BMW i

BMW i er et omfattende og banebrydende tiltag inden for bæredygtig mobilitet. BMW i er betegnelsen for visionære elbiler og mobilitetstjenester, inspirerende design og en helt ny definition af bæredygtig premiumkvalitet. Og der er i sandhed tale om innovative modeller: Den 100 % eldrevne BMW i3 er kendetegnet ved et gennemført miljøvenligt design, og de dynamiske BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster viser vejen frem i sportsvognsklassen.
 

Eldrevet elegance: BMW i3 med eDrive er specialudviklet til miljøvenlig bykørsel helt ned til mindste detalje. Med sin fuldstændigt udledningsfri elmotor er modellen et ideelt transportmiddel i storbyer med såkaldte miljøzoner. BMW i3 udmærker sig også ved en imponerende accelerationsevne og – takket være litium-ion-højspændingsbatteriet – med en rækkevidde på op til 200 km, som gør det muligt at få dækket alle hverdagens kørselsbehov i og omkring byerne. Selv længere ture kan tilbagelægges uden at skulle bekymre sig om rækkevidden.
 

Den mest progressive sportsvogn: Mere effektiv takket være intelligent letvægtskonstruktion med kulfiber og aerodynamisk design. Mere bæredygtig takket være anvendelsen af genanvendelige materialer i kabinen. Uden på nogen måde at ofre hverken køredynamikken eller det sportslige design. Her får du ren køreglæde med en miljøvenlig profil. BMW i8 som Roadster eller Coupé er en plug-in-hybrid, som kombinerer fordelene ved eldrift med avanceret motorteknologi. Resultatet er en ekstraordinært dynamisk køreoplevelse – med ekstremt lavt forbrug og CO2-udledning.

Læs mere