Set forfra BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE X2

BMW X2

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE X2BMW X2

Absolut unik. Ekstremt usædvanlig. Allerede ved første øjekast lyser BMW X2 af sporty elegance. Med dens kække atletiske stil præsterer den en dynamik og ydelse, der er uden sidestykke i denne klasse. I kombination med et eksklusivt interiør og mange innovative teknologier er den en udadvendt forløber for sin tid. Er du klar?

Læs mere

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN-HYBRID.

Oplev fordelene og de tekniske højdepunkter ved BMW X2 xDrive25e med innovativ hybridmotor.

Du får det bedste fra to verdener: Med BMW X2 xDrive25e får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved denne innovative BMW hybridbil og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 set forfra med model foran en garage

Plug-in-hybridteknologien i BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e plug-in-hybrid kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen skaber de to drivenheder en effektiv og unik køreoplevelse. Samtidig sikrer firehjulstrækket BMW xDrive, der er unikt for plug-in-hybridbiler i dette segment, en optimal dynamik og et optimalt vejgreb.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 set fra siden let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW X2 xDrive25e.

På vej til arbejde udelukkende på strøm og udledningsfrit eller kraftfuldt og dynamisk på weekendtur med en tilstrækkelig rækkevidde – BMW X2 xDrive25e med hybridmotor holder alle muligheder åbne. Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 set bagfra let drejet med model under opladning

Opladning af BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din plug-in-hybrid. Til BMW X2 xDrive25e medfølger der ved levering ud over et standardladekabel til husholdningsstikkontakter også et ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning markedsspecifik tilbud
Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 navigationssystem nærbillede

Digitale tjenester til BMW X2 xDrive25e.

BMW tilbyder dig innovative digitale tjenester, der gør hverdagen med din BMW X2 xDrive25e endnu mere komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute. Med yderligere digitale tjenester som My BMW App bliver din daglige mobilitet endnu lettere.
Mere om de digitale tjenester

BMW X2'S DESIGN.

Med ekstrovert design og coupé-karakter definerer BMW X2 markant sportslig fremtoning på vejen på en ny måde. Ligeså sportsligt og stilfuldt byder det indvendige udstyr i BMW X2 sine passagerer velkommen: Elegante designhøjdepunkter såsom M sportssæder i kombinationen ”Dakota”-læder/alcantara bevidner tilhørsforholdet til den sportslige premiumklasse.

Læs mere

DYNAMISK TIL MINDSTE DETALJE.

Set forfra let drejet BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Luftindsugninger BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey set forfra

Luftindsugninger.

Indtagende ved første blik: den selvsikre front med den kraftige kofanger og de store tredelte luftindtag, der sikrer en endnu bedre køling af bremser og motor. Air Curtains, der er integreret i luftindtagene, bidrager til at reducere karrosseriets luftmodstand.
Hjulkassepaneler BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey set fra siden

Skærmkanter.

Et sporty helhedsindtryk: De prominente skærmkanter i Frozen Grey fra M Sport X-pakken udgør en dynamisk indramning af de spektakulære hjul. Præcis som de markante sideskørter er de et umiskendeligt kendetegn på, at BMW X2 er et fuldgyldigt medlem af X-familien.
Sideskørter BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey set fra siden let drejet

Sideskørter.

BMW X2 er sin egen fra ende til anden: Det beviser også de nye beklædninger over sideskørtet i Frozen Grey. De danner en forbindelse uden overgang mellem skærmkanterne, der ligeledes er udført i Frozen Grey, og viderefører konsekvent det kraftfulde samspil af lak og dekorative elementer indtil bagenden.
Set bagfra BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey

Hækdesign.

Konsekvent tænkt til ende: Det unikke formsprog er gennemgående fra front til bagende. Bagklappen lukker i plan med stødfangeren bag, hvilket giver et usædvanligt æstetisk look. Passende dertil er grebet uden på bagklappen diskret integreret i BMW emblemet.
Cockpit BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr

Førerorienteret cockpit.

