BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red foran en kyst
Rækkevidde630 km*
BrændstoftypeElektrisk

THE iX

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red foran en kyst

The Ultimate Electric Driving Machine

Rækkevidde630 km*
BrændstoftypeElektrisk
THE iXThe <b>Ultimate Electric</b> Driving Machine

Den første BMW iX. Opstået ud fra en vision. Skabt som elbil. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et fuldt elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det intelligente BMW Operating System 8 sørger for hele tiden at være up do date, og betjeningen foregår helt intuitivt.

Læs mere

PRØV DEN HELT NYE BMW iX.

Det vil ændre dit syn på, hvordan en bil skal se ud.

Der er meget at sige om den helt nye BMW iX. At den er helt elektrisk, at den er fuld af blændende teknologi, at den har et interiør i særklasse, at den har firehjulstræk og kan trække op til 2500 kg. Men det er svært at beskrive følelsen indeni med ord. Du skal simpelthen prøvekøre den selv og opleve den.
BMW iX
Prøvekør den helt nye BMW iX

Prøv den helt nye BMW iX.

Der er en nem genvej til at forstå, hvilken oplevelse den helt nye BMW iX er, især indeni med alt fra komfort til lydsystem. Alt du skal gøre er at prøvekøre den selv for at forstå, hvad vi taler om.
Book din prøvetur
Opret overvågning

Opret en overvågning.

Vil du være blandt de første til at se den tilgængelige BMW iX? Opret en overvågning, så sender vi en e-mail, når en BMW, der matcher dine kriterier, er tilgængelig hos vores forhandlere.
Opret overvågning

SKAB DIN BMW iX.

OPLEV RÆKKEVIDDEN FOR BMW iX.

Udforsk langdistancerækkevidden for BMW iX! Brug indstillingsmulighederne, og så vil du opleve, hvor overraskende langt du kan komme, hvis du blot tager nogle få faktorer i betragtning.
Vælg model
  • Hvorfor varierer rækkevidden?
  • Nærmere forklaring
  • Generel rækkeviddespecifikation og rækkeviddeværdier i denne indikator
  • Hvilke antagelser ligger til grund for indstillingerne for kørestil?

  630 KM* RÆKKEVIDDE MED BMW iX.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red kørende på en vej Rækkevidde

  Med en rækkevidde på 630 km* er BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) ideel til både bykørsel og lange strækninger. Takket være en højeffektiv konstruktion har den et meget lavt energiforbrug på ikke mere end 23 kW/h og en fantastisk aerodynamik med en fremragende cw-værdi på 0,25, der ikke tidligere er opnået inden for dette bilsegment. Hvis der køres i MyMode Efficient, bliver BMW iX's imponerende effektivitet blot endnu bedre.

  BMW iX MED 523 HK*.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red kørende på en vej Performance

  Med to kraftige elmotorer og det elektriske firehjulstræk BMW xDrive leverer BMW iX en elektrisk performance ud over det sædvanlige: Med 523 hk* accelererer BMW iX xDrive50 fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder (BMW iX xDrive40: 326 hk*; 0-100 km/t på 6,1 sekunder). Drejningsmomentet, der straks er til rådighed, og den trinløse acceleration fra stilstand sikrer, at BMW iX kan reagere præcist og spontant på enhver bevægelse af speederpedalen. Denne SUV byder desuden på iøjnefaldende suveræne køreegenskaber, der er kendetegnende for elektrisk kørsel.

  LADETIDER FOR EN RÆKKEVIDDE PÅ 100 KM.

  Med din BMW iX og BMW Charging får du glæde af en lang række skræddersyede tilbud på opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen. Samt af en imponerende ladeeffekt, der gør det muligt for dig at oplade en rækkevidde på 100 km på blot 6 minutter.
  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive40 Sophisto Grey opladning ved en BMW wallbox

  Oplad hjemme til en rækkevidde på 100 km.

