BMW X3.

Grænseløs. Alsidig.

BMW X3.

Grænseløs. Alsidig.

BMW X3.Grænseløs. Alsidig.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (18d)

19,6-21,3 [19,6-21,3]

CO2-udledning i g/km (18d)

123-133 [125-135]

Bagagerumsvolumen i liter

550 l

Tredelt splitbagsæde 40/20/40

standard

BMW X3 var den første Sports Activity Vehicle og dermed stifter af en hel bilklasse. Seneste generation af denne praktiske allrounder er stadig helt tro mod den oprindelige tanke. BMW X3 er både komfortabel og fleksibel og dermed perfekt egnet til såvel hverdagens udfordringer som feriens rejseaktivitet. Det udvendige design orienterer sig mod det klassiske X design, mens kabinen begejstrer med udsøgte materialer i den bedste kvalitet og forarbejdning og et unikt kabinemiljø. Derudover imponerer BMW X3 med økonomiske BMW TwinPower Turbo diesel- og benzinmotorer.

BMW X3'S DESIGN.

BMW X3 udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design.

Seneste udgave af denne bil, der var med til at etablere segmentet for Sports Activity Vehicles, er lige så unik, som den altid har været. Men samtidig sportslig som aldrig før, og BMW X3 understreger sine luksuriøse premiumkvaliteter med et eksklusivt materialevalg i kabinen.

Effektivitet.

BMW X3 er altid klar til næste udfordring. Motor og undervogn er frisk på lidt af hvert. Takket være teknologier fra BMW EfficientDynamics såsom bilens avancerede energistyringskoncept er du altid sikret smidig køreglæde i BMW X3 – og det ved et lavt brændstofforbrug og mindre udledning.

Komfort og funktionalitet.

Uanset hvad hverdagen måtte bringe. BMW X3 er enhver opgave voksen. Modellens gennemtænkte funktioner mestrer ethvert nyt eventyr med legende lethed. Den rummelige kabine og det generøse bagagerum er to fleksible medspillere i hverdagen. Dermed er du garanteret komfort og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Genfind din eventyrlyst – og giv efter for dens kald. Med BMW X3.
BMW X3 van

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.

BMW X3.

Innovativ BMW TwinPower Turbo-teknologi, direkte common rail-indsprøjtning og letvægtskonstruktion i aluminium gør det muligt: Den nyudviklede 4-cylindrede dieselmotor i BMW X3 forener imponerende performance med endnu bedre brændstoføkonomi og udledning. BMW X3 sDrive18d, der er den mindste dieselmodel i rækken, leverer særligt imponerende forbrugstal: 19,6-21,3* km/liter (med 8-trins Steptronic-gearkasse 19,6 til 21,3* km/liter) og CO2-udledninger på 130 til 133* g/km (med 8-trins Steptronic-gearkasse 125 til 135* g/km). Samme mådehold kan man ikke påstå, at bilen har, når det drejer sig om køreegenskaberne – den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 9,5 sek. (med 8-trins Steptronic-gearkasse 9,8 sek.) og har en tophastighed på 195 km/t. Går vi en motorstørrelse op til BMW X3 xDrive20d finder vi en tophastighed på 210 km/t og en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,1 sek., men værdierne for forbrug og CO2-udledning imponerer stadig med 18,2 til 19,6* km/liter (med 8-trins Steptronic-gearkasse 18,9 til 20,4* km/liter) og 135 til 145* g/km (med 8-trins Steptronic-gearkasse 129 til 139* g/km). Takket være BMW BluePerformance overholder den 4-cylindrede dieselmotor også udledningskravene i Euro 6. Alle værdier er opnået i overensstemmelse med NEDC-kørselscyklussen og afhænger af det valgte dækformat.

* Den laveste værdi er opnået med ekstraudstyret SA 2AM 17-tommer Streamline-fælge 306.