BMW X6 M : BMW Individual

BMW Individual.

Ægte luksus opstår, når kun det bedste er godt nok. BMW Individual giver dig muligheden for at sætte et personligt præg på BMW X6 M.

Til dig, der følger din egen stil og sætter pris på luksus og høj kvalitet. BMW Individual forvandler din BMW X6 M til et personligt udstyrsstykke, der afspejler din personlighed ned til den mindste detalje. Udvalget af og muligheden for at sammensætte materialer opfylder alle ønsker om kvalitet og individuel stil. Speciallakeringerne imponerer med funklende farvespil. Det eksklusive BMW Individual-læder Merino i farverne Platinum, Champagne, Criollo Brown, Amaro Brown og Slate begejstrer med en naturlig overflade og kedersømme i spændende kontrastudførelser, som går perfekt i spænd med den antracitgrå loftsbeklædning. BMW Individual-interiørlisterne i rødbrunt eukalyptustræ, læder med fletstruktur eller sort pianolak slår en individuel tone an.

 

Brændstofforbrug / CO2-emission

Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle CO2-emissioner for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.

Her kan du konfigurere alle detaljer på BMW X6 M.


Vælg:


Modtag nyheder fra BMW på e-mail.


Bemærkning til denne side.

Den følgende side indeholder omfattende videosekvenser. Med en langsom internetforbindelse (fx modem eller ISDN) kan det tage lang tid at indlæse siden.