BMW 7-SERIE SEDAN.

TRADITION FOR DYNAMIK.

BMW 3-SERIE SEDAN.

TRADITION FOR DYNAMIK.

BMW ACTIVEHYBRID 3.

FORMFULDENDT DYNAMIK.

BMW 5-SERIE SEDAN.

ALLE BMW SEDANMODELLER.

Af alle karrosserityper er sedanmodellen den, der i udpræget grad er indbegrebet af elegance og klarhed. Korte udhæng, langstrakte proportioner og naturligvis den klassiske bue i den bageste siderude placerer BMW 3-serie Sedan, BMW 5-serie Sedan og BMW 7-serie Sedan forrest i hver deres klasse.

BMW 3-serie Sedan

 

BMW ActiveHybrid 3

Kontant fra

1.017.500 kr.

Mere om bilen
 

BMW 7-serie Sedan

 

Den drivende kraft: BMW 3-serie Sedan. Mere ydelse, større effektivitet, bedre stil – BMW 3-serie Sedan lægger ikke fingre imellem. Som ingen anden bil personificerer 3-serie Sedan begrebet sportssedan. Kraftfulde 4-cylindrede motorer og 6-cylindrede rækkemotorer med moderne BMW EfficientDynamics-teknologi sørger for den nødvendige fremdrift, takket være direkte benzinindsprøjtning, Common Rail til dieselmotorer og BMW Turbo-teknologi, der presser det yderste ud af hver enkelt dråbe brændstof. Resultatet? En BMW Sedan med imponerende dynamik og et lavt forbrug.

Formel M til hverdagsbrug: BMW M3 Sedan. Med denne sedan præsenterer BMW M GmbH fjerde generation af BMW M3. En sportsvogn, der tager pusten fra dig, og hvis motorsportsteknik er specielt udviklet på den legendariske Nordschleife på Nürburgring. Men denne BMW Sedan går på ingen måde på kompromis med hverdagsdueligheden. Fem sædepladser og Electronic Damper Control (EDC), der fås som ekstraudstyr, sikrer optimal komfort.

Som ingen anden bil personificerer BMW 5-serie Sedan formfuldendt dynamik. Fra ide til idealmål med innovationer som 8-trins Steptronic-gearkassen, BMW Head-Up Displayet (HUD), som viser navigationsanvisninger og den aktuelle hastighedsbegrænsning, og naturligvis de effektive benzin- og dieselmotorer.

En sedan i topklassen er som regel udtryk for at have nået målet. I et enkelt tilfælde også viljen til at fortsætte videre. Sæt nye standarder: BMW 7-serie Sedan. Et langstrakt og elegance ydre, og kraftfulde motorer under motorhjelmen – som fx den 12-cylindrede benzinmotor i BMW 760i og BMW 760Li eller V8-motoren i BMW 750i/Li. 14 centimeter mere benplads ved bagsædet gør den lange version til det foretrukne valg hos alle, der rejser med chauffør, og som ønsker at ankomme i afslappet, men dynamisk stil.

Uanset om du søger en ny eller en brugt BMW Sedan ­ her finder du alle oplysninger, testrapporter og tilbud på finansiering og leasing af de aktuelle BMW Sedan-modeller samt naturligvis også en forhandler, hvor du kan få en prøvetur.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.