BMW M4 Coupé, detaljer og udstyr

THE M4

BMW M

BMW M4 COUPÉ I DETALJER: DESIGN, MOTOR OG UDSTYR

THE M4BMW M4 COUPÉ I DETALJER: DESIGN, MOTOR OG UDSTYR

BMW M4 Coupé repræsenterer alt det, der kendetegner BMW M: mere end fire årtiers erfaring med udviklingen af højeffektive biler, der har perfektioneret samspillet mellem motor, undervogn, gearkasse og styretøj helt ned i detaljen. Dette har medført imponerende mange udstyrsvarianter, hvor design, køredynamik og tekniske innovationer er garant for en optimal køreglæde.

Læs mere

BMW M4 COUPÉ – PERFORMANCE-EGENSKABER.

Inspireret af motorsport: Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Gennem mere end fire årtier med udvikling af højtydende sportsvogne har målet altid været at opnå et perfekt samspil mellem motoren, undervognen, gearkassen og styretøjet – naturligvis med oplevelsen fra førerpladsen i centrum. BMW M4 Coupé er legemliggørelsen af alt, hvad BMW M står for. Hver eneste detalje er trimmet til perfektion og suveræn præcision. Det er et setup, der er svært at slå.
BMW M4 Coupé, 6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor & M Competition-pakke

6-Cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor & M Competition-pakke.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor udmærker sig ved en overlegen kraftudvikling og silkeblød gang ved sportslig motorlyd. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader yder den 6-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor 450 hk (331 kW) i kombination med den standardmæssige M Competition-pakke. M sportsudstødningen skaber en karakterfuld motorlyd. Den adaptive M undervogn med specialafstemning sikrer optimal kontakt til vejen, øget traktion og mere smidige køreegenskaber.
BMW M4 Coupé, adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Ved elektronisk at regulere støddæmperne sørger den adaptive M undervogn for automatisk at trimme bilen, så den er perfekt sat op til de aktuelle vejforhold. Undervognsopsætningen kan trimmes til høj komfort eller sportslig dynamik via køreprogrammerne COMFORT, SPORT og SPORT+ og Driving Experience Control-systemet.
BMW M4 Coupé, 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse

7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse.

Skift gear uden afbrydelser i fremdriften, uden at bruge koblingen og uden at miste fart – 7-trins M dobbeltkoblingsgearkassen med Drivelogic gør det muligt. Gearene kan skiftes automatisk eller manuelt ved hjælp af gearskiftekontakter på rattet eller via gearvælgeren. Launch Control sikrer maksimal acceleration fra stående start.
BMW M4 Coupé, manuel 6-trins M gearkasse

Manuel 6-trins M gearkasse.

Vægten er reduceret med 12 kg i forhold til den traditionelle manuelle gearkasse, og M gearkassevarianten i BMW M4 Coupé er desuden mere kompakt og et godt eksempel på vores intelligente letvægtskoncept. Indvendigt i gearkassen sikrer nye kulfiberforinger i synkroniseringsringene højere komfort ved gearskift, og et tørsumpsmøringssystem sikrer en mere effektiv olieforsyning.
BMW M4 Coupé, M Driver’s Package

M Driver’s Package.

M Driver's Package øger tophastigheden til 280 km/t. Du kan bestille M Driver's Package ved købet af en ny bil eller tilkøbe pakken efterfølgende. Alle øvrige tekniske data er uændrede efter installationen. Pakken indeholder også en adgangsbillet til et BMW M Intensive Training-kursus som en del af BMW Driving Experience.

BMW M4 COUPÉ – DESIGNEGENSKABER.

M specifikke designelementer udvendigt og indvendigt.

BMW M4 Coupé vækker begær ved første blik. Diodelygterne for og bag er en del af standardudstyret, og deres design er med til at fremhæve karrosseriets aerodynamiske form. De store luftindtag vidner om bilens sportslige ambitionsniveau på samme måde som de 20 tommer store letmetalfælge, der er en del af M Competition-ekstraudstyrspakken. Sporty elementer såsom de runde instrumenter slår en eksklusiv tone an ved førerpladsen. Alt ved denne sportsvogn emmer af power og dynamik.
BMW M4 Coupé, design
BMW M4 Coupé, udvendige højdepunkter i M Competition-pakken

Udvendige højdepunkter i M Competition-pakken.

M Competition-pakken tilfører det udvendige design eksklusive, smedede og højglansdrejede 20-tommer M stjerneegerfælge 666 M med forskellige dækstørrelser. Bilens sporty stil fremhæves med BMW Individual Shadow Line, som på denne model også omfatter sort højglans på dobbeltnyren, luftindtagene i forskærmen samt modelemblemet og rundes af med mørkforkromede afgangsrør.
BMW M4 Coupé, eksklusivt kulfibertag

Eksklusivt kulfibertag.

Kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er en del af BMW's letvægtskoncept Intelligent Lightweight, som hjælper med at reducere bilens vægt, samtidig med at tyngdepunktet rykkes længere ned. Resultatet er bedre smidighed og dynamik gennem svingene og ved både acceleration og nedbremsning.
BMW M4 Coupé, LED-baglygter

LED-baglygter.

State-of-the-art diodeteknologi sikrer den bedst mulige synlighed med maksimal effektivitet og servicetid. Store blinklysfelter og hurtigt reagerende diodestoplys øger sikkerheden. Baglygtens karakteristiske L-form er en karaktergivende detalje både dag og nat.
BMW M4 Coupé, nærlys

Nærlys.

