AKTUELLE BMW KAMPAGNER.

Nyheder, privatleasing og erhvervsleasing.

Oplev den nye BMW 5-serie Sedan hos din BMW forhandler fra den 12. februar 2017

TAG FORSPRINGET.

Nu er det nu. Alle first movers og andre bilelskere kan glæde sig til at opleve velkørende innovation og selvkørende revolution på nærmeste hånd. Den nye BMW 5-serie Sedan er både større og hurtigere, mere avanceret, mere nyskabende, mere online og mere miljøvenlig.

 

Vi garanterer en udpræget sporty og dynamisk køreoplevelse i smuk forening med komfort og rummelig luksus. Den nye BMW 5-serie Sedan er også i en klasse for sig, med ny konstruktion, forbedret aerodynamik og udpræget brug af aluminium og højstyrkestål. Det betyder endnu bedre køredynamik og lavere brændstofforbrug.

Du kan også glæde dig til en imponerende standardudstyrsliste, og der kan tilvælges funktioner og assistentsystemer, der gør din nye BMW i stand til at køre, styre, bremse og ja, også parkere selv.

Tag forspringet - og book en prøvetur online i den nye BMW 5-serie Sedan hos din nærmeste BMW forhandler.
 

BMW 520d Sedan aut. privatleasing fra 5.895 kr./md.

 

BMW 520d Sedan aut. beskatningsgrundlag fra 509.890 kr.

BMW 420d GRAN COUPÉ AUT. PRIVATLEASING.

Privatleasing BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 420d GRAN COUPÉ AUT. PRIVATLEASING.

Fra 4.895 kr./md.

Med BMW 4-serie Gran Coupé er du hurtigt oppe i omdrejninger på selv den mest triste mandag morgen. Du bliver usædvanligt godt kørende med bl.a. automatgear, metallak, BMW 6,5" iDrive Navigation, 18" alufælge, aluminium rudelister samt fartpilot med bremsefunktion - som standard. De forførende coupélinjer gemmer på en bil, der er lige så velkørende, som den er rummelig. Og så er brændstofforbruget overraskende lavt. Smukke linjer, smukke køreegenskaber og så er det allersmukkeste faktisk prisen. 

BMW 320d TOURING PRIVATLEASING.

BMW PrivatLeasing af BMW 320d Touring

BMW 320d TOURING PRIVATLEASING.

Fra 3.895 kr./md.

Når du privatleaser kender du dit bilbudget med en fast månedlig ydelse, der lige nu er særlig attraktiv på BMW 320d Touring. Ingen bekymringer om værditab. Du skal bare koncentrere dig om at nyde

BMW 1-SERIE 5-DØRS PRIVATLEASING.

BMW 1-serie PrivatLeasing

BMW 1-SERIE 5-DØRS PRIVATLEASING.

Fra kun 2.995 kr./md.

Skabt til dig, der nægter at falde i ét med omgivelserne og som kun vil nøjes med det bedste. Baghjulstræk, luksuriøst interiør og beskedent brændstofforbrug. En BMW 118d har et gennemsnitligt forbrug på 24,4 km/liter og lav CO2-udledning

BMW 1-SERIE MED UDSTYRSPAKKE.

BMW 1-serie 5-dørs erhvervsleasing

BMW 1-SERIE MED UDSTYRSPAKKE.

BMW ErhvervsLeasing.

Klik ind og se priseksempel på BMW 118d 5-dørs. Udstyrspakken indeholder iDrive navigation, letmetalfælge og fartpilot med bremsefunktion. 

BMW NEXT100.

BMW Next100

BMW NEXT100.

Vi er gået vores egne veje i 100 år.

Den bedste måde at forudse fremtiden på er ved at skabe den. Den holdning har vi haft hos BMW i 100 år – og sådan bliver det ved med at være. Klik ind og læse meget mere om innovation, design, teknologi og bæredygtighed.

BMW 220i CABRIOLET PRIVATLEASING.

BMW 2-serie Cabriolet privatleasing

BMW 220i CABRIOLET PRIVATLEASING.

Nu er chancen her. Hvis du er åben.

Udadvendt, smidig og nådesløs sportslig. Et enkelt tryk på startknappen er nok til, at du ved, hvorfor BMW 2-serie Cabriolet er designet med en så selvsikker stil. Masser af udstyr med BMW PrivatLeasing.

BMW 220i COUPÉ PRIVATLEASING.

BMW 2-serie Coupé PrivatLeasing

BMW 220i COUPÉ PRIVATLEASING.

Koncentreret køreglæde.

På én gang rå og stærk. Knivskarp og anarkistisk. Masser af utæmmet power i forholdsvis civiliserede og foruroligende sporty omgivelser. Luksuriøse materialer og forførende detaljer. 

BMW 3-SERIE SEDAN OG TOURING PRIVATLEASING.

BMW 3-serie Sedan og Touring privatleasing

BMW 3-SERIE SEDAN OG TOURING PRIVATLEASING.

24 måneders attraktiv leasingydelse.

BMW 3-serie Sedan og Touring har et ufatteligt lavt brændstofforbrug og en CO2-udledning, som mange mindre biler misunder. Se priseksempler og book en prøvetur i den BMW, du drømmer om.

BMW 320d SEDAN OG TOURING SOM FIRMABIL.

BMW 3-serie Sedan og Touring som firmabil

BMW 320d SEDAN OG TOURING SOM FIRMABIL.

BMW 3-serie Sedan og Touring er bilen for dig, der ved, hvad du vil have, når det drejer sig om mere ydelse, større smidighed og bedre brændstoføkonomi.