BMW TWINPOWER TURBO-MOTORERNE I BMW X3.

Overbevis med ydelse. Overrask med effektivitet.

Benzin- og dieselmotorerne til BMW X3 er præcis lige så fleksible og alsidige som hele bilen. For at øge både effektiviteten og dynamikken kombinerer motorerne de nyeste indsprøjtningsteknologier og fuldt variabel ydelsesstyring med innovativ turboteknologi. Resultatet er fornem ydelse og imponerende lave forbrugs- og udledningsværdier. Nyeste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor er et særligt effektivt eksempel på vores motorkonstruktørers kunnen.

BMW TWINPOWER TURBO-BENZINMOTORER.

Den nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-benzinmotorer begejstrer med temperamentsfuld kraftudvikling og spontan motorrespons fra helt lave omdrejninger. De er samtidig mere økonomiske, renere og kraftigere end forgængerne. Denne innovative konstruktion er en milepæl inden for BMW EfficientDynamics-strategien og forener de nyeste indsprøjtningsteknologier og fuldt variabel ventilstyring Valvetronic inkl. dobbelt VANOS med innovativ turboteknologi for at øge både effektiviteten og dynamikken. Resultatet er en ekstremt effektiv motor, som på imponerende vis understreger BMW’s kompetencer som motorkonstruktør. Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, der flere gange har vundet ”Engine of the Year Award”, høster bred anerkendelse for sin dynamiske kraftudvikling, fornemme gangkultur og imponerende effektivitet. Det gennemprøvede teknologikoncept i motorerne fra EfficientDynamics-programmet anvendes i næsten alle vores benzinmotorer.

 • BMW xDrive35i
 • BMW xDrive28i
 • BMW xDrive20i
 • BMW sDrive20i
  Cylindre/ventiler
  4/4
  Slagvolumen i cm3
  1.997
  Slaglængde/boring i mm
  90,1/84,0
  Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.
  184 (135)/5.000-6.250
  Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min.
  270/1.250-4.500
  Kompression : 1
  10,0

BMW TWINPOWER TURBO-DIESELMOTORER.

Nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-dieselmotorerne er et eksempel på den konsekvente gennemførelse af BMW EfficientDynamics-tanken: At opnå maksimale ydelsesværdier og suveræn gangkultur ved samtidigt lavt forbrug. Dieselmotorerne er kendetegnet ved deres spontane respons og temperamentsfulde kraftudvikling i alle omdrejningsområder samt ved en begejstrende brændstoføkonomi. I økonomisk og dynamisk henseende er disse motorer hævet over enhver tvivl. De udfører deres arbejde ekstremt rent og med meget lav friktion. Du er således sikret ren køreglæde. De nye dieselmotorer fra EfficientDynamics-motorprogrammet er en letvægtskonstruktionen i aluminium med en, to eller tre turboladere samt variabel turbinegeometri. Indsprøjtningen foretages af nyeste generation af direkte common rail-indsprøjtning. På denne måde sikres en optimeret forbrændingsproces, hvilket yder endnu et bidrag til at sænke både brændstofforbruget og CO2-udledningerne.

 • BMW xDrive35d
 • BMW xDrive30d
 • BMW xDrive20d
 • BMW sDrive18d