BMW M340i xDrive Touring set forfra let drejet kørende i urbant miljø

THE 3

BMW M

BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING: DESIGNLINJER & UDSTYR

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring kombinerer selvbevidst sportslighed med innovativ alsidighed. Og netop derfor sikrer et stort udvalg af M specifikt udstyr inden for køredynamik og design i kombination med en videreudviklet og kraftfuld BMW M TwinPower Turbo-motor de optimale betingelser for at gøre bilen både sporty og individuel.

Læs mere
THE 3BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING: DESIGNLINJER & UDSTYR

KØREDYNAMIKKEN I BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING.

Forvandler forventningens glæde til køreglæde.

Af kærlighed til motorsport: Med originale BMW M undervognskomponenter garanterer BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring spænding og køreglæde på højeste niveau. De er skabt til maksimal dynamik og vækker begejstring med en imponerende performance og perfekte køreegenskaber. Således sørger f.eks. den adaptive M undervogn med variabelt sportsstyretøj, understøttet af M sportsdifferentialet med permanent differentialespærreregulering, for sportslig køreglæde i kombination med øget dynamik, optimal traktion og størst mulig manøvredygtighed.

BMW M340i xDrive Touring, køredynamik
BMW M340i xDrive Touring, 6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor

6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-motorer.

Motoren i M340i xDrive er en 3-liters 6-cylindret benzinrækkemotor med BMW TwinPower Turbo-teknologi. Med en ydelse på 374 hk (275 kW) og et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm giver den nogle ekstremt sportslige køreegenskaber. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,4 sekunder.
BMW M340i xDrive Touring, M sportsdifferentiale

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M340i xDrive Touring, 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW M340i xDrive Touring, M sportsbremser

M sportsbremse.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW M340i xDrive Touring, variabelt sportsstyretøj

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW M340i xDrive Touring, adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Desuden kan føreren afstemme undervognskarakteristikken til sin aktuelt foretrukne kørestil via Driving Experience Control – fra komfortabel til særligt sporty med udpræget smidige køreegenskaber.

BMW M340i xDRIVE TOURINGS OG BMW M340d xDRIVE TOURINGS DESIGN.

ATLET OVER HELE LINJEN.

Man genkender altid en atlet ved første øjekast. Det gør sig i hvert fald gældende for ægte M design. Med eksklusive designkomponenter fra BMW M, der er skabt til hæsblæsende øjeblikke og en håndgribelig motorsportsfornemmelse, ligner BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring også en ægte atlet udenpå.

BMW M340i xDrive Touring, M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en diffusorindsats i Dark Shadow Metallic formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Komponenterne skærper dog ikke kun det visuelle udtryk, men forbedrer samtidig bilens aerodynamiske egenskaber.
BMW M340i xDrive Touring, 19'' M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor

19'' M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor.

19" M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor Cerium Grey med forskellige dækstørrelser og nødkørselsegenskaber, glansdrejet, hjulstørrelse for 8J x 19, dækstørrelse 225/40 R19, hjulstørrelse bag 8,5J x 19, dækstørrelse 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual højglans Shadow Line

BMW Individual Shadow Line, højglans.

BMW Individual Shadow Line i højglans indeholder talrige udstyrsdetaljer i sort højglans. Hertil hører rudebundslister, ruderammer og rudestolper, B-stolpen samt sidespejlsrammer, spejltrekant og -sværd.
BMW M340i xDrive Touring, eksklusive rørhaler

Eksklusive rørhaler.

Eksklusivt til M340i xDrive og M340d xDrive Touring: Sporty udstødningsrør i højre og venstre side i farven Cerium Grey. Dermed sætter rørhalerne et visuelt statement og fremhæver M340i’s sportslighed.
BMW M340i xDrive Touring, sportssæder og M sikkerhedsseler

Sportssæder & M sikkerhedsseler.

Sportssæderne til fører og passager giver optimal støtte og mulighed for en lang række indstillinger – bl.a. af ryglænsbredden. M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver.
BMW M340i xDrive Touring, M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort valknappalæder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M340i xDrive Touring, M specifikt instrumentpanel

M specifikt instrumentpanel.

Ud over de almindelige data som hastighed og omdrejningstal viser det M specifikke instrumentpanel også supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel.

KØREASSISTENTSYSTEMER OG KONNEKTIVITET TIL BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING.