  01:39 h – Ladeboks (11 kW) 

  14:35 h – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via normal stikkontakt 

  Kontakt forhandler vedr. ladeløsninger
  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive40 Sophisto Grey opladning ved en offentlig hurtigladestation

  Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

  00:08 h – High Power Charging 

  00:21 h – Hurtigladestation (50 kW) 

  Beregning af rute og rækkevidde
  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red opladning ved en BMW wallbox

  Oplad hjemme til en rækkevidde på 100 km.

  01:41 h – Ladeboks (11 kW)

  15:02 h – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via normal stikkontakt

  Kontakt forhandler vedr. ladeløsninger
  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red opladning ved en offentlig hurtigladestation

  Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

  00:06 h – High Power Charging 

  00:21 h – Hurtigladestation (50 kW)

  Beregning af rute og rækkevidde

  5 STJERNER AF Euro NCAP.

  BMW iX xDrive40 fik den højeste vurdering, fem stjerner, af Euro NCAP i deres 2021-undersøgelse. Se en film om, hvordan testen foregik, eller læs mere nedenfor om, hvilke dele der blev undersøgt.

  Læs mere
  BMW iX xDrive40

  SE BMW iX EFTER I DETALJERNE.

  Det er svært at beskrive alt det BMW iX har at byde på i én sætning. For at forstå hvad der ligger bag den intelligente teknologi, det elegante design og den bæredygtige produktion, så må vi se efter i detaljerne. Derfor har vi samlet mange inspirerende informationer om bilens smarte funktioner og egenskaber på ét og samme sted.
  Ultra Wideband

  Lynhurtig bredbåndsteknik i BMX iX muliggør øget sikkerhed og fleksibilitet.

  Ved hjælp af Ultra Wideband-teknikken kan du fjernstyre foretrukne funktioner i bilen.
  Læs mere
  IPA

  Interaktion med menneskelig teknologi.

  Udstyret med et digitalt interaktivt system, som giver dig mulighed for at kommunikere ved hjælp af kropssprog.
  Læs mere
  BMW iX Exterior

  BMW iX og fremtidens eksteriørdesign.

  Med sine klare linjer og detaljer har BMW iX fokuseret på brugeren og fremtidens mobilitet. Bilen er ren og enkel, men stadig varm og indbydende.
  Læs mere
  Vintertest BMW iX

  Sidste vintertest for BMW iX på Nordkap i Norge.

  Nord for polarcirklen udsættes bilen for både kulde og ekstreme vejrforhold. En test som baner vej for fremtidens elbil.
  Læs mere
  Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

  Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

  Med sit design, kabine, den luksuriøse loungeatmosfære sammen med de innovative Shy Tech-funktioner giver BMW iX dig en helt ny oplevelse.
  Læs mere

  OFFENTLIG OPLADNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNEDER UDEN GRUNDGEBYR.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red opladning ved en offentlig hurtigladestation

  Med leveringen følger et BMW Charging Card, som er din nøgle til BMW Charging-netværket af offentlige ladepunkter. Netværket dækker på tværs af regioner og vokser hele tiden. Med taksten Active kan du oplade på særligt attraktive betingelser i hele Europa og uden grundgebyr de første 12 måneder. Med den nye BMW iX får du desuden et års adgang til IONITY Plus-pakken uden at skulle betale grundgebyr. Med den har du mulighed for at oplade ultrahurtigt ved en af de mange IONITY high-power-ladestationer. Pakken slutter efter 12 måneder og forlænges ikke automatisk.

  BMW iDRIVE.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iDrive interiør Suite cockpit

  Med det nye BMW iDrive kan du for første gang kommunikere helt naturligt med din BMW. Ud over iDrive-brugergrænsefladen kan du styre systemet ved hjælp af din intelligente digitale assistent, der reagerer på din stemme og dine håndbevægelser. Det hele kompletteres af den holistiske interiøroplevelse i form af de nye BMW My Modes, der skaber intense omgivelser ved hjælp af en akustisk og visuel underlægning.

  FØRERASSISTANCE I BMW iX.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red kørende i urbane omgivelser

  BMW iX er som standard udstyret med en lang række fører- og assistentsystemer: Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Systemet omfatter bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, undvigeassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse. Parking Assistant Plus hjælper med at parkere og manøvrere ved hjælp af en række kameraer og giver dig også en tredimensionel visning af hele området omkring bilen.

