BMW M6 GRAN COUPÉ.

KRAFT I FULDENDT FORM.

BMW M6 GRAN COUPÉ.

KRAFT I FULDENDT FORM.

BMW M6 Gran Coupé. KRAFT I FULDENDT FORM.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (M TwinPower Turbo-motor)

10.1

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (M TwinPower Turbo-motor)

231

Max. torque in Nm at 1/min

680/1.500-5.750

Når summen af imponerende detaljer bliver til en begejstrende helhed. BMW M6 Gran Coupé er meget mere end blot en række perfekt afstemte high performance-teknologier. Den er udtryk for BMW M ingeniørernes årelange erfaring og håndværksmæssige kunnen. Med en både temperamentsfuld og suveræn karakter, som ganske enkelt skal opleves. Selvfølgelig i et af de fem perfekt formede sæder – og som ekstraudstyr omgivet af de bedste materialer, BMW Individual Collection har at byde på. Den dybe torden fra de klassiske dobbelte afgangsrør er et forvarsel om den 560 hk stærke M TwinPower Turbo V8-benzinmotors potente kræfter. Samspillet mellem motoren og teknologier som M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic og det kulfiber-keramiske M bremseanlæg (ekstraudstyr) gør BMW M6 Gran Coupé til et medrivende møde med M filosofien. Men selv denne oplevelse kan gøres mere intens. Med Competition-pakken (ekstraudstyr) får motorydelsen endnu et nøk opad, og det samme gør pulsen hos alle, der indtager førersædet i denne karakterfulde sportsvogn.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW M6 GRAN COUPÉ.

Design.

BMW M6 Gran Coupés unikke kvaliteter springer i øjnene fra alle vinkler. Det starter med luftindtagene i forendedesignet, der understreger bilens sportslige ambitioner. Som alle øvrige detaljer på denne elegante firedørsmodel følger de princippet om "funktion først" og forsyner således den potente motor bag den forkromede M dobbeltnyre med masser af frisk luft. Den karakteristiske, skarpe sidelinje starter direkte efter de klassiske M gæller i forskærmene. Det første, du bemærker, når du åbner en af de fire døre, er de oplyste indstigningslister med M logo. Så snart du tager plads i et af de fem komfortable sæder, kan du mærke den eksklusive aura i kabinen. Her oser hver eneste detalje af håndværksmæssig kunnen. Med BMW Individual Collection kan bilens passagerer rejse omgivet af overdådig luksus. Fuldlæderindtrækket Merino (ekstraudstyr) med naturlig overfladestruktur i farven Platinum forkæler sanserne med en velourblød overflade og den karakteristiske velduft fra kvalitetslæder.

Køredynamik og effektivitet.

Filosofien bag BMW M GmbH kommer til fri udfoldelse i BMW M6 Gran Coupé. Den ideelle vægtfordeling, den overførte teknologi fra motorsporten og den intelligente anvendelse af letvægtsmateriale garanterer suveræn dynamik. Det lette kulfibertag påvirker således ikke kun effektiviteten, men bidrager også til at give bilen et lavere tyngdepunkt, som sikrer endnu mere køredynamik. Forudsætningerne for sportslig køreglæde i topklassen er således til stede – i luksuriøse omgivelser uden sidestykke.

Competition-pakke.

Fuldblodsracer. Med Competition-pakken sender BMW M6 Gran Coupé endnu mere performance ned på asfalten takket være øget motorydelse, et mere direkte styretøj og en specialkonfigureret undervogn. Ydelsen fra M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren øges fra 560 hk og 412 kW til 600 hk og 441 kW. Den ekstra ydelse opnås ved at forhøje ladetrykket i det øvre omdrejningsområde. Sportsudstødningen garanterer sportslig motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede undervogn og det ekstremt sportslige og direkte styretøj, at hver eneste bevægelse af rattet konverteres med maksimal præcision. Udvendigt imponerer eksklusive 20-tommer M letmetalfælge dobbelteger 601 M i tofarvet design og med forskellige dækstørrelser samt mørkforkromede dobbelte afgangsrør på sportsudstødningen.

412 kW

Forvandler muskler til begejstring: Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er juvelen blandt M motorerne. Dens enorme kraft på 560 hk (412 kW) og 680 Nm er tilgængelig ved alle omdrejninger takket være den innovative TwinScroll-turboteknologi, og med Competition-pakken, der fås som ekstraudstyr, hæves ydelsen til hele 600 hk.

Kombinationen af høje motoromdrejninger, turbolader og teknologiske mesterværker såsom Valvetronic og High Precision Injection gør det muligt. Motorens fulde drejningsmoment er til rådighed fra ca. 1.500 omdr./min., og sammen med den næsten helt lineære kraftudvikling giver det en imponerende ydelseskurve – og dig et stort smil på læben. Høj ydelse og lavt forbrug er ikke nødvendigvis modsætninger, det sætter M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren med intelligente BMW EfficientDynamics-teknologier såsom genvinding af bremseenergi en tyk streg under. De sikrer bilen et gennemsnitligt brændstofforbrug på 10,1 km/liter.