DIT HJERTE VIL GØRE STORE ØJNE.

BMW M6 Cabriolet: Design.

DIT HJERTE VIL GØRE STORE ØJNE.

BMW M6 Cabriolet: Design.

Det er ikke et look, men et statement. Med sine muskuløse former tegner BMW M6 Cabriolet en imponerende og kraftig silhuet. Brede skærmkasser og klassiske M detaljer er både blikfang og bebudelse af, hvilke kræfter der venter under karrosseriet. Kræfter, som opleves bedst fra førersædet omgivet af det førerorienterede cockpit med eksklusive materialer fra BMW Individual Collection. Og mest intenst, når den elegante kaleche på kun 19 sekunder glider lydløst ned i boksen.

DIT HJERTE VIL GØRE STORE ØJNE.BMW M6 Cabriolet: Design.

Det er ikke et look, men et statement. Med sine muskuløse former tegner BMW M6 Cabriolet en imponerende og kraftig silhuet. Brede skærmkasser og klassiske M detaljer er både blikfang og bebudelse af, hvilke kræfter der venter under karrosseriet. Kræfter, som opleves bedst fra førersædet omgivet af det førerorienterede cockpit med eksklusive materialer fra BMW Individual Collection. Og mest intenst, når den elegante kaleche på kun 19 sekunder glider lydløst ned i boksen.

UDVENDIGT DESIGN.

Designet er en sand fryd for øjet, men glæden varer ofte kort, da bilen lynhurtigt er ude af syne igen. For uanset om man vælger at køre i åben eller lukket vogn, så er BMW M6 Cabriolets kraftfulde linjer altid et ægte blikfang, særligt i BMW Individual metallakeringen Frozen Blue, der fås som ekstraudstyr. Design og performance danner den perfekte symbiose. Denne perfektion går igen i det aerodynamisk optimerede frontskørt, hvor store luftindtag hele tiden sikrer, at V8-motoren får al den luft, den behøver.
Selv de mindste detaljer trækker stor opmærksomhed til sig. Eksempelvis dobbeltnyren i sort højglans, som indrammer M emblemet. Eller de markante M gæller med integrerede blinklys, der er anbragt lige bag de forreste hjulkasser. Det er et elegant samspil mellem form og funktion, som også afspejler sig i bagkofangeren. Den indrammer de klassiske M dobbelte afgangsrør og diffusoren, der skaber den nødvendige downforce, og afrunder BMW M6 Cabriolets harmoniske linjer. Uanset om kalechen er åben eller lukket.

FAST CLASS.

Film om BMW M6 Cabriolets design.

FAST CLASS.

Film om BMW M6 Cabriolets design.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen i BMW M6 Cabriolet er et skræddersyet og gennemtænkt mesterværk, der ikke efterlader nogen tvivl. Cockpittet, der også fås svøbt i udsøgte materialer fra BMW Individual kollektionen, er som støbt i ét stykke og omgiver bilens fører. Alle betjeningselementer befinder sig lige netop der, hvor man har brug for dem. Sjældent har man så hurtigt følt sig så godt tilpas i en sportsvogn. M læderrattet udgør det funktionelle midtpunkt, og blot en fingerbredde fra de ergonomiske tommelhvilere finder man gearskiftekontakterne til M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic og M Drive-tasterne.
Den M specifikke instrumentering viser alle relevante oplysninger og sikrer, at bilens fører selv ved kraftigt lysindfald altid bevarer det fulde overblik. Den perfekte kombination af performance og rendyrket køreglæde opnås med kalechen slået ned. En åben fornøjelse, som bør nydes i de ergonomiske M sæder med eksklusivt læder med naturlig overfladestruktur i farven Opal White og omgivet af de eksklusive interiørlister i hvid ask med elegante åretegninger, der fås som ekstraudstyr.

KALECHE.

Den fuldautomatiske kaleche er både lyd- og varmeisoleret efter alle kunstens regler. Med kalechen lukket giver den bilen en coupélignende profil. Den opvarmede bagrude kan sænkes, så du opnår suveræn ventilation i kabinen helt uden generende træk.
Kalechen fås i Anthracite med sølveffekt eller to andre farver. Kalechen kan betjenes ved hastigheder op til 40 km/t, hvor den åbner på kun 19 sek. og lukker igen på 24 sek.
Selv med kalechen lukket kan bilens passagerer nyde lidt af open air-fornemmelsen. Du kan nemlig åbne alle fire sideruder og bagruden med, så kalechen kun beskytter mod solens stråler.

M SIDESPEJLE.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.

HJUL.

HJUL.

Ud over de standardmonterede 19 tommer store M letmetalfælge har du også valget mellem tre yderligere eksklusive fælgvarianter i størrelsen 20 tommer. Dobbelteger 343 M med fem polerede eller matsorte eger, som er smedet med maksimal stabilitet som rettesnor, understreger BMW M6 Cabriolets effektfulde fremtoning. Den tofarvede dobbeltegerfælg 601 M imponerer med et sirligt og elegant udtryk: I kombination med Competition-pakken og det kulfiber-keramiske M bremseanlæg giver de syv eger frit udsyn de stort dimensionerede bremseskiver og bremsekalibre med guldfarvet lakering og M logo.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Cabriolet.

Et udtryk for personlig stil.

  • BMW Individual – udvendigt design

    Så forfriskende kan individuel æstetik være. BMW M6 Cabriolet med den iøjnefaldende BMW Individual metallakering Frozen Blue understreger dette. En farvenuance, der fremhæver den atletiske fremtoning og de markante linjer med et moderne mat look. Men også de andre BMW Individual lakeringer har deres helt individuelle karakter. Lige fra ekstravagant over moderne og til elegant. Det gælder i særdeleshed også for metallakeringen Citrin Black, som ved lysindfald giver beskueren indtryk af, at der ligger guldstøv og glimter lige under den mørke, olivensorte overflade.
    Men uanset hvilken unik lakering fra BMW Individual du vælger, så er resultatet et udtryk for din personlighed.

  • BMW Individual – indvendigt design

    Her kan du stråle om kap med solen. BMW M6 Cabriolet, fuldendt med det eksklusive udstyr fra BMW Individual, er altid åben for nye ideer, så længe det gøres med stil. BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino i den viste farve Opal White, emmer af stil og overskud. Sammen med den grafiske effekt fra interiørlisterne i hvidpigmenteret ask skabes der et harmonisk resultat og et luksuriøst udtryk, som sender tankerne i retningen af en moderne yacht. De imponerende, håndsyede kontraststing tilfører et unikt farvestrejf. BMW Individual leverer også en række andre lædernuancer, så du kan skabe præcis det look, du ønsker. Her er der farver lige fra Platinum og Champagne til Cohiba Brown, hver især med naturlig overfladestruktur, som sikrer en unik, luksuriøs oplevelse. En oplevelse, som kan forstærkes yderligere med BMW Individual-loftsbeklædningen i Alcantara, der runder kabinedesignet af med unik kvalitet fra øverst til nederst.