MEKANISKE OG ELEKTRISKE REPARATIONER FRA BMW.

Nyd godt af vores knowhow og kvalitet.

Reparation af de mekaniske dele i din BMW (fx bremseklodser eller bremseskiver) eller bilens elektroniske systemer som fx navigationssystemet er opgaver, der kræver ekspertise. På dit autoriserede BMW værksted har man den fornødne knowhow og det helt rigtige udstyr til at få din BMW tilbage i tiptop stand.
Ved reparation af din BMW anvender vi kun originale BMW reservedele. De er udviklet specielt til din BMW model og lever op til vores høje krav til kvalitet og funktion. Et perfekt resultat kilometer efter kilometer.

BMW MEKANISK REPARATION.

Ved reparation af mekaniske dele som fx udstødningen eller en støddæmper kan du trygt stole på, at dit autoriserede BMW værksted har den fornødne knowhow. Ingen har bedre kendskab til teknikken i din BMW end vores kvalificerede serviceeksperter. De sørger for, at samspillet mellem de mekaniske dele i bilen igen fungerer problemfrit. Ved udskiftning af sliddele, fx bremseklodser eller -skiver, anvendes der udelukkende originale BMW reservedele, som er skræddersyet til din bil. Originale BMW reservedele holder længere og fungerer problemfrit i hele levetiden, og det gør dem til det mest fornuftige valg – også økonomisk.

BMW ELEKTRISK REPARATION.

Reparation af det elektriske system i din BMW kræver specialviden. Her er der ingen bedre end dit autoriserede BMW værksted til at løse opgaven. Værkstedets el-eksperter genskaber data- og informationsstrømmene mellem bilens hightechkomponenter.
Ved reparation af den følsomme bilelektronik i fx BMW navigationssystemet eller andre BMW styreenheder analyserer vores eksperter fejlen og afhjælper den ved hjælp af specialviden og moderne værktøjer.