Med scrollhjulet gennem en verden af ren køreglæde.

VI UDVIKLER IDEER,

SÅ DU KAN HOLDE DIG I BEVÆGELSE.

Lykke skal altid indeholde et element af overraskelse. Derfor sørger vi for, at du hver dag kan opleve ren køreglæde på ny. Men en bil af mærket BMW er mere end blot design eller den legendariske køredynamik, der er knyttet til vores biler. Den er udtryk for vores måde at tænke på og produktet af vores mange små og store tekniske nyskabelser, som er med til at genopfinde hele essensen af at køre bil med hver ny model.

Tryk på Esc for at afslutte fuldskærmsvisning

Appen My BMW Remote

Den komfortable adgangsnøgle til din BMW: Appen My BMW Remote er en fjernbetjening, der virkelig også har fortjent den betegnelse. Uanset hvor du befinder dig, har du adgang til din BMW via din iPhone.

Klimakomfort

Betjening af bilens dørlåse

Fjernlysblink

Aktivering af bilens hornsignal

Google Send to Car

Google Local Search

Appen BMW Connected

Med den gratis app ”BMW Connected”, der er udviklet af BMW, har du ikke blot adgang til Facebook, Twitter, internetradio, Wiki Local eller din kalender i bilens display. Den nye funktion News viser dig nyheder fra hele verden under kørslen takket være foruddefinerede RSS-feeds eller egne foretrukne nyhedskilder.

Last Mile Navigation

Kalender

Nyheder

Wiki Local

Tankniveau

Vehicle Finder

Twitter og Facebook

Tilbagelagt afstand

Internetradio

Rækkevidde

Appen Aupeo!

Appen Aupeo! er sød musik: Internetradioens database indeholder 120 genrestationer og tilpasser sig din personlige musiksmag, når du bruger knapperne ”Love” og ”Ban”.

Gratis musikstream

Uafhængigt af din placering

24 timer i døgnet

Love og Ban

En verden af musik til gratis afbenyttelse

Personalisiert

Grænseløs rækkevidde

BMW ConnectedDrive

Et intelligent netværk, der skal opleves: BMW ConnectedDrive tilbyder stadig flere mobilitetstjenester og assistentsystemer, som øger niveauet af komfort, infotainment og sikkerhed i din BMW.

Google Local Search

Nyheder / Mine nyheder

BMW Online Office

Parkeringsassistent

Bluetooth Office

BMW Night Vision med persongenkendelse

Påkørselsalarm

Oplysningstjeneste

Vejstribealarm

BMW apps

Vejrkort

My BMW Remote

Udvidet nødopkald

Fjernlysassistent

Påkørselsalarm med bremsefunktion

BMW Head-Up Display

Internet

BMW Live

My Info

Real Time Traffic
Information

Google Send to Car
(Google Maps)

Oplysningstjeneste

Speed Limit Info

Bluetooth Audio
Streaming

Albumcovervisning

Crossborder-tjeneste

Aktiv fartpilot med
Stop & Go-funktion

Førerprofiler

Destinationsbilleder

Berøringsfri åbning af bagagerummet

Fjernfunktioner

Ekstraoplysninger om særlige
destinationer via BMW Online

Visning af overhalingsforbud

Softwareopdatering via USB

Surround View

Teleservicediagnose / Hjælp

VI FORTOLKER KOMMUNIKATION PÅ NYE

MÅDER, SÅ DU KAN VÆRE I KONSTANT FORBINDELSE.

Oplevelsen af at være mobil er i en BMW ikke begrænset til selve køreoplevelsen. Det er lige så meget en sindstilstand. Derfor har vi udstyret din BMW med en række innovative tjenester fra BMW ConnectedDrive, som via en række apps gør det muligt at integrere din smartphone med bilens systemer. På denne måde bliver ren køreglæde til en grænseløs oplevelse.

Snap-in-adapter

Bevar forbindelsen, når du er på farten: Snap-in-adapteren er et solidt holdepunkt for aktuelle mobiltelefoner, der kobler telefonen op til bilens håndfri installation og lader telefonen op.

EfficientDynamics-filosofien:

Mere køreglæde.

Mindre forbrug.

I løbet af de seneste to modelgenerationer har BMW Group formået at sænke det samlede forbrug for flåden af biler i hele Europa med 30 %. En afgørende faktor i disse bestræbelser er EfficientDynamics, der er en del af standardudstyret i enhver ny BMW. Bag denne betegnelse findes ikke kun én teknologi, men en hel pakke af indbyrdes afstemte tekniske foranstaltninger.

Kølerspjældstyring:

Skub fartvinden til siden,

og driv effektiviteten i vejret.