  NYTÆNKT DESIGN I BMW iX.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red set fra siden Eksteriør

  Store flader og karakterfulde linjer giver BMW iX en unik monolitisk form. Hver eneste detalje glider ind i det moderne formsprog og får det til at ligne, at bilen er støbt i ét stykke. Den aerodynamiske udformning af fladerne har sammen med særlige kendetegn som siderudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, afgørende betydning for den fantastiske cw-værdi på 0,25. For første gang har sænkede dørgreb og rammeløse døre fundet vej til en BMW SUV, hvilket sender et signal om bilens pionerånd.

  BMW iX SHY TECH-KONCEPT.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red set forfra BMW nyre Shy Tech

  Shy Tech-konceptet sætter passagererne i centrum, og lader den moderne teknologi i BMW iX træde i baggrunden, indtil der er brug for den, eller den efterspørges eksplicit. Denne usynlige intelligens finder man i mange detaljer udvendigt og indvendigt: For eksempel i nyren, der fungerer som en intelligent flade og gemmer på kamerateknik, radarfunktioner, ultramoderne sensorteknik og varmeelementer. Eller i audiosystemets skjulte højttalere og konceptet med færre knapper i kabinen.

  HØJDEPUNKTER VED BMW iX'S EKSTERIØRDESIGN.

  BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set forfra

  Frontdesign.

  Fronten på BMW iX kommer i en ny fremtidsorienteret fortolkning. Især den lodrette BMW nyre understreger SUV-modellens progressive fremtoning i samspil med de smalleste dobbeltforlygter, som BMW hidtil har skabt til serieproduktion.
  BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set fra siden

  Set fra siden.

  De generøse rektangulære konturer rundt om hjulkasserne sætter hjulene selvbevidst i centrum. De sænkede dørgreb, de rammeløse døre og rudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, indgår harmonisk i bilens udtryk.
  BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set bagfra

  Hækdesign.

  Store flader, de smalleste baglygter inden for BMW Group og den direkte integrerede bagklap skaber et moderne udtryk. De store diffusorelementer forbedrer de aerodynamiske egenskaber og giver en bedre rækkevidde i samspil med den flade undervogn.

  YNDLINGSSTED PÅ HJUL.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV kabine Suite læder Castanea

  Kabinen i BMW iX er et helt særligt afslapningsrum med en arkitektur, der minder om moderne interiørdesign. Dens elementer, som for eksempel det flade instrumentbræt og det store BMW Curved Display, der er placeret ovenpå, og de slanke sæder leder tankerne hen på møbler takket være det eksklusive farve- og materialevalg. Den fritstående og svævende midterkonsol, fravalget af en midtertunnel og det største panoramaglastag, der nogensinde er monteret i en BMW, skaber desuden en imponerende rumfornemmelse, der indbyder til at slappe af.

  HØJDEPUNKTER VED BMW iX'S INTERIØRDESIGN.

  BMW iX i20 elektrisk SUV cockpit kabine Suite Castanea

  Reduceret interiørdesign.

  Interiørdesignet har et moderne præg, og der er kun gjort plads til det vigtigste – det gælder for eksempel visninger og betjeningselementer. Som centralt betjeningselement er midterkonsollens iDrive Controller i glasdesign indrammet af et elegant betjeningsfelt i FSC-certificeret træ.
  BMW iX i20 elektrisk SUV bagi kabine Suite Castanea

  Loungesæder i den bagerste del af kabinen.

  Idet BMW iX kommer uden midtertunnel er der masser af plads og decideret loungestemning i den bagerste del af kabinen. Som ekstraudstyr kan bagsæderne også udstyres med sædevarme og 3D-højttalere integreret i nakkestøtterne. Bagsæderyglænet kan deles i forholdet 40:20:40 med henblik på at udvide bagagerummet.
  BMW iX i20 elektrisk SUV panoramaglastag kabine

  Panoramaglastag.

