BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set forfra let drejet

Benzin

Brændstoftype

THE M5

BMW M

DEN NYE BMW M5 SEDAN: ALLE HØJDEPUNKTER

Benzin

Brændstoftype

THE M5DEN NYE BMW M5 SEDAN: ALLE HØJDEPUNKTER

BMW M5 Competition, BMW M5 og BMW M550i xDrive Sedan.

BMW 5-serie Sedan M kombinerer på fantastisk vis den M typiske sportslighed med komforten og elegancen ved en business-sedan. Oplev tre unikke M modeller præget af en stærk personlighed: Med en maksimal ydelse på 625 HK (460 kW) og en performanceoptimeret undervognskonfiguration ligger BMW M5 Competition med M xDrive klart i front, når det kommer til ydelsen. Dette understreger high-performance-sportssedanen visuelt med en lang række designdetaljer i sort højglans. Ud over M xDrive, der er konstrueret med maksimal traktion og dynamik for øje, er BMW M5 udstyret med en undervogn, der opfylder alle krav til sportslig komfort, når der skal køres langt. I samspil med den kraftige 8-cylindrede M motor på 600 HK (441 kW) opstår der en køredynamik præget af styrke og manøvredygtighed. Trioen fuldendes af BMW M550i xDrive Sedan: Den atletiske BMW 5-serie Sedan yder 530 HK (390 kW) og imponerer med en særligt afbalanceret kombination af sportslighed, komfort og effektivitet.

Læs mere

HØJDEPUNKTERNE VED BMW M5 COMPETITION OG BMW M5.

Klik for at opleve performance ud over det sædvanlige og et sporty og eksklusivt design.

8-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

625 HK HIGH-PERFORMANCE M MOTOR.

BMW M5 Competitions 8-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 4,4-liter store V8-motor i BMW M5 Competition genererer kraftfulde 625 HK (460 kW) og et enormt drejningsmoment på 750 Nm. Den omdrejningsvillige M motor er udstyret med en højtryksindsprøjtning på 350 bar, to ekstremt dynamiske TwinScroll-turboladere, indirekte ladeluftkøling samt en udstødningsmanifold på tværs af cylinderrækkerne for at sikre en optimal respons. Den har således fuld fokus på high-performance og er garant for fantastiske accelerationsværdier og en udholdende høj ydeevne i hele omdrejningsområdet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set bagfra let drejet kørende

MEDRIVENDE KØREDYNAMIK OG MANØVREDYGTIGHED.

Drivlinje og undervogn på BMW M5 Competition og BMW M5.

Lige fra det ydelsesoptimerede firehjulstræk M xDrive med aktivt M differentiale over den M specifikke undervogn med mange tilpasningsmuligheder til 8-trins M Steptronic-gearkassen med variable skiftemuligheder: Sportssedanerne BMW M5 Competition og BMW M5 kommer med ægte motorsportsgener – og en maksimal køredynamik, der er kendetegnet ved størst mulig præcision, manøvredygtighed og kørestabilitet.

M design BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set forfra let drejet

ATLETISK EKSTERIØR.

BMW M5 Competition og BMW M5’s kraftfulde og sportslige eksteriørdesign.

BMW M5’s M specifikke design kombinerer klare linjer og atletiske proportioner og skaber et udtryk præget af ren dynamik. Sportssedanens high-performane-egenskaber understreges visuelt af M specifikke designelementer som M nyren med tredimensionelle dobbeltribber, M sidespejlene i aerodynamisk udformning eller de M typiske dobbelte afgangsrør.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 kabine cockpit kvinde bag rattet

HIGH-CLASS-INTERIØR.

Den sportslige og luksuriøse kabine i BMW M5 Competition og BMW M5.

Businesslounge med motorsportsstemning: Kabinen i BMW M5 Competition og BMW M5 kombinerer en premiumsedans rummelighed og komfort med en sportsvogns fokus på førerens ergonomi. M specifikke features som M gearstangen med Drivelogic-kontakt til indstilling af gearkassens karakteristik, M multifunktionssæderne med belyst M5 logo eller M læderrattet med røde vippekontakter fuldender det sportslige interiør.

