Det langstrakte diodepositionslys er anbragt dynamisk over de karakteristiske lygteringe, der ligeledes anvender diodeteknologi. Lygteteknologierne BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) og adaptivt kurvelys med variabel lysstyring gør næsten nat til dag, så du er sikret perfekt udsyn og afslappet køreglæde – også efter mørkets frembrud.