BMW X7 M model M50i og M50d i Mineral White, G07, stående, set forfra

THE X7

BMW X7 M I DETALJER

THE X7BMW X7 M I DETALJER

UIMODSTÅELIG TILTRÆKKENDE: OPLEV UDSTYRET TIL BMW X7 M50d OG BMW X7 M50i

Kraftfuld. Suveræn. Elegant. BMW X7 M kombinerer M specifikt design fra øverste hylde med en fremragende offroad-performance. Perfekt afstemte motorer og luksuriøst udstyr garanterer højeste komfort og usædvanlige køreoplevelser. Med features som M Aerodynamikpakken står BMW X7 M50d og BMW X7 M50i både optisk og køredynamisk for selvbevidst effektivitet. Derudover sørger et elegant interiør, innovative assistentsystemer og en lang række digitale teknologier for suveræn komfort.

Læs mere

FULDENDT EFFEKTIVITET

OVERSIGT OVER BMW X7 M50d OG BMW X7 M50i OG DERES MOTORER, KØREDYNAMIK OG DESIGN

Perfektioneret køreglæde: BMW X7 M modellens køredynamik og design sætter nye standarder i sin klasse. Den sportslige karakter understøttes af yderst kraftfulde motorsportskomponenter som 8-trins Steptronic sportsgearkassen og M sportsudstødningen – der er standard i både BMW X7 M50d og BMW X7 M50i . Det sportslige og luksuriøse udtryk afrundes af eksklusivt M specifikt udstyr og design udvendigt og indvendigt.

BMW X7 M model i mineral white, G07, stående, set forfra let drejet fra venstre
BMW X7 M50d motor, G07, modelemblem på bagenden

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d giver dig ekstrem præcision og køredynamik. Den M50d specifikke afstemning af undervognen og det variable sportsstyretøj samt M sportsbremserne (standard), M sportsdifferentialet og M sportsudstødningen forbedrer de dynamiske egenskaber og garanterer intensiv køreglæde.
BMW X7 M50i motor, G07, modelemblem på bagenden

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i giver dig ekstrem præcision og køredynamik. Den M50i specifikke afstemning af undervognen og det variable sportsstyretøj samt M sportsbremserne (standard), M sportsdifferentialet og M sportsudstødningen forbedrer de dynamiske egenskaber og garanterer intensiv køreglæde.
BMW X7 M model med M sportsdifferentiale, G07, nærbillede af bagenden

M sportsdifferentiale

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW X7 M model med Steptronic sportsgearkasse, G07, cockpit

Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW X7 M model med M sportsudstødning, G07, set bagfra

M sportsudstødning

M sportsudstødningen har en lydkarakteristik, der via særlige køredynamiktaster i programmerne SPORT og SPORT+ kan indstilles til en endnu mere intensiv klang, og i det mere komfortorienterede program kan gøres mere diskret.
BMW X7 M model med M sportsbremser, G07, zoombillede af letmetalfælg

M sportsbremser

19'’ M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har større bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW X7 M model med M Aerodynamikpakke, G07, set fra højre side let drejet

M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M model med undervognsreguleringssystem Executive Drive Pro, G07, set bagfra let drejet

Executive Drive Pro

Undervognsreguleringssystemet Executive Drive Pro giver ekstra høj kørekomfort og fremragende køredynamik. Systemet er baseret på aktive krængningsstabilisatorer, der konstant regulerer undervognen under kørslen og dermed reducerer karosseriets hældning til et minimum.
BMW X7 M model med M specifikke rørhaler, G07, nærbillede af udstødningsrør

M specific tailpipe trims

De eksklusive M specifikke rørhaler i Cerium Grey styrker det visuelle udtryk og understreger bilens sportslige karakter.
BMW X7 M model med M letmetalfælge med V-eger 755 M, G07, nærbillede af fælg

M letmetalfælge

22'' M letmetalfælge med V-eger 755 M Bicolor Cerium Grey med forskellige dækstørrelser og nødkørselsegenskaber, glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 22, dækstørrelse 275/40 R22, hjulstørrelse bag 10,5J x 22, dækstørrelse 315/35 R22.
BMW X7 M model, cockpit med M læderrat, G07

M læderrat

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'Walknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
BMW X7 M model, interiør med M multifunktionssæder, G07

M multifunktionssæder

M multifunktionssæderne til fører og forsædepassager i eksklusivt design afspejler bilens sportslige præg. Dybe siddeflader og høje sidevanger understreger skålsædedesignet og garanterer perfekt sidestøtte. Omfattende indstillingsmuligheder sørger desuden for en høj grad af komfort.
BMW X7 M model, interiør med panorama-glastag Sky Lounge, G07

Panorama-glastag Sky Lounge

Ved hjælp af en lysgrafik, der er sammensat af over 15.000 lyselementer skaber panorama-glastaget Sky Lounge en meget stemningsfuld atmosfære – især når det er mørkt udenfor. Der kan skiftes mellem seks forskellige farver Ambient Light.
BMW X7 M model, interiør med udvidet BMW Individual læderindtræk 'Merino', G07

BMW Individual udvidet læderpakke "Merino"

Udvidet BMW Individual læderindtræk 'Merino' VATQ Tartufo, interiørfarve sort.