Den nye BMW M5’s eksteriør udstråler styrke og elegance samt aerodynamisk raffinement og lethed. Dens selvbevidste holdning og dens imponerende kvaliteter ses fra alle vinkler.
Marcus Syring, designchef for BMW M Automobiles

BMW M5 COMPETITIONS SPORTSLIGE M DESIGN.

Oplev det karakteristiske BMW M5 Competition-design med højdepunkterne udvendigt og indvendigt.

BMW M5 Competitions centrale designkendetegn foran er den nydesignede M nyre med udelt ramme i sort højglans. Tredimensionelle dobbeltribber, ligeledes i sort højglans, og et sort M5 Competition-emblem fuldender det markante design – dynamisk suppleret af de nyudformede lygter med et smalt forløb i retning af nyren. I samspil med den redesignede forkofanger med centralt luftindtag i mesh-design og to store luftskakter i siderne bemærker man straks BMW M5 Competitions ydelsespotentiale. BMW M5 Competitions opdaterede hækdesign er præget af mørkere tredimensionelle baglygter og en kraftfuld bagkofanger med to dobbelte M typiske afgangsrør. Bilens flotte atletiske udtryk afspejles også i det førerorienterede cockpit: Alt lige fra M læderrattet over det nye 12,3'' store kontroldisplay til M multifunktionssæderne med belyst M5 logo får ikke bare kabinen til at virke sporty, men i lige så høj grad eksklusiv.
Front med ny nyre BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set forfra
M kulfibertag BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red fugleperspektiv
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set fra siden med en mand
BMW laserlys BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red nærbillede af front
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set bagfra let drejet i fugleperspektiv
Baglygter BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set bagfra
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 cockpit ved åben dør
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 kabine med M multifunktionssæder
Front med ny nyre BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set forfra

Fronten på BMW M5 Competition er præget af den nydesignede nyre i ét stykke med M specifikke dobbeltribber i sort højglans. Den skulpturelt udformede M forkofanger understreger det klare og udtryksfulde design med store luftindtag og centralt pyntegitter i bikubedesign.

M kulfibertag BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red fugleperspektiv

M kulfibertaget er ikke kun det optiske bevis på BMW M5 Competitions motorsportsgener – det reducerer samtidig vægten markant og sænker dermed tyngdepunktet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set fra siden med en mand

BMW M5 Competition fremstår kraftfuld fra siden med M specifikke gæller og sidespejle i sort højglans – perfekt suppleret af de markante 20" M letmetalfælge 706 M Jetblack.

BMW laserlys BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red nærbillede af front

Forlygter med L-formede lygteenheder præger BMW M5 Competitions karakteristiske og udfordrende blik sammen med den ligeledes nydesignede M Niere.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set bagfra let drejet i fugleperspektiv

Nye LED-baglygter i tredimensionelt design med ramme i sort højglans tilfører BMW M5 Competition en markant afslutning.

Baglygter BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red set bagfra

Den muskuløs bagende vidner om BMW M5 Competitions enorme ydelsespotentiale. Dette dynamiske indtryk understreges af det markante M5 Competition-badge på bagklappen, en diskret hækspoiler i sort højglans og diffusoren ligeledes holdt i sort højglans med to imponerende dobbelte afgangsrør.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 cockpit ved åben dør

Det sportslige og luksuriøse cockpit i BMW M5 Competition byder på eksklusiv komfort kombineret med M typiske funktioner og orientering mod føreren.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 kabine med M multifunktionssæder

I kabinen på BMW M5 Competition er M multifunktionssæder med oplyst M5 logo og fuldt integrerede nakkestøtter et sportsligt og eksklusivt statement, der kommer til udtryk i en optimal siddekomfort og en perfekt sidestøtte.

BMW M5 Competition og BMW M5 i detaljer: Motor, udstyr og teknisk data.

HØJDEPUNKTERNE VED BMW M550i xDRIVE SEDAN.

BMW M550i xDrive Sedans drivlinje, køredynamik og design.

8-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

8-CYLINDRET BMW M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR.

Leverer en fremragende performance med 530 HK og et drejningsmoment på 750 Nm.

