BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic modeller og udstyr

THE iX3

BMW i

DEN FØRSTE BMW iX3: DESIGNLINJER OG UDSTYR

THE iX3DEN FØRSTE BMW iX3: DESIGNLINJER OG UDSTYR

BMW iX3 definerer emissionsfri kørsel på ny. Med femte generation af BMW eDrive-teknologien kombinerer den første fuldt elektrificerede SAV elmotorens fremsynede drivkraft med BMW X-familiens fantastiske køredynamik. Innovative tiltag som den adaptive rekuperation øger effektiviteten yderligere ved at genindvinde energi, når der bremses, idet decelerationsniveauet og bremsevirkningen tilpasses intelligent på baggrund af forskellige påvirkningsfaktorer. Udstyr som den adaptive undervogn, der er standardudstyr, sørger for ren køreglæde – og med en rækkevidde på op til 460 km* er bilen hverdagsegnet. Intelligente køreassistentsystemer og digitale tjenester sørger desuden for, at du kan føle dig sikker og komfortabel på hele køreturen. Og med de skræddersyede produkter og tjenester fra BMW Charging oplades din BMW iX3 så let og effektivt som overhovedet muligt.

 

*Dataene er beregnet iht. WLTP-metoden.

Læs mere

BMW iX3 – MODELLER OG UDSTYR.

Charged

Udstyrsvarianten Charged supplerer den omfangsrige basisudførelse med mere funktionelt indhold til gavn for komforten og sikkerheden. Ud over mange praktiske detaljer sørger sædevarmen foran og funktionen Ambient Light for at skabe en stemning af velvære i din BMW.

BMW iX3 G08 2020 model „Inspiring“ Sophisto Grey brillant-effekt set forfra let drejet

Udstyrsvarianten Charged supplerer den omfangsrige basisudførelse med mere funktionelt indhold til gavn for komforten og sikkerheden. Ud over mange praktiske detaljer sørger sædevarmen foran og funktionen Ambient Light for at skabe en stemning af velvære i din BMW.

  • Eksteriør

  • Interiør

Charged Plus

Udstyrsvarianten Charged Plus er baseret på varianten Charged og imponerer med en lang række supplerende udstyr, der giver endnu mere komfort og sikkerhed. Ud over sporty 20" aerodynamikfælge og de æstetiske adaptive LED-forlygter overbeviser udstyrsvarianten Charged Plus med supplerende funktionelt udstyr, der aflaster dig på køreturen og sikrer en endnu mere afslappet køreoplevelse.

BMW iX3 G08 2020 model „Impressive“ Mineral White metallic set forfra let drejet

Udstyrsvarianten Charged Plus er baseret på varianten Charged og imponerer med en lang række supplerende udstyr, der giver endnu mere komfort og sikkerhed. Ud over sporty 20" aerodynamikfælge og de æstetiske adaptive LED-forlygter overbeviser udstyrsvarianten Charged Plus med supplerende funktionelt udstyr, der aflaster dig på køreturen og sikrer en endnu mere afslappet køreoplevelse.

  • Eksteriør

  • Interiør

BMW iX3 i detaljer: Se tilbud, serviceydelser og teknisk data.

iX3's ELEKTRIFICEREDE KØREDYNAMIK.

Oversigt over drivlinje- og undervognskomponenter i BMW iX3.

BMW iX3 kan først og fremmest takke BMW eDrive-teknologien i femte generation for sin særlige køredynamik og effektive ydelse. Den elektriske drivenhed bestående af elmaskine, gearkasse og effektelektronik er konstrueret med størst mulig effektivitet og køreglæde for øje. Højspændingsbatteriet med specialudviklede litium-ion-lagerceller forsyner elmotoren med energi. Den direkte motor stiller det maksimale drejningsmoment til rådighed fra start og giver mulighed for en ubesværet acceleration uden afbrydelser. I kombination med den adaptive undervogn, som støddæmperne tilpasser til den pågældende køresituation, er der garanti for størst mulig komfort og en præcis køredynamik på alle veje. På den måde leverer BMW iX3 det perfekte samspil mellem effektivitet, performance og suveræn ro. Samtidig understreges bilens eksklusivitet af usædvanlige designhøjdepunkter i BMW i blå og fremsynede teknologier som 20" aerodynamikfælgene, der fås som ekstraudstyr, eller det ikoniske lyddesign. Med en BMW nyre som ekstraudstyr fra BMW Individual Shadow Line højglans med udvidet omfang samt ruderamme og tagræling i sort højglans fremhæves dynamikken endnu mere. På den måde vil det altid være en elektrificerende oplevelse at køre i BMW iX3.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic set forfra let drejet kørende på en vej
Elektrisk drivenhed generation 5 BMW iX3 G08 2020

Elektrisk drivenhed.

Den højt integrerede drivenhed kombinerer elmotor, gearkasse og effektelektronik pladsbesparende og vægtoptimeret i et aluminiumskabinet. Den direkte og spontane omsætning af accelerationsønsker sikrer den typiske BMW køreglæde. Elmotoren er særligt bæredygtig, fordi der ikke er anvendt sjældne jordarter.
Rekuperation genindvinding af bremseenergi BMW iX3 G08 2020

Rekuperationssystem.

Rekuperationssystemet omdanner den kinetiske energi, der opstår ved deceleration og opbremsning, til strøm, som drivlinjens højspændingsbatteri forsynes med for at øge rækkevidden. Rekuperationsniveauet kan indstilles på fire trin, hvilket giver mulighed for øget individualisering og en markant større komfort.
Højspændingsbatteri BMW iX3 G08

Højspændingsbatteri.

