NYD LIVET OG DETS

MANGE MULIGHEDER.

BMW X1.

STADIG HELT SIN EGEN.

BMW X6.

NÆSTE UDFORDRING, TAK.

BMW X3.

ALLE X MODELLER FRA BMW.

Med BMW X5 grundlagde BMW en helt ny biltype med udgangspunkt i firehjulstrækkeren og Sports Utility Vehicle (SUV) med træk på alle hjul – Sports Activity Vehicle (SAV). Flere BMW X modeller med firehjulstræk: BMW X1, BMW X3, BMW X4, BMW X5 M, BMW X6 samt BMW X6 M.

BMW X1

BMW PrivatLeasing fra

5.495 kr./md.

Se flere BMW leasingpriser
 

BMW X1 (2015)

 

Det intelligente firehjulstræk xDrive og Dynamic Stability Control (DSC), der er særligt tilpasset til den enkelte model og flere andre teknologier som fx Hill Descent Control (HDC), er med til at sikre dig rendyrket køreglæde – både på vejen og i terræn.

BMW X1 overbeviser, ganske som sine søstermodeller i X-serien, som den perfekte ledsager til dig, der søger nye udfordringer hver eneste dag. At den samtidig er en fuldblods X model, kan ses på det kraftfulde SAV-karrosseri og den fleksible indretning af kabinen. De to designlinjer BMW xLine og BMW Sport Line giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på både kabinedesignet og karrosseridesignet. Samtidig kan du med udvalget af effektive benzin- og dieselmotorer, kombineret med BMW EfficientDynamics-teknologierne, trimme bilens karakter til dine behov.

BMW X3 var den første Sports Activity Vehicle og dermed stifter af en hel bilklasse. Seneste generation af denne praktiske allrounder er stadig helt tro mod den oprindelige tanke. BMW X3 er både komfortabel og fleksibel og dermed perfekt egnet til såvel hverdagens udfordringer som feriernes rejseaktivitet. Det udvendige design orienterer sig mod det klassiske X design, mens kabinen begejstrer med udsøgte materialer i den bedste kvalitet og forarbejdning og et unikt kabinemiljø. Derudover imponerer BMW X3 med økonomiske diesel- og benzinmotorer.

BMW X4 vækker opmærksomhed, uanset hvor den dukker op. Med sit udadvendte design forener BMW X4 lifestyle med performance. Modellen forener som den første i dette segment X modellernes typiske kraft med det smukke design fra en klassisk coupémodel. Med stærke BMW TwinPower Turbo-motorer under hjelmen og variabelt sportsstyretøj og Performance Control på listen over standardudstyr viser BMW X4 sine impulsive kvaliteter.

Tredje generation af BMW X5 formår at overgå de tårnhøje forventninger, der helt naturligt stilles til enhver ny BMW. Denne SAV (Sports Activity Vehicle) møder selv de højeste krav med overlegen luksus. En række intelligente teknologier løfter kerneværdier som effektivitet, dynamik, komfort og alsidighed op på et helt nyt niveau – også når asfalten hører op.

Kraftfuld og dynamisk. Stærk som en X model, sportslig som en coupé. BMW X6 bryder alle grænser. De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics forener stort kraftoverskud med lavt forbrug, mens BMW xDrive sender kræfterne effektivt ned på asfalten. Det høje udstyrsniveau, fx med Design Pure Extravagance, og den fornemme materialekvalitet skaber en bil, som med garanti vil gøre en flot entré – og så er den ovenikøbet også praktisk.

BMW X5 M forener M sportsbilernes fyrige temperament med X modellernes fornemme funktionalitet. Den stærke M TwinPower Turbo V8-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og M konfigureret xDrive sikrer ren køreglæde uden grænser. Bilens dynamisk formede for- og bagkofangere og de standardmonterede 20-tommer letmetalfælge sikrer et imponerende design. Kabinen i denne SUV er et studie i lækre materialer, sportsligt formede sæder med høj siddeposition og karakteristiske M designdetaljer. BMW X5 M giver dig det bedste fra to verdener: Fremragende ydelse og køreegenskaber samt funktionel indretning og praktisk anvendelse i hverdagen.

BMW X6 M forener M modellernes potente ydelse med X modellernes fleksibilitet. En temperamentsfuld M TwinPower Turbo V8-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og M konfigureret xDrive sikrer ekstrem køreglæde. 20- (standardudstyr) eller 21-tommer letmetalfælge (ekstraudstyr) og kraftfuldt designede for- og bagkofangere sikrer et imponerende design. I den rummelige kabine begejstrer SAV-modellen med lækre materialer, sportssæder med højere siddeposition og en række iøjnefaldende detaljer i klassisk M design. En ægte performance-bil med spektakulær ydelse og køredynamik, som samtidig byder på tårnhøj komfort og praktiske løsninger.

Uanset om du søger en ny eller en brugt BMW SUV – her finder du alle oplysninger, testrapporter og tilbud på finansiering og leasing af SUV’er fra BMW samt naturligvis også en forhandler, hvor du kan få en prøvetur.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.