BMW M TwinPower Turbo-V8-motoren i BMW M550i xDrive Sedan er et højtudviklet muskelbundt, der overbeviser med udholdenhed, omdrejningsvillighed og en høj ydelse. Det sørger blandt andet den fuldt variable ventilstyring Valvetronic, en effektiv direkte benzinindsprøjtning og to turboladere placeret kompakt mellem cylinderrækkerne for.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set fra siden kørende i en by

ADAPTIV M UNDERVOGN PROFESSIONAL.

Præcis køredynamik i enhver situation.

BMW M550i xDrive Sedans køreegenskaber er dynamiske og kendetegnet af manøvredygtighed og præcision. Dette skyldes drivlinje- og undervognskomponenter, der er afstemt perfekt til hinanden – f.eks. den 10 mm sænkede adaptive M undervogn Professional med integral aktiv styring, der fås som ekstraudstyr, og det intelligente firehjulstræk xDrive, der er monteret som standard.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set forfra let drejet kørende i en by

ATLETISK EKSTERIØRDESIGN.

Takket være markante designhøjdepunkter som de nye kofangere for og bag.

BMW M550i xDrive Sedans eksteriør formidler styrke og moderne sportslighed fra alle synsvinkler. En markant dobbeltnyre med ramme i Cerium Grey danner et dynamisk forparti sammen med smalle L-formede lygteenheder og forstørrede luftindtag med detaljer i Cerium Grey. Det sportslige indtryk fortsætter via det flydende sidedesign med markante 20" letmetalfælge og frem til bagenden med M gurney og to trapezformede rørhaler i sort krom.

M multifunktionssæder BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 kabine

MODERNE OG FUNKTIONELT INTERIØRDESIGN.

Med ergonomisk optimerede M multifunktionssæder.

Kabinen i BMW M550i xDrive Sedan byder på en perfekt balance mellem sportslig førerorientering og moderne elegance. Med ergonomisk optimeret udstyr som M multifunktionssæder, M læderrat og BMW Live Cockpit Professional med to 12,3" store display er der både garanti for en høj komfort og en sportslig køreoplevelse.

BMW M550i xDRIVE SEDANS DESIGN.

BMW M550i xDrive Sedans atletiske designudstyr udvendigt og indvendigt.

BMW M550i xDrive Sedans reviderede design repræsenterer modernitet og sportslighed. Udvendigt refererer klare linjer og et kraftfuldt formsprog til bilens dynamiske potentiale. Designelementer i den eksklusive signaturfarve Cerium Grey på den nydesignede nyre, den nye forkofangers luftindtag og på sidespejlene og modellogoet giver bilen karakter. Kabinen er komfortabel og konsekvent orienteret mod føreren. Eksklusivt udstyr som M multifunktionssæderne til fører og forsædepassager, M læderrattet eller det nye 12,3'' store kontroldisplay gør det til en både luksuriøs og sportslig oplevelse at køre i BMW M550i xDrive Sedan.
Front med ny nyre BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set forfra
20" M letmetalfælge med M sportsbremser i rød BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020
Hækspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic nærbillede af bagenden
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set bagfra kørende på en landevej
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 cockpit med 12,3'' kontroldisplay
M multifunktionssæder BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 interiør
BMW Individual lygter Shadow Line BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic nærbillede af fronten
Front med ny nyre BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set forfra

ATLETISK FRONT MED NY KOFANGER OG BMW LASERLYS.

20" M letmetalfælge med M sportsbremser i rød BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

20" M LETMETALFÆLGE MED M SPORTBREMSER.

Hækspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic nærbillede af bagenden

M HÆKSPOILER.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic set bagfra kørende på en landevej

BAGKOFANGER MED RØRHALER I SPORTY DESIGN.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 cockpit med 12,3'' kontroldisplay

COCKPIT MED NYT CENTRALT INFORMATIONSDISPLAY.

M multifunktionssæder BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 interiør

M MULTIFUNKTIONSSÆDER TIL FØRER OG FORSÆDEPASSAGER.

BMW Individual lygter Shadow Line BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic nærbillede af fronten

BMW INDIVIDUAL LYGTER SHADOW LINE.

BMW M550i xDrive Sedan i detaljer: Motor, udstyr og teknisk data.