BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set forfra let drejet
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE X2

BMW X2: ALLE HØJDEPUNKTER

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE X2BMW X2: ALLE HØJDEPUNKTER

Absolut unik. Ekstremt usædvanlig. Allerede ved første øjekast lyser BMW X2 af sporty elegance. Med dens kække atletiske stil præsterer den en dynamik og ydelse, der er uden sidestykke i denne klasse. I kombination med et eksklusivt interiør og mange innovative teknologier er den en udadvendt forløber for sin tid. Er du klar?

Læs mere

HØJDEPUNKTER I BMW X2.

Oplev BMW X2-seriens design, køredynamik og lysdesign.

BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set forfra let drejet

BMW X2 UDVENDIGT.

Går helt sine egne veje.

BMW X2 går helt sine egne veje – og det viser den også. Dens udadvendte facon giver den i forbindelse med den dynamiske linjeføring en særdeles sporty coupé-karakter. Især giver de imponerende proportioner og unikke innovative designhøjdepunkter et ekstraordinært udtryk. Perfekt til alle, der gerne vil slå ind på en ny retning.

Læderrat BMW X2 2018 F39 indvendigt udstyr

BMW X2 INDVENDIGT.

Viser stil.

Stil går hånd i hånd med fornuft: Kabinen i BMW X2 viderefører konsekvent eksteriørets sportslige og elegante design. Fra det førerorienterede cockpit via det progressive betjeningskoncept og til de eksklusive indtræksvarianter – BMW X2 forener dynamisk elegance og høj funktionalitet.

BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set fra siden let drejet

KØREDYNAMIKKEN I BMW X2.

Kører forrest. Aldrig bagved.

Kraftfulde motorer. Direkte styring. M sportsundervogn som tilvalg. Yderst præcis håndtering, der sætter standarden i klassen. Med temperamentsfuld dynamik og spurtstærk smidighed – det være sig i sprint eller på langtur, i byen eller på snoede biveje. Alt dette kan endda krydres med firehjulstrækket BMW xDrive (tilvalg). Det giver BMW X2 en fremragende traktion og sporstabilitet, så det kører som på skinner selv gennem de skarpeste kurver. Inklusive hjertebanken – for alle, der er klar.

BMW X2 xDrive25e Plug-in-hybrid 2020 F39 set forfra

PLUG-IN-HYBRID.

BMW X2 xDrive25e.

Dynamiske køreegenskaber ved et lavt forbrug: BMW X2 xDrive25e kombinerer en kraftfuld elmotor med en effektiv forbrændingsmotor. I kombination med intelligente teknologier og en dynamisk acceleration er denne SUV også som plug-in-hybrid garant for en smidig køreoplevelse i alle situationer.

DYNAMISK TIL MINDSTE DETALJE.

BMW X2'S DESIGN.

Indtagende ved første blik: den selvsikre front med den kraftfulde kofanger og de store tredelte luftindtag. Det unikke formsprog er gennemgående fra front til bagende. Bagklappen lukker i plan med stødfangeren bag, hvilket giver et usædvanligt æstetisk look. Interiørets design videreføres konsekvent i eksteriørets sportsligt-elegante design. Her fremhæver store dekorative flader klassetilhørsforholdet, mens praktiske opbevaringsmuligheder afrunder designet særdeles hensigtsmæssigt.
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set forfra dobbeltnyre
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set bagfra
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set fra siden
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic letmetalfælge
BMW X2 2018 F39 cockpit interiør
BMW X2 2018 F39 interiør midterkonsol
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set forfra dobbeltnyre
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set bagfra
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic set fra siden
BMW X2 2018 F39 Galvanic Gold metallic letmetalfælge
BMW X2 2018 F39 cockpit interiør
BMW X2 2018 F39 interiør midterkonsol

PRØV EN BMW X2 SOM FIRMABIL.

Der sker jo ikke noget ved at prøve en helt ny BMW. Jo, der gør.

Helt unik. Ekstremt exceptionel. Den helt nye BMW X2 toner rent flag omkring sine sporty ambitioner fra første meter. Med sit knivskarpe design leverer den dynamiske og smidige køreegenskaber, der er helt uden sidestykke i klassen. Kabinens kvalitetsmaterialer og de mange innovative teknologier medvirker ligeledes til, at denne udtryksfulde model kan indvarsle en ny tid. Er du klar?

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

BMW X2 M35i 2018 F39 Sapphire Black metallic set forfra let drejet

BMW X2 M35i.

BMW X2 2020 F39 Brooklyn grå set forfra let drejet

DESIGNLINJER & UDSTYR.

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING.

BMW X2 M35i:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 7,1–6,8
CO2-emission i g/km (blandet kørsel): 163–154

 

BMW X2 xDrive20d:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 5,0–4,6
CO2-emission i g/km (blandet kørsel): 131–122


De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug beregnes med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen.

Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser og ekstraudstyr, der kan vælges til den valgte model.


Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og om den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk


Værdierne er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter omkonverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

Læs mere