Originale BMW ombytningsreservedele.

Grundtanken bag ombytningsreservedele ligger i genanvendelsen: Op til 60 % af reservedelene kan oparbejdes igen efter udløb af deres normerede levetid. I den forbindelse gælder de samme kvalitetsstandarder for oparbejdede reservedele som for en ny BMW reservedel, og garantien er den samme – 24 måneder. Alle reservedele, der ikke umiddelbart kan genanvendes, bliver 95 % genvundet. Det er et regnskab, der kan mærkes, både for miljøet og for din pengepung: Oparbejdede BMW reservedele koster helt ned til 50 % mindre end nye reservedele.

Original BMW generator.

Lille, let og stærk: En original BMW generator er en rigtig arbejdshest. Klarer vibrationer op til 80 g, er spændingssikret op til 350 V og har ekstra lang levetid takket være sin solide konstruktion. Hver original BMW generator er nøjagtigt afstemt efter en BMW’s ydelseskarakteristika og er i kraft af sin solide konstruktion den ideelle udskiftningsdel – med samme kvalitets- og ydelseskarakteristika som en ny reservedel.

Original BMW startmotor.

Op til 50.000 starter uden vedligeholdelse, særligt tilpasset den enkelte motortype i kraft af et lavere brændstofforbrug, og også effektiv under ekstreme forhold: Den originale BMW startmotor beskrives bedst med ét ord – pålidelig. Modstår temperaturer på mellem -40 og +100 °C, optimalt beskyttet mod korrosion og tilsmudsning i kraft af sin konstruktion, og fremstillet af førsteklasses materialer.

Original BMW vandpumpe.

Et aktivt bidrag til forøgelse af andre komponenters værdi: Originale BMW vandpumper er også helt igennem pålidelige under ekstreme temperaturforhold. De er afstemt til den enkelte motor, nøjagtigt fremstillet og grundigt testet, og frem for alt har de en lang levetid. Selv ved 7.000 omdr./min. og efter 100 timers driftstest må deres vandtab ikke overstige 12 gram. Så den eneste overophedede motor, du får at se, er dem der står i vejsiden.

Original BMW automatisk gearkasse.

Sportslig kørsel på højeste niveau: Originale BMW automatiske gearkasser repræsenterer altid den nyeste teknologi og sikrer en bedre acceleration takket være den optimale spredning af gearene. Startmomentet er også højere end for manuelle gearkasser. Alle komponenter er perfekt afstemt efter hinanden, og det netop det, der giver BMW sin typiske køredynamik. Og sidst, men ikke mindst – inden serien frigives, testes gearene over én million testkilometer. Hvor langt skal DU køre?