MOTORSPORT FOR ØJNENE.

BMW M4 Coupés design.

Performance ved første blik: BMW M4 Coupé fortsætter traditionen fra M GmbH og forener et potent, sportsligt look med opsigtsvækkende design. Den sportslige linjeføring og langstrakte profil forstærker det kraftfulde og dynamiske look på denne ikoniske sportsvogn. Kabinen tager tråden op efter det udvendige design: Hver eneste detalje er trimmet til bilens fører, og cockpittet byder således på suveræn kørestilling, perfekt betjeningsergonomi og kompromisløs motorsportskarakter.

MOTORSPORT FOR ØJNENE.BMW M4 Coupés design.

Performance ved første blik: BMW M4 Coupé fortsætter traditionen fra M GmbH og forener et potent, sportsligt look med opsigtsvækkende design. Den sportslige linjeføring og langstrakte profil forstærker det kraftfulde og dynamiske look på denne ikoniske sportsvogn. Kabinen tager tråden op efter det udvendige design: Hver eneste detalje er trimmet til bilens fører, og cockpittet byder således på suveræn kørestilling, perfekt betjeningsergonomi og kompromisløs motorsportskarakter.

UDVENDIGT DESIGN.

Symbol på kraftoverskud. Urkræfterne i BMW M4 Coupé er tydelige i alle detaljer. Store luftindtag foran vidner om mængden af luft, der er nødvendig for at køle den mægtige M motor, når kræfterne for alvor slippes løs. Den muskuløse Powerdome i motorhjelmen følger turboladernes konturer. Og den langstrakte motorhjelm tegner sig for starten på en sportslig coupélinje, der emmer af kraft og overskud. Teknologierne Air Curtain og Air Breather trimmer bilen til suveræn aerodynamik. Sammen med M dobbeltnyren med dobbeltribber, M sidespejlene og de dobbelte M afgangsrør tilfører disse elementer endnu mere visuel dynamik.
På bagenden taler de fire let skrånende afgangsrør deres eget klare sprog. Denne bil er født til toppræstationer, både hvad angår teknikken, designet og ikke mindst køreegenskaberne.

FORMET AF MAKSIMAL PERFORMANCE.

BMW M4 Coupé: Design og dynamik

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen varter op med nyudviklede M skålsæder med oplyst M logo i både fører- og passagersiden. Skålsæderne giver perfekt sidestøtte, og deres intelligente udformning og ergonomi sikrer, at forsædepassagererne bliver ét med bilen. Samtlige betjeningselementer ved førerpladsen er orienteret ind mod bilens fører, hvilket sikrer ultra præcist og lynhurtig betjening. Runde instrumenter i motorsportslook, M læderrattet og M gearvælgeren sætter en sportslig prik over i'et og toner helt rent flag: BMW M4 Coupé er skabt til at bryde grænser.

M SÆDER.

Perfekt ergonomi og perfekt støtte til hele kroppen ved dynamisk kørsel – det er kendetegnende for M sædernes unikke, funktionelle karakter og understreges desuden af det belyste M symbol i skulderområdet. Sædernes skållignende komfort med integreret nakkestøtte og udprægede vulster på både ryglænet og sædehynden samt mulighed for at indstille ryglænsbredden og rygstøtten giver dig sædekomfort som i motorsportens verden.
M sædernes konsekvente letvægtskonstruktion bidrager desuden til at nedbringe bilens vægt. Det samme gør den mekaniske, manuelle sædeindstilling. Knæpuden på midterkonsollen i førersiden er med til at sikre suveræn sidestøtte ved sportslig kørsel. Den lave sædehøjde sænker bilens tyngdepunkt og sikrer endnu bedre kontakt og respons ved en dynamisk kørestil.

M SIDESPEJLE.

De aerodynamisk optimerede M sidespejle er en væsentlig del af det sportslige M designs dynamik. Sidespejlene er både designsymbol og præcisionskomponenter, der er hæftet til karrosseriet, med hvad der ved første øjekast ligner en dobbeltarm. Det ekstra blinklys er præcist integreret i en lang, smal fuge mellem spejldelene.

FØRERPLADS.

I jagten på de afgørende 1/100 sek. er det altafgørende at have fuld kontrol. Derfor er samtlige funktioner omkring førerpladsen i BMW M4 Coupé anbragt med fokus på direkte og intuitiv betjening. M læderrattet er det centrale betjeningselement. Her finder du M Drive-knapperne til at aktivere dine konfigurationer af bilen, og i udstyrsvarianten med M dobbeltkoblingsgearkasse er rattet endvidere udstyret med gearskiftekontakter. De gør det muligt at skifte gear manuelt og nærmest helt uden afbrydelser.
Instrumentbrættet i M design understøtter bilens sportslige stil. Og mens du nyder glæden ved at køre, sørger avancerede hightech-funktioner såsom BMW Head-Up Display med M profil for, at du altid har de vigtigste kørselsoplysninger i dit synsfelt. På denne måde kan du holde fokus rettet mod vejen forude og koncentrere dig om at nyde de sportslige køreoplevelser.

HJUL.

De nyudviklede og vægtoptimerede fælge til BMW M4 Coupé er både blikfang og sportsligt statement. Standardkonfigurationen med 18-tommer M V-eger-fælge i lakeringen Ferric Grey står knivskarpt. Som ekstraudstyr kan du vælge 19-tommer M dobbeltegerfælge. De fås i sort eller i lakeringen Ferric Grey og giver frit udsyn til det potente kulfiber-keramiske M bremseanlæg eller M kompoundbremserne med M logo.
Uanset hvilken konfiguration, du vælger, så er du sikrer perfekt sporing. BMW M4 Coupé ruller som standard på forskellige dækstørrelser for og bag, og de bredere baghjul gør mere end blot fremhæver bagendens muskuløse design. De optimerer også både styreegenskaber og vejgreb.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut.

 • Speciallakeringer fra BMW Individual

  Sådan ser suveræn stil ud. Hos BMW Individual finder du et stort udvalg af eksklusive karrosserifarver til BMW M4 Coupé. En af de i alt otte farver er den udtryksfulde metallak Brilliant White. Individual-lakeringens silkematte glans lægger sig som rimfrost på bilens markante konturer. Den hvide overflade spreder det indfaldende lys og giver BMW Individual M4 Coupé et ekstremt sportsligt look.

 • BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino

  Femte generation med kvalitet i topklassen: BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino i farven Nutmeg imponerer med elegant struktur og et inviterende, fløjlsblødt look og feel. Ud over denne farve finder du et fascinerende spektrum af farver lige fra Opal White til Nutmeg og Cohiba Brown, så du kan vælge præcis den nuance, du foretrækker.

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Præcision ned til mindste detalje. Interiørlisterne i hvid ask skaber en virkelig vellykket kontrast. Kun de fineste stykker ædeltræ har den elegante struktur, som skal til for at sprede en elegant aura i kabinen. Som alternativ til de to udtryksfulde trælister kan du vælge interiørlister i sort pianolak, hvis skinnende, dybsorte overflade gør førende klaverbyggere kunsten efter.

 • Andet udstyr fra BMW Individual

  En fryd for øjet. Øjet kan også glæde sig over anvendelsen af læder på instrumentbrættet fra BMW Individual, som tilfører kabinen en ny dimension af kvalitet.
  Farverige detaljer du både kan se og mærke. Kontrastsyningerne fra BMW Individual er en luksuriøs detaljer, der står i elegant kontrast til det sorte BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino. Der er fire farver at vælge imellem: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow eller Blue.