KØREDYNAMIKKEN I BMW 4-SERIE COUPÉ.

Bygget til køreoplevelser. Skræddersyet til dig.

BMW 4-serie Coupé begejstrer med maksimal ydelse og optimal komfort.

Køredynamikken i BMW 4-serie Coupé.Bygget til køreoplevelser. Skræddersyet til dig.

BMW 4-serie Coupé begejstrer med maksimal ydelse og optimal komfort.

Læs mere

PERFEKT AFSTEMT. TIL DIG.

Hver eneste kilometer, på alle underlag og ved enhver lejlighed. BMW 4-serie Coupé er garant for fremragende køredynamik. Vel at mærke skræddersyet til dine behov og ønsker. I denne film kan du opleve BMW 4-serie Coupés fascinerende køredynamik helt tæt på.

SÅ LETTER VI! MEN BEVARER ALTID JORDFORBINDELSEN.

Perfekt vejgreb uden at gå på kompromis med komforten. Og uden at fortynde køreglæden den mindste smule. Den adaptive M undervogn på BMW 4-serie Coupé trimmer køreegenskaberne og gør bilen endnu mere smidig. Elektronisk styrede støddæmpere tilpasser sig efter din kørestil og efter vejens beskaffenhed. Støddæmperkarakteristikken styres via Driving Experience Control-knappen. Når du aktiverer køreprogrammet SPORT eller SPORT+ via Driving Experience Control-knappen, trimmes støddæmpere til en mere sportslig karakteristik.

STRAM OP PÅ KØREGLÆDEN.

Sportslig kørsel ad snævre bjergveje eller overhalingsmanøvrer på landevejen: Du kommer ud for mange situationer hver eneste dag, hvor bilens præstationer kommer i spil. Derfor er BMW 4-serie Coupé udstyret med køreprogrammerne SPORT og SPORT+. Et hurtigt tryk på en knap trimmer bilen til en mere direkte motorrespons og -karakteristik. Hvordan det føles? Som ren køreglæde.

KØR LIGE HVORHEN DU VIL. NÅR DU HAR LYST.

Bilen skal være en forlængelse af førerens behov og ønsker – ikke omvendt! Med Driving Experience Control er det altid dig, der bestemmer. Betjeningsknappen er anbragt på midterkonsollen, Du kan skifte mellem køreprogrammerne COMFORT, der er standardkonfiguration for motor- og gearkassekarakteristikken, og ECO PRO, der trimmer bilens systemer til optimal brændstofudnyttelse. Eller du kan aktivere køreprogrammet SPORT. 8-trins Steptronic-sportsgearkassen skifter hurtigere og mere direkte, mens den adaptive undervogn trimmer bilens samlede opsætning til en mere dynamisk køreoplevelse. SPORT+ skruer endnu højere op for smidigheden og køreglæden.

SOUNDTRACKET TIL 306 HK.

Det er dig, der dirigerer cylindersymfonien med speederen som taktstok. Motorlyden i BMW 4-serie Coupé er designet specielt til denne model og formidler en oplevelse af dynamik, der går under huden.

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

Otte trin, maksimal køreglæde.

Diskrete og komfortable gearskift. 8-trins Steptronic-gearkassen sætter nye standarder for både køredynamik og effektivitet og er desuden et centralt element i BMW EfficientDynamics. Den korte afstand mellem de enkelte geartrin sikrer optimal kraftudvikling og -overførsel fra helt lave omdrejninger til meget høje hastigheder. Det er med til at reducere brændstofforbruget markant, mens du samtidig kan nyde det store sportslige og dynamiske overskud. Ved høje hastigheder sikrer de ekstra gear, at motoromdrejningerne holdes lave, og det er ensbetydende med et lavere forbrug og mindre motorstøj. Et resultat, som også konverterkoblingen har afgørende del i – selv når du skifter til manuelle gearskift. Sammen med de korte omdrejningsspring og den præcise afstemning sikrer konverterkoblingen ekstra høj komfort ved gearskift og væsentligt lavere støj fra gearkassen. Kraftoverførslen og BMW 4-serie Coupés smidighed er dog altid i topklasse.

Aktiv kraftforøgelse.

8-trins Steptronic-gearkassen fra BMW EfficientDynamics kan nu gøre køreglæden endnu mere dynamisk med den nye Route-Ahead-funktion, som du aktiverer via Driving Experience Control-knappen. I køreprogrammet ”Sport” sørger interaktionen mellem gearkassestyringen og navigationsdata for at tilpasse skiftekarakteristikken til ruteprofilen, hvilket sikrer endnu mere sportslige og spontane gearskift. I køreprogrammet ”COMFORT” sørger et tilsvarende gearskifteprogram for en mere komfortorienteret profil med færre gearskift.