  Det gennemgående panoramaglastag Sky Lounge skaber en generøs rumfornemmelse og en afslappet loungestemning. Det elektrokromatiske glas kan gøres mørkt for mere privatsfære, og fordi der ikke er noget loft, har passagererne glæde af endnu mere hovedhøjde og moderne omgivelser.
  BMW iX i20 elektrisk SUV BMW Curved Display kabine

  BMW Curved Display.

  BMW Curved Display, der for første gang er monteret som standard, bliver som centralt visnings- og betjeningselement til en fuldt digital scene i BMW iX. Informationsdisplayet på 12,3″ og kontroldisplayet på 14,9″ smelter sammen til én og samme visningsenhed og virker som en frit svævende billedramme på instrumentbrættet.

  ORIGINALT BMW iX TILBEHØR.

  BMW iX i20 2021 BMW bagagerumsmåtte i sort

  BMW bagagerumsmåtte

  Skridsikker og vandafvisende BMW bagagerumsmåtte, der beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Udført i sort med BMW logo.
  BMW iX i20 2021 original BMW tagboks 520 i sort/titaniumsølv

  BMW tagboks 520 i sort/titaniumsølv

  Aflåselig BMW tagboks i sort/titaniumsølv, der kan åbnes i begge sider og rummer 520 liter; passer til alle BMW tagbagagebærersystemer.
  BMW iX i20 2021 original BMW hækcykelholder Pro 2.0

  BMW hækcykelholder Pro 2.0

  Let, stabil BMW hækcykelholder Pro 2.0 til to cykler/elcykler. Kan belastes med op til 60 kg og foldes kompakt sammen.

  HELHEDSORIENTERET BÆREDYGTIGHED I BMW iX.

  BMW iX xDrive50 i20 2021 elektrisk SUV kørende på kystvej bæredygtighed

  Takket være det omfattende bæredygtighedskoncept er BMW iX’s udledning af drivhusgasser 45 % lavere i den samlede levetid i forhold til en SUV med sammenlignelig dieselmotor. Dette skyldes, at der kun benyttes vedvarende energi under produktionen samt brugen af naturrene materialer og genbrugsmaterialer – f.eks. måtterne, der er fremstillet i 100 % Econyl.

  TEKNISK DATA FOR BMW iX.

  BMW iX xDrive50.

  Ydelse i kW:

  385

  Køreegenskaber 0-100 km/t:

  4,6

  E-rækkevidde i km (WLTP):

  630

  Energiforbrug kWh/100 km:

  19.8-23.0

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 teknisk data model
  BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

  BMW HJUL OG DÆK.

  Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

  BMW SERVICE INCLUSIVE.

  BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 service BMW partner

  #whateverhappens: Komplet ubekymret kørsel i din elbil. Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og komfortable planlægningsmuligheder. Du vælger selv en løbetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde.
  Serviceydelserne:

  • Service køretøjstjek
  • Service mikrofilter
  • Service bremsevæske

  SPØRGSMÅL OG SVAR OM BMW iX:

  • Hvad er DC + AC ladekapaciteten?
  • Hvad er påhængsvægten?
  • Er der plads til to ISOfix barnesæder på 2- sæderække + et ikke-ISOfix barnesæde i midten?
  • Bliver det muligt at montere en skibox / tagbagagebærer?
  • Hvad er strømforbruget?
  • Hvor stort er bagagerummet?
  • Kan der kun fås blå-farvede pyntedetaljer?
  • Er BMW iX Android Auto- og Apple Carplay-kompatibel?
  • Hvordan er kabinemålene i forhold BMW X5?

  MODTAG SENESTE NYT OM BMW iX.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev fyldt med nyttige informationer om BMW iX. Du vil blandt andet modtage:

   

  - Seneste nyt om bilen
  - Interview med personer, som arbejder med bilen
  - Eksklusive konkurrencer for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet
  - Artikler som går i dybden med detaljer om alt, fra designelementer til den innovative teknologi

  Læs mere
  • Den elektriske rækkevidde påvirkes af faktorer som kørestil, vejbanens beskaffenhed, udetemperatur, opvarmning/luftkonditionering og foropvarmning/kabinekøling.