FANGER BLIKKET. I ET HÆSBLÆSENDE TEMPO.

BMW M6 Coupé: Design.

FANGER BLIKKET. I ET HÆSBLÆSENDE TEMPO.

BMW M6 Coupé: Design.

Når du tager plads i BMW M6 Coupé oplever du den perfekte kombination af luksuriøs hverdagskomfort og motorsportsperformance. Men BMW M6 Coupé er samtidig en vaskeægte magnet for beundrende blikke. Fra den skulpturelle forende søger øjet videre hen mod bilens imponerende profil med de suveræne 20-tommer-letmetalfælge, der er en del af Competition-pakken (ekstraudstyr). Blikket vandrer herefter videre til den muskuløse bagende, inden lyden fra de klassiske dobbelte M afgangsrør sender beskuerens puls i vejret.

FANGER BLIKKET. I ET HÆSBLÆSENDE TEMPO.BMW M6 Coupé: Design.

Når du tager plads i BMW M6 Coupé oplever du den perfekte kombination af luksuriøs hverdagskomfort og motorsportsperformance. Men BMW M6 Coupé er samtidig en vaskeægte magnet for beundrende blikke. Fra den skulpturelle forende søger øjet videre hen mod bilens imponerende profil med de suveræne 20-tommer-letmetalfælge, der er en del af Competition-pakken (ekstraudstyr). Blikket vandrer herefter videre til den muskuløse bagende, inden lyden fra de klassiske dobbelte M afgangsrør sender beskuerens puls i vejret.

UDVENDIGT DESIGN.

BMW M6 Coupés lave profil giver bilen et årvågent og atletisk udtryk. Ved enhver berøring af speederen suger motoren frisk luft ind gennem de markante luftindtag i den aerodynamiske forkofanger. M emblemet på de dobbelte kølerribber i dobbeltnyren spejler sig i solens stråler. Og så griber dækkene ellers hårdt fat i asfalten. Den rå styrke accelererer det sportslige karrosseri overlegent fremad. Blikket følger den skarpe sidelinje. BMW Individual metallakeringen Frozen Red understreger på perfekt vis de langstrakte linjer med sin matte overflade. De svungne M sidespejle og kulfibertagets smukke linjer glider sammen til en harmonisk helhed. Et intenst møde, der afrundes af den markante bagende. Den perfekt integrerede spoilerlæbe og diffusoren sikrer mere downforce og efterlader et blivende indtryk.

PULSEN STIGER.

Film om BMW M6 Coupés design.

PULSEN STIGER.

Film om BMW M6 Coupés design.

INDVENDIGT DESIGN.

Ideelle forudsætninger for suveræne omgangstider: Det indvendige design i BMW M6 Coupé er det perfekte setup, når du nærmer dig grænserne for, hvad der er fysisk muligt. Helt uden at gå på kompromis med luksus og udsøgte materialer – som ekstraudstyr kan du nemlig vælge frit fra udstyrshylderne hos BMW Individual.
Bilens fører kan anvende innovative teknologier såsom Head-Up Display i fuld farve med M profil. I det førerorienterede cockpit formidler det ergonomiske læderrat med integrerede gearskiftekontakter følelsen af at være ét med denne køremaskine. Dine individuelle indstillinger af bilens setup aktiveres via en enkelt knap. M multifunktionssæderne (ekstraudstyr) med det eksklusive BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino yder perfekt sidestøtte, når svingene skal forceres med høj fart. Udstyrsdetaljer såsom loftsbeklædningen i sort Alcantara sætter en sportslig prik over i'et.

KULFIBERTAG.

Som del af det intelligente letvægtskoncept bidrager kulfibertaget, der er fremstillet af kulfiberforstærket plast (CFRP), til at sænke bilens totalvægt og bilens tyngdepunkt. På denne måde reduceres også vægtbelastningen på de enkelte hjul, hvilket udmønter sig i øget smidighed og dynamik i svingene samt ved acceleration og nedbremsning, og desuden udnyttes dækpotentialet bedre.
Den markant svungne taglinje på kulfibertaget understreger M designets dynamiske linjeføring. Den synlige kulfiberstruktur er en konsekvens af tagskålens omfattende flerlagskonstruktion, som er forbundet med karrosseriet med samme klæbeteknik, der også anvendes ved montering af forruden.

M SIDESPEJLE.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.

HJUL.

Ud over de standardmonterede 19 tommer store M letmetalfælge stjerneeger 344 M får også tre forskellige 20-tommer-varianter til BMW M6 Coupé: Den smedede dobbeltegerfælg 343 M med forskellige dækstørrelser fås i både poleret og i matsort. Fem markante eger danner den perfekte ramme om det gennemprøvede M kompoundbremseanlæg med blå bremsekalibre og M logo. Som det tredje alternativ fås eksempelvis den polerede dobbelteger 601 M i tofarvet udførelse i forbindelse med Competition-pakken, der fås som ekstraudstyr. Med i alt syv eger fremstår denne fælg endnu mere elegant og fremhæver BMW M6 Coupés stålsatte vilje og potente temperament, der kommer til udtryk med hvert eneste vip med speederen.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Coupé.

Et udtryk for personlig stil.

  • BMW Individual – udvendigt design

    Kompromisløs karakterstyrke. BMW M6 Coupé med den ekstravagante metallakering Frozen Red fra BMW Individual understreger denne egenskab. Med denne unikke lakering bekender du kulør og skiller dig ud fra mængden. Den silkematte overflade er garant for en eksklusiv fremtoning. Og de elleve andre lakeringer fra BMW Individual til BMW M6 Coupé er ikke mindre eksklusive eller imponerende. Eksempelvis Brillant White metallak med en enestående perlemorseffekt, som opstår ved en speciel lakeringsproces, hvor mange lag lakeres oven på hinanden.
    Men uanset hvilken unik lakering fra BMW Individual du vælger, så er resultatet et udtryk for din personlighed.

  • BMW Individual – indvendigt design

    Luksus, perfektion, fokus – udtrykt gennem kabinedesignet i den nye BMW M6 Coupé med udstyr fra BMW Individual. Der kan opnås et helt særligt udtryk med den viste kombination af BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino i den imponerende farve Opal White og de kontrasterende interiørlister i sort pianolak med deres unikke, dybe glans. Kontrastsyningerne er en af den slags detaljer, der siger alt om den håndværksmæssige kvalitet, og de er naturligvis perfekt afstemt til indtræksfarven. Sammen med loftsbeklædningen i antracitgråt Alcantara skaber de en farvesammensætning, der spiller på opbygningen af et klassisk pianoklaviatur. De øvrige fire farvenuancer til BMW Individual Merino fuldlæderindtrækket har ligeledes hver deres unikke karakter – lige fra Platinum og Champagne til Cohiba Brown. Indtrækkets naturlige overfladestruktur sikrer en unik, luksuriøs oplevelse. En oplevelse, som kan forstærkes yderligere med BMW Individual-loftsbeklædningen i Alcantara. Kabinen rundes perfekt af med udvalget af BMW Individual-interiørlister, som hver især begejstrer med fornemt håndværk og suveræn kvalitet.