Garanti på brugte biler.

Står du for at skulle købe en brugt BMW, så er det værd at kende forskellen på de to mest markante BMW brugtbilsgarantier, som findes.

BMW Premium Selection er BMW’s officielle brugtbilskoncept, som indeholder to års brugtbilsgaranti, BMW Mobile Care, 360° teknisk tjek, bil- og servicehistorik samt attraktiv finansiering.

Konceptet tilbydes til udvalgte og certificerede Premium Selection biler, som findes hos de danske BMW forhandlere. BMW Premium Selection garanti koster dig ikke noget, og det er muligt at tilkøbe et ekstra år. En Premium Selection bil kan få udført garantiarbejde hos alle BMW værksteder, både nationalt og internationalt.

Søg efter Premium Selection biler til højre på siden. Læs også vores Quick guide vedrørende brug af Premium Selection.

EUROPlus Garanti er en forsikringsdækning, som de tyske BMW forhandlere tegner på brugte biler. Forsikringen tegnes typisk for to år. Forsikringen kan benyttes på tværs af landegrænser, men påkræver typisk en del administration og oftest også et udlæg fra kundens side, hvis bilen udføres til et marked, som ikke benytter denne forsikringsmulighed. EUROPlus garanti tilbydes ikke på brugte BMW biler i Danmark.