BMW SERVICEEFTERSYN.

Professionelt arbejde til den rigtige pris.

Hvis din BMW trænger til et tjek af udvalgte funktioner, eller hvis det igen er blevet tid til et serviceeftersyn eller periodisk syn, så er din bil i trygge hænder hos vores erfarne serviceeksperter, der kender din bil fra ende til anden.
Deres ekspertise og det innovative diagnose- og programmeringsudstyr er din garanti for, at din BMW forlader værkstedet i tiptop stand efter at have fået BMW Service. Ved serviceeftersyn sørger vi for, at din BMW igen leverer køreglæde på allerhøjeste niveau.

SERVICE SÆTTER NYE STANDARDER: BMW SERVICEEFTERSYN.

Regelmæssigt udført serviceeftersyn af din BMW er den direkte vej til at bevare sikkerheden og køreglæden. Med det innovative servicesystem CBS (Condition Based Service), dvs. behovsstyrede serviceintervaller, ved din BMW selv, om og hvornår der er brug for et olieskift eller et serviceeftersyn. I forbindelse med BMW TeleServices bliver alle relevante oplysninger automatisk sendt i forvejen til det autoriserede BMW serviceværksted. På denne måde kan værkstedet danne sig et præcist overblik over, hvad der skal udføres på din bil.

  • Condition Based Service

    BMW’s motto er Ren køreglæde. Det sikrer vi blandt andet gennem vores servicefilosofi Condition Based Service. Ved hjælp af en række sensorer og integrerede processer overvåges bilens tilstand og servicebehov løbende. Baseret på dit kørselsmønster tilpasser bilen sit servicebehov, således at kun de komponenter, som er slidt, udskiftes ved næste service. Herved holder vi dig og din bil længst muligt på vejen, reducerer din serviceomkostning og påvirker miljøet mindst muligt. Alt sammen med til at sikre Ren køreglæde for dig og dine omgivelser.

  • BMW BluePerformance med AdBlue®

    Takket være BMW BluePerformance-teknologien har det været muligt at optimere udledningen fra dieselmotoren yderligere og reducere antallet af kvælstofilter i udstødningen. I enkelte dieselmodeller* anvendes der derudover en særlig teknologi til nedbrydning af kvælstofilter: En SCR-katalysator (SCR = Selective Catalytic Reduction) med AdBlue®-indsprøjtning. Indsprøjtning af AdBlue®-væsken udløser en kemisk reaktion, som reducerer udledningen af kvælstofilter markant. Det gør det muligt for dieselmodellerne at overholde Euro 6-udledningskravene.
    Det anbefales at lade specialisterne på det autoriserede BMW værksted stå for opfyldning af SCR-tanken. Undtagelsesvis kan kunden selv forestå opfyldningen.