NYD LIVET OG DETS

MANGE MULIGHEDER.

BMW X1.

STADIG HELT SIN EGEN.

BMW X6.

NÆSTE UDFORDRING, TAK.

BMW X3.

FIREHJULSTRÆKKERE FRA BMW.

Med BMW X5 udviklede BMW en helt ny bilklasse med udgangspunkt i firehjulstrækkeren og Sports Utility Vehicles (SUV) – de såkaldte Sports Activity Vehicles (SAV). Andre BMW X modeller med firehjulstræk: BMW X1, BMW X3, BMW X4, BMW X5 M, BMW X6 samt BMW X6 M.

BMW X1

BMW PrivatLeasing fra

5.495 kr./md.

Se flere BMW leasingpriser
 

Alle BMW X modeller med det intelligente firehjulstræk xDrive, tilpasset Dynamic Stability Control (DSC) og funktioner som Hill Descent Control (HDC) giver dig den legendariske BMW køreglæde – både på vejen og i terræn.

BMW X1 er den perfekte bil til alle med en helt præcis forestilling om, hvordan livet skal leves. Modellens SAV-former udstråler imponerende suverænitet, mens kabinen er et studie i fleksibilitet. Med BMW xLine og BMW Sport Line har du valget mellem to designlinjer med unikke detaljer såvel ude som inde. Takket være kombinationen af BMW EfficientDynamics-tiltag og effektive BMW TwinPower Turbo-benzin- og dieselmotorer formår BMW X1 at overbevise med lave forbrugs- og udledningsværdier uanset motorvalg.

BMW X3 var den første Sports Activity Vehicle og således grundlægger af en helt ny bilklasse. Seneste generation af dette allroundtalent holder stadig fanen højt. Med sin suveræne komfort og tårnhøje fleksibilitet er BMW X3 klar til alle de udfordringer, hverdagen eller fritiden måtte byde på. Udvendigt dominerer det klassiske BMW X design, mens kabinen begejstrer med udsøgte materialer og fornem kvalitet. Samtidig imponerer BMW X3 med sparsommelige BMW TwinPower Turbo-diesel- og benzinmotorer.

BMW X4 vækker opsigt, lige meget hvor du kører. Modellens udadvendte design forener lifestyle og performance. Den forener X modellernes kraftfulde udtryk med designæstetikken fra en klassisk BMW Coupé. Med stærke BMW TwinPower Turbo-motorer og teknologier som variabelt sportsstyretøj og Performance Control på listen over standardudstyr viser BMW X4 sig fra sin mest impulsive side.

Tredje generation af BMW X5 flytter igen grænserne for, hvad der er muligt i denne bilklasse – som SAV (Sports Activity Vehicle), der opfylder alle krav om fremkommelighed med sikker stil og ulastelig luksus. En række intelligente teknologier løfter effektiviteten, køredynamikken, komforten og alsidigheden til nye højder – selv når asfalten hører op.

Kraftfuld og sportslig. Robust som en X model, sportslig som en Coupé. BMW X6 sprænger alle rammer. De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics forener dynamik og effektivitet, mens BMW xDrive sender de mange kræfter ned på vejen. Unikke udstyrsdetaljer såsom Design Pure Extravagance og luksuriøse materialer sikrer store køreoplevelser og en fornem entre – samt funktionalitet i topklassen.

BMW X5 M har muskler som en sportsvogn i bedste M stil og alle de praktiske detaljer fra en X model. Den stærke 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og specialudviklet M xDrive er garanter for ekstrem køreglæde. De 20 tommer store letmetalfælge hører lige som det dynamiske design på for- og bagenden til bilens standardudstyr og sikrer en imponerende entre. I kabinen varter den store SUV op med luksuriøse materialer, sportsligt formede sæder med en høj siddestilling og karakteristiske M designdetaljer. BMW X5 M forener det bedste fra to verdener – tårnhøj ydelse og knivskarpe køreegenskaber samt en funktionel indretning, der gør bilen egnet som hverdagsbil.

BMW X6 M forener M modellernes potente ydelse med X modellernes høje fleksibilitet. Den stærke 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og specialudviklet M xDrive er garanter for ekstrem køreglæde. De 20 tommer store letmetalfælge (21 tommer som ekstraudstyr) hører lige som det dynamiske design på for- og bagenden til bilens standardudstyr og sikrer en imponerende entre. I kabinen varter den store Sports Utility Coupé op med luksuriøse materialer, sportsligt formede sæder med en høj siddestilling og karakteristiske M designdetaljer. Det er en fascinerende performance-bil med spektakulær acceleration og knivskarpe køreegenskaber tilsat masser af komfort og gennemtænkte løsninger.

Uanset om du er interesseret i en ny BMW firehjulstrækker eller en brugt, så kan du her finde alle oplysninger og testrapporter samt finansierings- og leasingtilbud for vores aktuelle BMW SUV-modeller og en BMW forhandler, som gerne arrangerer en prøvetur for dig.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.