Bedre aerodynamik og hurtigere op på driftstemperatur: Luftspjældene mellem dobbeltnyren og køleren reducerer forbruget og udledningen allerede efter ganske få meter. Ved normal kørsel er spjældene lukkede og leder luften uden om køleren på en aerodynamisk optimal måde. Ved øget behov for motorkøling, åbner spjældene automatisk.

Driving Experience Control:

Når forbruget reduceres,

bliver der længere til tanken.

En genvej til mindre forbrug? Værsgo! Når du med Driving Experience Control-knappen vælger kørselsfunktionen ECO PRO, træder et intelligent spareprogram i kraft, som gør det muligt at opnå en forbrugsbesparelse på op til 20 %, afhængigt af din individuelle kørestil. Dette imponerende resultat er bekræftet i en intern forbrugstest hos BMW.

Naturlig fremdrift:

Foden væk fra speederen.

Det fremmer effektiviteten.

Hybridbiler er i stand til at køre med motoren frakoblet, når du løfter foden fra speederen og lader bilen rulle. Ved denne proces kobles forbrændingsmotoren fra drivlinjen. Bilen kører nu ved hjælp af sin egen bevægelsesenergi og ruller videre helt uden brændstofforbrug. Med kørselsfunktionen ECO PRO aktiveret er det muligt at køre op til 160 km/t på denne måde og dermed spare endnu mere brændstof.

Aerofælge:

Opløs modstanden,

og opnå bedre aerodynamik.

Anvendelsen af perfekt aerodynamik til at optimere forbruget stopper ikke ved karrosseriet. De nyudviklede og strømningsoptimerede BMW aerofælge i turbinedesign modvirker effektivt dannelsen af lufthvirvler og leder luften optimalt hen langs siden af bilen. Det tvinger luftmodstanden i knæ og baner vejen for endnu mere ren køreglæde.

Automatisk start/stop-funktion:

Stands motoren automatisk.

Så starter besparelserne.

Bytrafik, bilkøer, baneoverskæringer – der findes altid situationer, hvor motoren går i tomgang og bruger brændstof til ingen verdens nytte. Den automatiske start/stop-funktion standser motoren og begrænser dermed bilens forbrug af brændstof, når bilen kortvarigt holder stille.

Valvetronic:

Ned med forbruget.

Op med ydelsen.

Det er præcis som inden for sportens verden: Hvis ydelsen skal være i top, skal vejrtrækningsteknikken være på plads. Motorerne med BMW TwinPower Turbo-teknologi kombinerer en TwinScroll-turbolader med Valvetronic, dobbelt VANOS og High Precision Injection. Den avancerede ventilstyringsteknologi Valvetronic tillader motoren at ”ånde mere frit”, hvilket baner vejen for imponerende ydelsesværdier samt et højt drejningsmoment. Vel at mærke samtidig med, at forbruget reduceres markant.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

SIKRER MERE REN KØREGLÆDE.

EfficientDynamics er betegnelsen for BMW’s prisvindende udviklingsfilosofi, der gør køredynamik mere bæredygtig. Alle teknologier er udviklet til at levere højere ydelse og samtidig bruge mindre, så intet står i vejen for endnu mere ren køreglæde.

VORES FORUDSEENDE TEKNOLOGIER

SIKRER DIG ET BEDRE OVERBLIK.

BMW Head-Up Display fra BMW ConnectedDrive er en teknologi, der virker som en sjette sans. Denne displayteknologi formidler kørselsanvisninger fra navigationssystemet, integrerer persongenkendelsesfunktionen fra BMW Night Vision, viser indikatorer fra vejstribealarmen, fartgrænser og oplysninger om eventuelle overhalingsforbud direkte i dit primære synsfelt – uden at tage fokus fra trafikken forude. Prøv selv!

01

BMW Night Vision med persongenkendelsesfunktion og Dynamic Light Spot

En revolution for sikkerheden om natten: BMW Night Vision med Dynamic Light Spot registrerer personer i mørket på lang afstand – og sender en målrettet lyskegle i deres retning.

02

Speed Limit Info med oplysninger om overhalingsforbud

Kameraet i bakspejlet guider dig sikkert gennem skilteskoven. Kombineret med navigationssystem Professional holder systemet et vågent øje med farttavler og evt. overhalingsforbud.

03

Vejstribealarm med påkørselsalarm

På vej med overblik. Din BMW hjælper dig aktivt med at forhindre farlige situationer. Radarsystemer og kameraer overvåger bilens omgivelser, advarer om utilsigtede retningsændringer og biler, der kommer lidt for tæt på.

VI GIVER ALT FOR DENNE FØLELSE:

REN KØREGLÆDE.

Zoom ind for at styre filmen