AUTOINDEX 2013.

BMW EJERE ER MERE TILFREDSE END ANDRE BILEJERE. AUTOINDEX KÅRER BMW SOM VINDER (IGEN I ÅR).

I 2012 blev BMW årets højdespringer og en suveræn vinder af den årlige AutoIndex tilfredshedsundersøgelse. I år har vi formået at holde os i overhalingsbanen og har tilmed givet baghjul til flere af vores konkurrenter.

Det afslører Skandinaviens - og Danmarks - største og mest omfattende bilundersøgelse, som netop har kåret BMW som en klar samlet vinder af AutoIndex 2013. Den anerkendte Autoindex tilfredshedsundersøgelse bygger på mere end 36.000 besvarelser om bilkunders forhold til bilmærke, forhandlere og værksteder, og Danmarks så absolut mest tilfredse bilejere finder man blandt dem, der kører BMW.

FDM og Loyalty Groups AutoIndex undersøgelse har været gennemført siden 2001. Efter nogle meget tætte 2. pladser er det altså to år i træk lykkedes BMW at levere kompromisløs service og kvalitet i en grad, så vi er blevet belønnet med titlen som det bilmærke, der samlet set har de mest tilfredse bilejere.

I alt har BMW sat sig på den samlede 1. plads fem gange ud af de seneste 10 års AutoIndex undersøgelser.

Vi er naturligvis glade og stolte over, at vi vinder igen i år. Vi vil gerne sige tak til alle jer, der har peget på os og lover, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at blive en endnu mere suveræn vinder næste år.

Ren køreglæde forpligter.