Højspændingsbatteriet med specialudviklede litium-ion-lagerceller forsyner elmotoren med energi og er integreret kollisionsbeskyttet i bilens undervogn. Det oplades i en almindelig stikkontakt, en BMW Wallbox eller ved offentlige ladestationer. Batteristyringssystemet sikrer en effektiv opladning og en optimal driveffekt.
20" aerodynamikfælge 843 Bicolor med forskellige dækstørrelser BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic nærbillede af hjul

20'' aerodynamikfælge 843 Bicolor med forskellige dækstørrelser.

20'' aerodynamikfælge 843 Bicolor Jetblack med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 8J x 20, dækstørrelse 245/45 R20, hjulstørrelse bag, 9,5J x 20, dækstørrelse 275/40 R20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic kørende på en vej

BMW IconicSounds Electric.

Med BMW IconicSounds Electric kan du gøre kørsel udelukkende på strøm til en endnu mere intens oplevelse. De forskellige lyde giver dig en direkte akustisk feedback på forskellige køremanøvrer. Indvendigt afspilles lyden via audiosystemet, mens det udvendigt sker via komponenterne til den akustiske fodgængerbeskyttelse.
Adaptiv undervogn BMW iX3 G08 2020 kabine gearvælger

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så kørekomforten og køredynamikken øges. Standardindstillingen COMFORT giver derimod en høj kørekomfort.
BMW iX3 G08 2020 køreassistentsystemer film

KØREASSISTENTSYSTEMERNE I BMW iX3.

TEKNOLOGIERNE I BMW iX3.

Køreassistentsystemer og Connectivity i BMW iX3.

BMW iX3 viser vejen frem. Topmoderne køreassistentsystemer som standardudstyret Driving Assistant Professional understøtter dig med halvautomatiske systemer i alle køresituationer. Parking Assistant Plus gør det lettere for dig at parkere og manøvrere takket være Surround View og parkerings- og bakassistenten. BMW Intelligent Personal Assistant står ved din side som den ultimative bilekspert. Den fortæller dig om din bils status, giver dig tips til at køre så effektivt som muligt og lader dig aktivere forskellige kabinefunktioner blot ved hjælp af din stemme, mens innovative entertainmentfunktioner som smartphone-integrationen med Android Auto eller Apple CarPlay underholder og informerer. Med de digitale tjenester fra Connected Charging ved du altid, hvad batteriets aktuelle status er, når du er på farten, og hvor nærmeste opladningsmulighed befinder sig. Og du har til enhver tid mulighed for at styre opladningsprocessen, så det bliver uden bekymringer og afslappende at køre i din BMW iX3. Det bliver desuden lettere for dig at planlægge ruter, fordi der automatisk tilføjes ladestop, og du modtager supplerende oplysninger om ladestationerne og interessante POI's i nærheden, så du får det bedste ud af et ladestop med et besøg på en café f.eks.

Cockpit BMW iX3 G08 2020
Parking Assistant Plus BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, vognbane- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 2020 instrumentkombination kabine

Assisted Driving View.

Assisted Driving View leverer indsamlede oplysninger om bilens omgivelser fra de forskellige assistentsystemer i realtid. Takket været en animeret 3D-visning i instrumentkombinationen kan du på en overskuelig måde sætte dig ind i, hvordan din bil opfatter den aktuelle trafiksituation, og dermed sætte dig ind i, hvordan systemerne fungerer.
Styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner BMW iX3 G08 2020 instrumentkombination kabine

Styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner.

Styre- og vognbaneassistenten med til- og frakoblingsfunktion og udvidede funktioner aflaster dig i monotone trafiksituationer. Den hjælper dig med at holde bilen i midten af vognbanen, understøtter dig på smalle steder og letter navigationen på motorveje ved aktiv ruteføring.
Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion BMW iX3 G08 2020 instrumentkombination kabine

Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion holder en vis afstand til forankørende køretøjer i hastighedsområdet fra 30 til 210 km/t og regulerer selv afstanden ved Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i forbindelse med fartpiloten. Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Live Cockpit Professional BMW iX3 G08 2020 instrumentkombination kabine

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW Maps BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

BMW Maps.

Under planlægning og forberedelse, under kørsel og endda ved parkering: BMW Maps garanterer dig en fantastisk navigationsoplevelse. Gør din rejse endnu mere komfortabel og personlig – takket være en intuitiv betjening og en navigation, der er afstemt perfekt til føreren.
Serviceydelser fra Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Serviceydelser fra Connected Charging.

Med de digitale serviceydelser fra Connected Charging udnytter du din BMW i models e-rækkevidde optimalt og effektivt. Allerede når du begynder at planlægge din køretur fortæller systemet pålideligt om de nærmeste offentlige ladestationer på din rute, og du får på forhånd information om f.eks. deres tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.
Smartphone-integration BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Digital Key BMW iX3 G08 2020

Digital Key.

Hvorfor sætte nøglen i tændingen, når du har din smartphone på dig? Med Digital Key kan du både op- og aflåse din BMW – og endda starte den. Derudover kan du give op til fem personer med kompatibel smartphone tilladelse til at bruge din BMW. I den forbindelse kan du bl.a. begrænse motoreffekten og tophastigheden – eksempelvis for personer, der lige har fået kørekort.
Connected Music (inklusive Spotify) BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Connected Music (inklusive Spotify).

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartner Spotify.