Intuitiv og forudseende.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring har en klar målsætning om at få dig sikkert frem til dine destinationer – og om at give dig sportslige køreoplevelser. Desuden giver Driving Assistant Professional og Parking Assistants intelligente køreassistentsystemer allerede mulighed for delvist automatiseret kørsel. Ud over den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion inkl. afstands-, fodgænger- og cyklistalarm med bremseaktivering kan du f.eks. også få hjælp af styre- og vognbaneassistenten ved hastigheder op til 210 km/t. Parkeringsassistenten, der selv kan køre ind på og ud fra parkeringspladser, og den automatiske bakassistent baner ligeledes vejen frem mod autonom kørsel. For optimal komfort og maksimal sikkerhed – i alle køresituationer. Derfor er den innovative BMW Intelligent Personal Assistant også altid ved din side. Den lægger mærke til individuelle valg og indstillinger og lærer dig dermed bedre at kende dag for dag. Hvis du ønsker det, styrer den navigations-, entertainment- og office-funktioner, og den kender altid den korteste vej til din foretrukne italienske restaurant. Som en ægte assistent svarer den på dine spørgsmål til bilen, så du på en intuitiv måde bliver fortrolig med din BMW M340i xDrive eller M340d xDrive og dens mange innovative funktioner og udstyr.

BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring køreassistentsystemer og konnektivitet
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring styre- og vognbaneassistent

Styre- og vognbaneassistent.

Styre- og vognbaneassistenten, der indeholder påkørselsalarm og kan slås til og fra, aflaster dig i monotone trafiksituationer. Ved hastigheder op til 210 km/t og aktiv hastighedsregulering hjælper systemet dig på komfortabel vis med at styre bilen på alle vejtyper, og den sørger for at holde bilen i midten af vognbanen.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gør det muligt at optage en video af bilens omgivelser og afspille videoen i det centrale kontroldisplay eller på din enhed ved hjælp af USB-eksport. Vigtige biloplysninger, fx hastighed og GPS-position, lagres synkront med videoen. BMW Drive Recorder har to underfunktioner: Eventrecorder og Crashrecorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring vejkrydsadvarsel med bremseindgreb

Vejkrydsadvarsel med bremseindgreb.

Funktionen vejkrydsadvarsel med bremseindgreb registrerer lyskurve, færdselstavler og krydsende køretøjer og kan være med til at forhindre ulykker. Hvis en kollision ikke kan undgås, hjælper systemet med at sænke kollisionshastigheden.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System mit Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring bakassistent

Bakassistent.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis du ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning. På den måde aflastes du fra arbejdet med at styre og kan koncentrere dig om at overvåge bilens omgivelser.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring automatisk Speed Limit Assist

Automatisk Speed Limit Assist.

Den automatiske Speed Limit Assist tilpasser den aktive hastighedsregulering dynamisk til hastighedsbegrænsninger forude. Disse fastsættes af navigationssystemet langs den forventede rute og kontrolleres af kameraet. Oplysningerne, der stilles til rådighed, opdateres løbende af den samlede flåde.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Command

Connected Command.

Vil du gerne kunne koncentrere dig 100 % om at køre? Så giv dine passagerer kommandoen. Med Connected Command er det så let som ingenting. Via BMW Connected App kan dine passagerer betjene underholdnings- og navigationssystemet – hvis du giver dem lov til det – og styre vigtige funktioner i klimaanlægget.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Concierge Service

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Concierge Service hjælper dig med det hele, når du er på farten. Du skal bare trykke på en knap. Det gælder, uanset om du har brug for at bestille bord på en restaurant, et hotelværelse eller biografbilletter. Og så er det endda muligt at foretage betalinger. Lige meget hvor du befinder dig, og hvad du har brug for – Concierge Service er klar til at hjælpe dig.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Caring Car

Caring Car.

Vil du gerne være fuld af energi, når du ankommer, eller bare have mulighed for at slappe af? Ikke noget problem med Caring Car. Med "Hey, BMW. I’m tired" eller "Hey, BMW. I’m feeling stressed"* aktiverer BMW Intelligent Personal Assistant Caring Car Vitalize- eller Caring Car Relax-programmet. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Begge programmer taler til dine sanser og aktiverer en kombination af forskellige kabinefunktioner.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Remote Software Upgrade

Softwareopdatering via fjernadgang.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7.0 kan bl.a. betjenes via iDrive Controller.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Music

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartnere Spotify, Deezer og Napster.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Drive Store

Connected Drive Store.

Træd ind i BMW’s digitale verden. Connected Drive Store giver dig mulighed for at bestille digitale tjenester. Til enhver tid. Over the air.