De adaptive diodeforlygter (ekstraudstyr) lader dig se langt ind i svinget, så snart du drejer på rattet. På denne måde sørger drejelygterne for at lyse det vigtige nærområde omkring bilen op, hvilket er et stort plus for den aktive køresikkerhed.
BMW M4 Coupé, BMW Selective Beam

BMW Selective Beam.

BMW Selective Beam justerer automatisk det lange lys afhængigt af lys- og trafikforholdene. Systemet registrerer foran- og modkørende trafik og blænder målrettet ned for dele af lyskeglen, så du undgår at blænde dine medtrafikanter.
BMW M4 Coupé, førerorienteret cockpit

Førerorienteret cockpit.

En førerplads, der er racerbanen værdig. Hver eneste detalje har perfekt ergonomi og orienterer sig ind mod bilens fører. I midten finder vi det elegante M læderrat med blødt og smidigt nappalæderbetræk. M Drive-knapperne kan anvendes til at aktivere forskellige setup, mens gearskiftekontakterne i kombination med M dobbeltkoblingsgearkassen (ekstraudstyr) sikrer gearskift på brøkdele af et sekund. Instrumenterne med iøjnefaldende M design giver et perfekt overblik over alle data, der er relevante for kørslen.
BMW M4 Coupé, M sæder

M sæder.

M skålsæderne med integrerede nakkestøtter og oplyst M logo ved skuldrene yder perfekt sidestøtte og er med dig hele vejen til din nye bedste omgangstid. Den systematiske brug af letvægtskonstruktion bidrager nemlig til at trimme bilen for overflødige kilo. Knæpuden på førersiden af midterkonsollen giver ekstra støtte gennem dynamiske manøvrer.
BMW M4 Coupé, indvendigt udstyr, indtræk

Eksklusivt indvendigt udstyr.

Ægte eksklusivitet forgår aldrig. Tag for eksempel interiørlisten 'Carbon Fibre' med detaljestribe i sort krom og en helt særlig overfladefinish, der udstråler maksimal dynamik. Og med en eksklusiv BMW fuld læderpakke 'Merino' i Bicolor Sakhir orange/sort er der garanti for en både sporty og individuel kabine.
BMW M4 Coupé, M4-indstigningslister

M4-indstigningslister.

Allerede inden du tager plads i de ergonomiske M sæder i BMW M4 Coupé, bliver din opmærksomhed fanget af de lækre indstigningslister af køligt aluminium med M4 modellogo.
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, specialudgave
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 02
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 03
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 04
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 05
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 06
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 07
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 08
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 09
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 10
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 11
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 12

BMW M4 EDITION ///M HERITAGE.

BMW M4 Coupé skærper sin ikoniske karakter: Motorsports-DNA præger BMW M4 Coupé Edition ///M Heritage helt ned i detaljen. Specialudgaven ///M Heritage, der kun er lavet i 750 eksemplarer på verdensplan, fås i de tre eksklusive karrosserifarver Laguna Seca Blue, Velvet Blue metallic og Imola Red II, der hylder de legendariske M striber, som også har fundet vej til kulfibertaget. 20“ M letmetalfælge med stjerneeger 666 M i mat Orbit Grey skaber en markant kontrast til de tre farvestærke kabineudstyr i Merino-læder: blå kontrastsyninger på M sportssæderne i Bicolor Silverstone/sort harmonerer perfekt med karrosserifarven Laguna Seca, mens violette og orange kontrastsyninger harmonerer perfekt med den alternative lakering Velvet Blue. Det ligeledes sportslige og eksklusive interiør i Bicolour rød/sort med kontrastsyninger i rød og gul er forbeholdt biler i Imola Red II. Det stærkt begrænsede oplag af BMW M4 Coupé Edition /// M Heritage, der produceres fra november 2019, markeres af et logo på interiørlisten Carbon Fibre med en struktur inspireret af M striberne og et logo på indstigningslisterne samt farveafstemte stikninger på nakkestøtterne.

BMW M4 COUPÉ.

Connectivity.

I BMW M4 Coupé får du støtte fra en række innovative teknologier, der sikrer højere komfort og højere sikkerhed, både på vejen og på racerbanen, samtidig med at de sætter nye standarder for køreglæde. Du kan se alle kørselsrelevante oplysninger på et splitsekund og nyde netværksopkoblet kommunikation, information og underholdning på absolut højeste niveau. Køreglæde har aldrig været så nyskabende.
BMW M4 Coupé, BMW Head-Up Display med M specifik visning

BMW Head-Up Display med M specifik visning.

BMW Head-Up Displayet med fuld farvevisning og M profil projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt. Med et tryk på en knap kan føreren skifte til M visningsprofilen, som omfatter gearindikator, omdrejningstallet som dynamisk kurve samt en indikator for, hvornår det er optimalt at skifte til næste gear.
BMW M4 Coupé, BMW M Laptimer App

BMW M Laptimer App.

Med appen BMW M Laptimer kan du indsamle data fra racerbanen og efterfølgende analysere tallene for at forbedre dine køreevner. Oplysningerne kan du dele som snapshot på diverse sociale medier, mens data som speederposition, styrevinkel, g-påvirkning og omgangstider kan sendes som e-mail. Der er også indbygget et GoPro-interface.
BMW M4 Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.
BMW M4 Coupé, telefoni med trådløs opladning

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock* og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot. * Universal, trådløs ladedock til smartphones virker kun sammen med kompatible smartphones.
BMW M4 Coupé Tekniske specifikationer

BMW M4 COUPÉ TEKNISKE SPECIFIKATIONER.