NYD LIVET OG DETS

MANGE MULIGHEDER.

BMW X1.

NÆSTE UDFORDRING, TAK.

BMW X3.

LYKKEN FORENER VERDENER.

BMW X5.

ALLE BMW X MODELLER.

Verden er fuld af muligheder, og BMW X modellerne er klar til at udforske dem. Den høje siddeposition, det intelligente firehjulstræk BMW xDrive og de økonomiske motorer gør enhver BMW X model til den perfekte bil til hvert eneste øjeblik i dit liv.

BMW X1

BMW PrivatLeasing fra

5.495 kr./md.

Se flere BMW leasingpriser
 

BMW X5 M50d

 

BMW X6 M50d

 

Valget er dit. Foruden de tre Sports Activity Vehicles (SAV) BMW X1, BMW X3 og BMW X5 og Sports Activity Coupéerne (SAC) BMW X4 og BMW X6 giver BMW M GmbH dig med M modellerne BMW X5 M og BMW X6 M også mulighed for at vælge rendyrket motorsport-feeling med rå ydelse og køredynamik i SUV-klassen. Powered by M. BMW M Performance-modellerne BMW X5 M50d og BMW X6 M50d begejstrer med en imponerende kombination af dynamik, effektivitet og kvaliteter som hverdagsbil.

BMW X1 er den perfekte bil til dig, der lever livet efter dit eget hoved. Bilens SAV-proportioner emmer af suverænitet, mens kabinen byder på enorm fleksibilitet. BMW xLine og BMW Sport Line er to designlinjer, som sætter hvert deres unikke præg på bilen fra yderst til inderst. Takket være kombinationen af BMW EfficientDynamics-teknologier og effektive BMW TwinPower Turbo-benzin- og dieselmotorer kan BMW X1 imponere med lave forbrugs- og udledningsværdier i alle modeller.

BMW X3 var den første Sports Activity Vehicle og dermed stifter af en hel bilklasse. Seneste generation af denne praktiske allrounder er stadig helt tro mod den oprindelige tanke. BMW X3 er både komfortabel og fleksibel og dermed perfekt egnet til såvel hverdagens udfordringer som feriernes rejseaktivitet. Det udvendige design orienterer sig mod det klassiske X design, mens kabinen begejstrer med udsøgte materialer i den bedste kvalitet og forarbejdning og et unikt kabinemiljø. Derudover imponerer BMW X3 med økonomiske diesel- og benzinmotorer.

BMW X4 vækker opmærksomhed, uanset hvor den dukker op. Med sit udadvendte design forener BMW X4 lifestyle med performance. Modellen forener som den første i dette segment X modellernes typiske kraft med det smukke design fra en klassisk coupémodel. Med stærke BMW TwinPower Turbo-motorer under hjelmen og variabelt sportsstyretøj og Performance Control på listen over standardudstyr viser BMW X4 sine impulsive kvaliteter.

Tredje generation af BMW X5 formår at overgå de tårnhøje forventninger, der helt naturligt stilles til enhver ny BMW. Denne SAV (Sports Activity Vehicle) møder selv de højeste krav med overlegen luksus. En række intelligente teknologier løfter kerneværdier som effektivitet, dynamik, komfort og alsidighed op på et helt nyt niveau – også når asfalten hører op.

Kraftfuld og dynamisk. Stærk som en X model, sportslig som en coupé. BMW X6 bryder alle grænser. De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics forener stort kraftoverskud med lavt forbrug, mens BMW xDrive sender kræfterne effektivt ned på asfalten. Det høje udstyrsniveau, fx med Design Pure Extravagance, og den fornemme materialekvalitet skaber en bil, som med garanti vil gøre en flot entré – og så er den ovenikøbet også praktisk.

BMW M Performance-modellerne BMW X5 M50d og BMW X6 M50d samler erfaringerne fra ingeniørerne hos BMW M og lader deres samlede knowhow komme til udtryk gennem finjusteringen af drivlinjen, undervognen og styretøjet. Ekstremt dynamiske biler, som begejstrer med præcise og sportslige køreegenskaber og imponerer med effektive motorer og kvaliteter som hverdagsbiler.

BMW X5 M kombinerer fascinationen ved M med styrkerne fra en BMW X model. En nyudviklet M TwinPower Turbo V8-motor, en hurtigt skiftende M sportsautomatgearkasse samt M specifikke undervogns- og styresystemer som Adaptive Drive og xDrive med Dynamic Performance Control (DPC) giver udtrykket "kompromisløs sportsvogn" en helt ny betydning. BMW X6 M går et skridt videre. Sportsligt formsprog, en unik stil, uforfalsket dynamik, kraftfulde linjer og tydelige motorsportsgener i en Coupé, som samtidig også er en BMW X model.

Uanset om du søger en ny eller en brugt BMW X model – her finder du alle oplysninger, testrapporter og tilbud på finansiering og leasing af BMW X serien samt naturligvis også en forhandler, hvor du kan få en prøvetur.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.