Originale nye BMW reservedele.

Din BMW leverer en toppræstation dag efter dag, og optimal funktionalitet afhænger af samspillet mellem alle dele. Anvend derfor altid originale BMW reservedele: Perfekt ydelse nås kun, når hver enkelt komponent er skræddersyet til den pågældende BMW model. Kun sådan kan du være sikker på, at både kvaliteten og sikkerheden er i top.

Originale BMW udstødningsanlæg.

En kraftfuld motor går hånd i hånd med køreglæde – men ikke med motorlarm og skadelige partikler. Originale BMW udstødningssystemer vejer mindre og øger derfor motorens ydelse, samtidig med at brændstofforbruget nedsættes. Desuden reducerer de udledningen af skadelige stoffer med ca. 90 %. Den typiske diskrete og dynamiske ”BMW lyd”, der er unik for hver model, forbliver uændret.

Original BMW kobling.

Garanti for mange års køreglæde: En original BMW kobling er beregnet til en levetid på ca. 120.000 km, og selv da udviser den kun et slid på maks. 1,5 millimeter på hver side. Takket være den hydraulisk baserede funktion er den tillige vedligeholdelsesfri. I kraft af den høje fremstillingspræcision kan denne originale BMW reservedel også uden problemer modstå temperaturer på op til 150 °C. Du kan således uden bekymring begive dig ud på lange, sportslige og dynamiske køreture.

Originale BMW bremser.

I nødsituationer tæller hver centimeter. Derfor er originale BMW bremser specifikt afstemt efter det modelspecifikke samspil mellem aerodynamik, ABS, karosseri, undervogn og motor. Særlig materialeblandinger garanterer bremsesikkerheden og bremsernes levetid. Disse originale BMW reservedele udsættes for omfattende test og simulationer for at sikre deres pålidelighed. Så du kan stole på dem, når det gælder.

Originale BMW støddæmpere.

BMW’s støddæmpere er baseret på en avanceret konstruktion med dobbeltrørs gastryk. Støddæmperne er nøjagtigt afstemt efter den enkelte bils motortype, hvilket sikrer forbedret affjedringskomfort, fintfølende bremseindgreb og mindre støjudvikling. Også under ekstreme forhold er funktionsstabiliteten sikret: Fra kulde på -40 °C til varme på +100 °C sikrer disse originale BMW reservedele optimal komfort og sikkerhed.