BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7, BMW M760Li Individual, information

THE 7

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

BMW M760Li xDrive Sedan står for eksklusiv luksus og den enestående følelse af at definere nye grænser. Netop derfor giver en lang række udvalgte udstyringsmuligheder fra områderne køredynamik, udvendigt og indvendigt design og teknologisk innovation og konnektivitet optimale muligheder for personlig tilpasning.

Læs mere
THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN

LUKSUS OG ADRENALIN

DESIGNET OG KØREDYNAMIKKEN AF BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Når ren kraft og højeste elegance skal visualiseres med kun en linje, ville det være den umiskendelige silhuet af BMW M760Li xDrive Sedan. Mens det markante formsprog understreges udvendigt med eksklusive designelementer i Cerium-grå, f.eks. de 20-tommer M letmetalfælge eller de imponerende dobbelte udstødningsrør, skjuler sig indvendigt et dynamisk potentiale, der søger sit lige. Med dens 12-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor og de dermed perfekt afstemte undervognskomponenter markerer BMW M760Li xDrive Sedan en ny tidsalder for køredynamik i biler. Det helt særlige: Den enestående kørekomfort, der derved kan opleves i hver eneste detalje i det eksklusive kabineudstyr. Fra de elektrisk justerbare komfortsæder til fører og forsædepassager med aktive nakkestøtter til det eksklusive, rumgivende panoramaglastag Sky Lounge byder BMW M760Li xDrive Sedan på højeste grad af komfort og luksusfølelse.

BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic
BMW M760Li xDrive Sedan, panoramaglastag Sky Lounge

Panoramaglastag Sky Lounge

Panoramaglastaget Sky Lounge skaber en generøs rumfornemmelse om dagen og en stemningsfuld atmosfære i mørke ved hjælp af en lysgrafik, der er sammensat af over 15.000 lyselementer. Der kan skiftes mellem seks forskellige farver Ambient Light.
BMW M760Li xDrive Sedan, 20'' M letmetalfælge med dobbelteger 760 M med forskellige dækstørrelser

20" M letmetalfælge dobbelteger 760 M med forskellige dækstørrelser

20" M letmetalfælge med dobbelteger 760 M Bicolor Cerium-grå med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 8,5J x 20, dækstørrelse 245/40 R20, hjulstørrelse bag 10J x 20, dækstørrelse 275/35 R20.
BMW M760Li xDrive Sedan, komfortsæder foran, elektrisk justerbare

Komfortsæder foran, elektrisk justerbare

Komfortsæder til fører og forsædepassager inkl. aktive nakkestøtter er flervejs justerbare. På den måde kan det øverste ryglænssegment, ryglænsbredde, lårstøtten og nakkestøttehøjden tilpasses individuelt. Udstyret omfatter desuden lændestøtte og memory-funktion for fører og forsædepassager.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW 7-serie M Performance, M læderrat

M læderrat

M læderrattet med multifunktionsknapper og M emblem er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen er betrukket med sort "Walknappa"-læder med kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW M760Li xDrive Sedan, udstødningsrør med afdækning

Udstødningsrør med afdækning, venstre og højre

De to udstødningsrør er integreret i henholdsvis højre og venstre side af bagkofangeren og indrammet i en rudeformet, skørtefast afdækning.
BMW M760Li xDrive Sedan, M bagspoiler

M bagspoiler

M hækspoileren fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Ved at skabe downforce på bagakslen tilføres bilen endnu mere kørestabilitet.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li-motor, 12-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor

12-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 12-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor repræsenterer det ypperste inden for motorer. Den er kendetegnet af suveræn kraftudfoldelse og en enestående gangkultur, som kun en V12-motor kan have, og giver en uforlignelig køre- og rejseoplevelse.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Undervognsreguleringssystemet Executive Drive Pro giver ekstra høj kørekomfort og fremragende køredynamik. Systemet er baseret på aktive krængningsstabilisatorer, der konstant regulerer undervognen under kørslen og dermed reducerer karosseriets hældning til et minimum.
BMW M760Li xDrive Sedan, 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW M760Li xDrive Sedan, integral aktiv styring.

Integral aktiv styring

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, hvorimod baghjulene ved højere hastigheder drejer i samme retning som forhjulene for at øge stabilitet og komfort.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7 Performance, M Aerodynamikpakke

M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallic.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

INNOVATIVE TEKNOLOGIER I BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Suverænt på vej mod fremtiden Snart vil du kunne vælge, om du skal køre selv eller køre autonomt. Allerede i dag giver BMW Personal CoPilot køreassistentsystemer en forsmag på, hvordan vi kommer til køre bil i fremtiden. De understøtter føreren eller overtager i visse tilfælde bestemte opgaver helt. I BMW M760Li xDrive Sedan er alt orienteret mod føreren. Visningerne i BMW Live Cockpit Professional kan hurtigt gøres individuelle. BMW Intelligent Personal Assistant giver mulighed for hurtig og komfortabel betjening af enkelte funktioner. En ny teknologisk æra.

BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7.0 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, f.eks. med gestik, med stemmen, via bilens touchscreen eller via iDrive-styring ‒ nemt og intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Det er nu muligt at vælge alle Digital Services direkte som apps.
BMW M760Li xDrive Sedan, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW M760Li xDrive Sedan, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW M760Li xDrive Sedan, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Så er du sikret optimal komfort og sikkerhed, uden at du behøver at bekymre dig om at skulle besøge din BMW servicepartner. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li xDrive, tekniske specifikationer

BMW M760Li xDRIVE SEDAN: TEKNISKE SPECIFIKATIONER