PLADS TIL INNOVATION

BMW X7 M MODELLENS INNOVATIVE FUNKTIONER

Den enestående komfort i BMW X7 M50d og M50i begynder, allerede før du stiger ind: For med en Digital Key har du ikke længere brug for en nøgle. Innovative teknologier, som køreassistentsystemerne i BMW Personal CoPilot , og andre avancerede ConnectedDrive-tjenester gør hver eneste køretur så behagelig som overhovedet muligt. Mens det banebrydende infotainmentsystem, der kan betjenes ved hjælp af gestik, altid er fuldstændigt opdateret takket være regelmæssige softwareopdateringer.

BMW X7 M model, cockpit med fokus på instrumentkombination og førerpanel, G07
BMW Live Cockpit Professional i BMW X7 M model set skråt nedefra, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et fuldt digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.
BMW X7 M model, mand og kvinde sidder i bil, kvinden bruger Gesture Control-funktionen

BMW Gesture Control

Med BMW Gesture Control er det muligt at udføre en række definerede funktioner ved hjælp af bestemte håndbevægelser. Systemet kan f.eks. genkende håndbevægelser som at swipe eller pege, som man bl.a. kan bruge til at afvise eller acceptere et indgående opkald med, og man kan f.eks. også regulere lydstyrken ved at dreje pegefingeren rundt i luften.
BMW X7 M model, Driving Assistant Professional: nærbillede af førerpanelet, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW X7 M model, Parking Assistant Plus: nærbillede af førerpanelet, G07

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View-system med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sidelæns parkeringshjælp, parkeringsassistent ved parallelparkering og parkering i bås samt hjælp ved bakning.
BMW X7 M model, parkeringspladsassistent: nærbillede af førerpanelet, G07

Parkeringspladsassistent

Vil du gerne finde en parkeringsplads tæt på din destination? Det kan p-plads-assistenten hjælpe dig med. Den foreslår dig ledige pladser i p-huse eller på gaden og finder på basis af dit valg den bedste rute med de bedste parkeringsmuligheder til dig. Parkeringen kan du betale for med PARK NOW – helt uden kontanter.
BMW X7 M model, Remote Software Upgrade: nærbillede af førerpanelet, G07

Remote Software Upgrade

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade vil din BMW altid være opdateret, uden at du behøver at besøge din BMW servicepartner. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
BMW X7 M model, set skråt oppefra, Welcome Light Carpet projiceres ind i indgangsområdet foran førerdøren, G07

Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet projicerer en lysgrafik ind foran bildørene og skaber en indbydende atmosfære, allerede inden man stiger ind i bilen. Det gør det desuden endnu mere sikkert og komfortabelt at stige ud, når det er mørkt udenfor.
BMW X7 M model, interiør med Harman Kardon Surround Sound System, G07

Harman Kardon Surround Sound System

Det fantastiske Harman Kardon Surround Sound System har en digital forstærker på hele 464 watt, ni kanaler og 16 højttalere. Det skaber et stort og detaljeret lydbillede, der fylder hele kabinen.
BMW X7 M mobil, interiør, skråt kig ind på Entertainment Professional bag på forsæderne, G07

Entertainment Professional bag

Udstyret Entertainment Professional bag omfatter to separate skærme på 10,2” i høj opløsning og farver (med justerbar hældning) samt touch-funktion og et Blu-ray-drev. Det gør det muligt at bruge navigationen og gå på internettet (med et passende mobilabonnement) under kørslen. Derudover er der et USB-stik samt stik til MP3-afspillere, spillekonsoller og hovedtelefoner (også trådløse).
BMW X7 M model, interiør, nærbillede af midterkonsollen med fokus på de tempererede kopholdere, G07

Tempererede kopholdere

De tempererede kopholdere i midterkonsollen holder de forskellige isatte drikkevarer kolde eller varme. Køle- og varmefunktionen aktiveres via tasterne venstre og højre. Den valgte funktion vises desuden ved hjælp af det stemningsskabende lys (blå: køling, rød: opvarmning).
BMW X7 M model, interiør, nærbillede af klimaanlægget med 5-zoneregulering, G07

Klimaanlæg med 5-zoneregulering

Klimaanlægget med 5-zoneregulering giver mulighed for at regulere temperaturen for fører og forsædepassager, temperaturen i højre og venstre side på 2. sæderække samt temperaturen på 3. sæderække uafhængigt af hinanden. Dermed kan alle i bilen få den temperatur, de foretrækker.

FUEL CONSUMPTION AND CO₂ EMISSIONS

Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

* Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

 

Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.


Læs mere