Den eksklusivt prægede kabine gør indtryk med det for BMW X typiske ergonomiske cockpit, der konsekvent er skræddersyet til føreren. Således er det hurtigt at nå alle funktioner og instrumenter, der kan betjenes intuitivt. Sporty med stort S: M læderrattet med multifunktionsknapper og gearskiftekontakter (ekstraudstyr) ligger perfekt i hånden og tillader frit udsyn til de to overskuelige, runde instrumenter.
Instrumentbræt BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr

Progressivt betjeningskoncept.

Som en ren komfortzone: Det innovative betjeningskoncept sætter nye standarder i denne klasse og løfter kommunikationen til et nyt niveau. Det kan betjenes intuitivt, overskueligt og komfortabelt – via iDrive Controller eller touch- og stemmestyring. Navigation, Connectivity eller Entertainment: Placeringen af de seks live-menupunkter kan vælges frit, og informationerne vises desuden i realtid.
Læderindtræk BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr

Eksklusive indtræk.

Det store udvalg af indtræk passer til interiøret, er forarbejdet i høj kvalitet og giver sæderne en høj komfort. Den viste stofvariant i 'Micro Hexagon'/Alcantara med gul kontrastsøm er eksklusivt forbeholdt M Sport-pakken eller M Sport X-pakken til BMW X2. Clouet: Den genfindes på armlæn, midterkonsol og instrumentbræt og afrunder på elegant vis hele kabinens sportslige udtryk.

KØREDYNAMIKKEN I BMW X2.

Oversigt over motor- og undervognskomponenter i BMW X2.

Kraftfulde motorer. Direkte styring. M sportsundervogn som tilvalg. Yderst præcis håndtering, der sætter standarden i klassen. Med temperamentsfuld dynamik og spurtstærk smidighed – det være sig i sprint eller på langtur, i byen eller på snoede biveje. Alt dette kan endda krydres med firehjulstrækket BMW xDrive (tilvalg). Det giver BMW X2 en fremragende traktion og sporstabilitet, så det kører som på skinner selv gennem de skarpeste kurver. Inklusive hjertebanken – for alle, der er klar.
Set fra siden BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey under kørsel
Gearstang BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr

Sportsgearkasse med dobbeltkobling.

7-trins Steptronic-sportsgearkassen med dobbeltkobling giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-modus med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyn Grey set bagfra

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
Adaptiv undervogn BMW X2 F39

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn, der er sænket 10 millimeter, gør det muligt at tilpasse støddæmperne til køresituationen og forener kørekomfort og køredynamik med størst mulig sikkerhed. Med Driving Experience Control kan føreren forvælge standardindstillingen COMFORT eller SPORT-modus.

KØREASSISTENTSYSTEMERNE I BMW X2.

I BMW X2 har du fordel af en optimal netværksforbindelse mellem smartphone og bil takket være den innovative My BMW App. Uanset om du planlægger aftaler og ruter, som du sender til navigationssystemet, deler din aktuelle position i realtid med andre eller ønsker at få vist den resterende tur til fods på smartphonen, når du er ankommet til destinationen. Oplev en app, der gør livet lettere – BMW Connected gør det muligt.
Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr instrumentbræt

Driving Assistant Plus.

Udstyret Driving Assistant Plus giver dig betydeligt mere sikkerhed og komfort. Udstyret omfatter kollisions- og personadvarsel med city-opbremsningsfunktion, advarsel ved vognbaneskift, fjernlysassistent, Speed Limit Info og kamerabaseret hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.
Head-up Display BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr instrumentbræt

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.
Cockpit aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion BMW X2 2020 F39 interiør

Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.

Den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion og afstandsalarm med bremseaktivering holder din ønskede hastighed samt afstand til bilisten foran. Køretøjet overtager opstart og bremsning, og den valgte afstand holdes selv i langsom trafik og ved kødannelse.
Navigation Plus BMW X2 2020 F39 interiør

Navigation Plus.

Navigation Plus er udstyret med et BMW Head-Up Display, en iDrive Touch Controller, et fast 8,8" touch-display og en instrumentkombination med 5,7" TFT-display med høj opløsning. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch Controller, via genvejstaster og otte favorittaster, via stemmestyring eller touchskærmen med interaktive menupunkter.
Smartphone-integration BMW X2 F39

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 2020 indvendigt udstyr

Real Time Traffic Information.

