BMW 7-SERIE SEDAN.

TRADITION FOR DYNAMIK.

BMW 3-SERIE SEDAN.

TRADITION FOR DYNAMIK.

BMW ACTIVEHYBRID 3.

FORMFULDENDT DYNAMIK.

BMW 5-SERIE SEDAN.

ALLE BMW SEDANMODELLER.

Af alle karrosserityper er sedanmodellen den, der i udpræget grad er indbegrebet af elegance og klarhed. Korte udhæng, langstrakte proportioner og naturligvis det klassiske Hofmeister-knæk i C-stolpen placerer BMW 3-serie Sedan, BMW 5-serie Sedan og BMW 7-serie Sedan forrest i hver deres klasse. Modellerne BMW M3 Sedan og BMW M5 Sedan er derudover kendetegnet ved maksimal ydelse og suveræn kraftudfoldelse.

BMW 3-serie Sedan (2015)

 

BMW ActiveHybrid 3

Kontant fra

1.017.500 kr.

Mere om bilen
 

BMW 7-serie (2015)

 

BMW M3 Sedan

 

Mere ydelse, større effektivitet, bedre stil – BMW 3-serie Sedan lægger ikke fingre imellem. Som ingen anden bil personificerer 3-serie Sedan begrebet sportssedan. Sjette generation af bilen er endnu kraftigere, endnu mere effektiv og endnu mere individuel. Stærke benzinmotorer med tre, fire eller seks cylindre samt dieselmotorer med fire eller seks cylindre og moderne BMW EfficientDynamics-teknologi sikrer den passende fremdrift. Resultatet? BMW 3-serie Sedan-modeller med begejstrende dynamik og imponerende lavt forbrug. De suverænt bedste forbrugsværdier finder vi hos modellerne BMW 320d EfficientDynamics Edition og Plug-in Hybrid-modellen BMW 330e, der kombinerer en 4-cylindret benzinmotor med den innovative BMW eDrive-teknologi. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sikrer desuden masser af køreglæde, uanset hvor du kører og i alle situationer.

BMW 5-serie Sedan er udtryk for dynamik i sin mest dynamiske form. Fra ide til virkelighed: Til denne kategori hører innovative teknologier som 8-trins Steptronic-gearkassen, BMW Head-Up Display (HUD) til visning af navigationsoplysninger og hastighedsbegrænsninger samt naturligvis de effektive benzin- og dieselmotorer.

Med BMW ActiveHybrid 5 præsenterer BMW næste generation af hybridbiler. Her forenes begejstrende køreegenskaber med imponerende forbrugs- og udledningsværdier. BMW ActiveHybrid 5 gør det muligt at opnå brændstofbesparelse i det tocifrede procentområde.

BMW M3 Sedan: Fuldblods sportsvogn med fire praktiske døre. Den nyudviklede M TwinPower Turbo-benzinmotor med seks cylindre på række leverer sin ydelse spontant ved alle omdrejningstal. Innovative teknologier, der har rødder i motorsporten, såsom det aktive M differentiale, den adaptive M undervogn, M Servotronic eller 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic flytter grænserne på ny. Førerpladsen er indrettet med perfekt ergonomi. De nye M skålsæder byder på suveræn sidestøtte og sikrer, at bilens fører bliver ét med bilen. Som altid hos BMW er førerens behov i højsædet.

Femte generation af BMW M5 er en unik kombination af luksussedan og fuldblods sportsvogn. De overdådige pladsforhold og de nærmest uendeligt mange indstillingsmuligheder af køreegenskaberne sikrer, at op til fem passagerer kan nyde BMW 5-series legendariske komfort. Men når M TwinPower Turbo V8-motoren og performanceundervognen afslører deres sande natur, er du slet ikke i tvivl om, at bilen har motorsportsgener i sig.

Lederegenskaber er en vigtig kvalitet i luksusklassen. BMW 7-serie Sedan definerer klassiske værdier på en ny måde og sætter nye standarder for komfort og sikkerhed. Bilen forener fremragende dynamik med fremtidssikret effektivitet, som du med kørselsfunktionen ECO PRO kan få aktiv indflydelse på. Bagsædepladserne i den lange version er en rummelig oase i hverdagen, og det er disse kvaliteter, der gør denne progressive limousine til det naturlige førstevalg. De perfekte rammer til at kunne arbejde koncentreret og i luksuriøs komfort og nå helt afslappet frem.

BMW ActiveHybrid 7 er den perfekte kombination af komfort og dynamik i en topklassesedan. Endelig kan du også i en hybridbil nyde den smidighed og ydelse, du er vant til fra BMW 7-serien, og samtidig spare på brændstoffet og CO2-emissionen uden at gå på kompromis med hverken komforten eller pladsforholdene. Opskriften på succes: BMW ActiveHybrid 7. BMW EfficientDynamics og kombinationen af en effektiv BMW TwinPower Turbo V8 og en momentstærk elmotor, der enten giver et ekstra rygstød eller genererer strøm ved nedbremsning – til de øvrige elektriske forbrugere eller næste boost.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.