BMW M4 COUPÉ.

MENNESKE. MASKINE. MAKSIMAL YDELSE.

BMW M4 Coupé. MENNESKE. MASKINE. MAKSIMAL YDELSE.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (BMW M4 Coupé)

431 (317)/5.500-7.300

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M4 Coupé)

4,3 [4,1]

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (BMW M4 Coupé)

204 [194]

Egenvægt EU i kg (BMW M4 Coupé)

1.590 (1.615)

BMW M4 Coupé sætter nye rekorder for letvægtskonstruktion med en egenvægt på under 1.500 kg (DIN) og toner dermed helt rent flag: Her er det umulige muligt. Med den nyudviklede 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor på 431 hk under hjelmen og en 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic samt præcisionsværktøj som M Servotronic, aktivt M differentiale og adaptiv M undervogn med om bord er ikonet fra BMW M GmbH klar til mødet med asfalten. Modstanderen er fysikkens love. Stærkeste kort er et sæt køreegenskaber, der er resultatet af en hidtil uopnået symbiose mellem menneske og maskine.

FASCINATIONEN VED BMW M.

Fælles om lidenskab.

High performance, fremragende teknologi og ægte motorsportsfeeling kan udtrykkes med et enkelt bogstav: M. I M Power World får du specialoplysninger om alle M modeller, og det er samtidig mødestedet for alle, der deler samme lidenskab: Fascinationen af verdens stærkeste bogstav.

Køredynamik.

431 hk venter kun på din kommando. Når den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor for alvor slipper kræfterne løs, kan BMW M4 Coupés imponerende ydeevne mærkes helt ud i førersædet. Den imponerende accelerationsvillighed kan udnyttes fuldt ud selv ved meget høje motoromdrejninger. Motorsportsteknologier såsom det aktive M differentiale sørger for at overføre M motorens kræfter til vejen direkte og sikrer derudover maksimal kontrol og sikkerhed under alle kørselsforhold.

Design.

Performance ved første blik: BMW M4 Coupé fortsætter traditionen fra M GmbH og forener et potent, sportsligt look med opsigtsvækkende design. Den sportslige linjeføring og langstrakte profil forstærker det kraftfulde og dynamiske look på denne ikoniske sportsvogn. Kabinen tager tråden op efter det udvendige design: Hver eneste detalje er trimmet til bilens fører, og cockpittet byder således på suveræn kørestilling, perfekt betjeningsergonomi og kompromisløs motorsportskarakter.

Effektivitet.

BMW M4 Coupé leverer også toppræstationer, når det drejer sig om effektiviteten. Intelligente EfficientDynamics-tiltag såsom automatisk start/stop-funktion eller genvinding af bremseenergi sørger for, at ressourcerne bliver anvendt optimalt og yder dermed et vigtigt bidrag til kraftudvikling og stamina i BMW M4 Coupé. Resultatet er ikke kun bedre dynamik, men også et lavere forbrug og reduceret udledning.

4,1 sek.

Den 3,0-liters 6-cylindrede M TwinPower Turbo-rækkemotor samler det bedste fra to verdener: Højomdrejningsteknologi med op til 7.300 omdr./min. og suveræn kraftudvikling med et maksimalt drejningsmoment på 550 Nm. M motoren yder 431 hk (317 kW) og sikrer en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sek. (med M DCT med Drivelogic).
Biturbo, direkte brændstofindsprøjtning og typisk M fintuning sikrer, at motoren reagerer spontant på selv den mindste berøring af speederen og med entusiastisk fremdrift og masser af moment.