Bange for at spilde ferien i kø? Med Real Time Traffic Information kommer du hurtigere frem til din destination. Tjenesten kender nærmest den aktuelle trafiksituation i realtid og beregner automatisk alternative ruter. Den ekstra funktion Lokale fareadvarsler advarer dig mod ugunstige vejforhold eller uheld på din rute.
Concierge Service BMW X2 2020 F39 interiør

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Og hvor ligger den bedste restaurant i byen? Concierge Service hjælper dig, når du er på farten – individuelt, personligt, hurtigt. Du skal bare trykke på en knap. Uanset hvor du er, og hvad du skal.

BMW X2 MODELLER.

Advantage.

Allerede Advantage-versionen af BMW X2 virker ekstremt atletisk og typisk BMW X. Med dens kraftfulde proportioner og det ekstremt udadvendte design præsenterer den sig selvsikkert og innovativt. Blikfanget i eksteriøret er de sorte beklædninger foran, på siden og bagpå, der skaber en dynamisk kontrast til bilens farve og understreger den sportslige X-karakter yderligere. Den eksklusive moderne kabine afrunder det ekstraordinære udtryk på passende vis.
 • Automatisk funktion af bagklap
 • Parkeringshjælp (PDC) bag; ekstraudstyr parkeringshjælp for og bag inkl. parkeringsassistent (funktionerne er ikke vist her)
 • Klimaautomatik med 2-zone regulering
 • Hastighedsregulering med bremsefunktion
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Advantage Mediterranean Blue metallic set forfra let drejet

M Sport.

M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design udvendigt og indvendigt med talrige detaljer byder M Sport også på endnu større køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.
 • M Aerodynamikpakke inklusive frontspoiler med indsats i Dark Shadow metallic, specialdesignede luftindsugninger og sideskørter i karrosserifarve med indsatse i Dark Shadow metallic,hjulkassepaneler og afdækninger i karrosserifarve og bagskørt med diffusorindsats i Dark Shadow metallic
 • 19" M letmetalhjul med dobbelteger, model 715 M, med Run Flat-dæk; andre hjul til rådighed
 • Sportssæder til fører og forsædepassager med betræk af ‘Micro Hexagon' Sensatec Black eller Anthracite Cloth/Sensatec med grå highlights; andre polstringer til rådighed
 • M læderrat
BMW X2 sDrive20i F39 2018 M Sport Misano Blue metallic set forfra let drejet

M Sport X.

M Sport X finder inspiration i motorsporten. Front, side og hæk karakteriseres af særlige designdetaljer i Frozen Grey metallic. De styrker det visuelle udtryk og fremhæver bilens høje kvalitet. I kabinen understreger de særlige M Sport-detaljer bilens X-karakter.
 • M Sport X eksteriørpakke inklusive frontspoiler med indsats i Frozen Grey metallic, specialdesignede luftindsugninger og sideskørter i Frozen Grey metallic med indsatse i karrosserifarve,hjulkassepaneler, afdækninger og bagskørt med diffusorindsats i Frozen Grey metallic
 • 19" M letmetalhjul med Y-eger, model 722 M, med Run Flat-dæk; andre hjul til rådighed
 • Sportssæder til fører og forsædepassager med betræk af ‘Micro Hexagon' Sensatec Black med gule highlights; andre polstringer til rådighed
 • M læderrat
BMW X2 sDrive20i F39 2018 M Sport X Sparkling Storm brillanteffekt set forfra let drejet
 • Advantage.
 • M Sport.
 • M Sport X.

TEKNISKE DATA FOR BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

131 (178) /5000-5500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

7,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

6,9-7,7

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

156-175

BMW X2 F39 Brooklyn Grey set forfra
BMW medarbejder rådgiver en kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Du er velkommen til at kontakte en BMW partner i nærheden, hvis du har spørgsmål, brug for uddybende information eller ønsker konkrete tilbud på BMW X2. Vores kompetente BMW servicemedarbejdere giver dig gerne individuel rådgivning i telefonen eller direkte på stedet.